чому мало жінок мають власний бізнес?

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 13 Вересень 2008.

1. Гелена

Гелена Well-Known Member

Відповідь: чому мало жінок мають власний бізнес?

...і не кажіть :lol:

2. Анута

Анута Well-Known Member

мда, то напевно жіноча нова хвороба - інтернет-магазин :haha:)))))
    я вже 2 роки марю цією ідеєю.... може об"єднати зусилля? ;)
    один тим займеться, інший - тим... може якраз п..ка співпадати не буде і рушиться ідея з місця?

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

Анютка, мене також приймайте !

4. Анута

Анута Well-Known Member

Соломія, як тільки мене візьмуть я за тебе поклопотаю :shy:

5. Галинка

Галинка Well-Known Member

Як на мене, в чоловіків більше часу, щоб займатися бізнесом. Як не крути, а в нас, жінок, то діти, то хата, то ще купа всяких обов"язків, і попробуй все встигнути. Та й не всі жінки хочуть все встигати! Є такі жінки, яких влаштовує те, що заробляє тільки чоловік, а вони тратять гроші.А є жінки, які щось знають, щось вміють і хочуть себе реалізувати. Пробують щось створити, не бояться ризикувати, бо йти на оправданий ризик - не кожен наважиться.

• Подобається Подобається x 2
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Анута, А шо хочете продавати в свому магазинi?
    У мене все стало, бо я троха повзнавала що то таке iнтернетиний магазин i скiльки то всьо коштує щомiсяця... багацько. Впринципi з цим можна б було справитись завдяки подрузi Вiзi. Але з чим у мене тормоз то це з закупiвлею продукцiї. За це треба вивалити грошенята i то одразу, а не помiсячно. Та карочє...

7. Гелена

Гелена Well-Known Member

ідея хороша, але зусилля і гроші варто об’єднувати тільки з добре знайомими людьми :)
    а за що ви платите щомісячно, крім плати за хостинг?
    ну а в нас знаю багато хто бере замовлення, а тоді сам замовляє в гуртового продавця
    хоча є по-різному

в будь-якому випадку, добре, що я не хочу займатися купівлею-продажем :)

8. bora

bora Well-Known Member

Я не побачила тут тієї причини з-за якої бояться великого бізнесу не лише в Україні, але й в світі. Безпеки бізнесу. Якщо відкинути дрібний не надто ризиковий бізнес, адже він нерідко приносить менші гроші, ніж робота на такого собі олігарха.
    По-сьогодні реаліями саме нашого бізнесу є - серйозне кришування чи то покровительство (що тягне для кожного різні речі) - спілкування з певними кримінальними елементами, сауни з можновладцями, пиятики з партнерами, таємні змови з правоохоронцями чи представниками політикуму - все це стає складовими бізнесу. В когось в більшій мірі, в когось в меншій. Виглядає не жіночою роботою, нє? В даному випадку - чоловіки на своїх місцях.
    Когось до пори до часу це взагалі обходить стороною... Скажете - можна платити певним людям? Так, можна. Але справжні гроші в тих - хто контролює, або хоча б "є в курсі справ" (в тому крутиться або оточує себе такими людбми), а не чекає при нагоді захисту у разі перерозподілу сфер впливу. Жінки в великому бізнесі - не полишені авантюризму. Гляньте як весело Тимошенко жилося. Навіть з того, що ми знаємо - і по в"язницям тягали, і паплюжили по-чорному як жінку. Чому такий приклад? Бізнес і політика занадто пов"язані, тому її шлях є як на мене дуже показовим.

• Подобається Подобається x 4
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я думаю що з друзями не варта робити бiзнес, бо рано чи пiзно дружбi буде кiнець.
    Так власне плата за хостинг i набiгає добряче. Я поки що плачу тiльки порiчно за саму назву, за право резервувати домейн в iнтернетi. Але сам сайт ще не маю i тому нема смислу платити за хостинг.

10. Анута

Анута Well-Known Member

деякою мірою згідна. згодом вилазять претензії: я більше працював, ти менше і понеслось-поїхало.

11. Гелена

Гелена Well-Known Member

з одного боку - так, не варто
    з іншого - а з ким же тоді? коли потрібен партнер, то чужу людину теж не хочеться брати
    тут надвоє баба ворожила...

12. Гелена

Гелена Well-Known Member

наскільки я знаю - завжди так
    я навіть з чоловіком з того приводу скандалила, коли спільно вели бізнес
    тому більше не хочу. хай кожен працює сам і все буде ясно :)

13. Анута

Анута Well-Known Member

з чоловіком і ніби краще, і з другого боку не зовсім.
    До того ж обидвоє в одній справі - ризиковано. Краще різним займатись ;) Так надійніше

14. Гелена

Гелена Well-Known Member

та я би не сказала що аж так ризиковано, прямо смертельно
    ризик є всюди
    коли двоє займаються одною справою, то більше можуть зробити
    а коли різними то сили розділені
    плюс - бачилися би вдома тільки пізно ввечері :)

15. Анута

Анута Well-Known Member

згідна, до того ж ми з чоловіком як познайомились на роботі, то так і завжди разом і працюємо. "Гармонійно доповнюємо одне одного" - так кажу "доброзичливлям", які підливають часом масла тим, що інший "от більше шарить, ніж ти".
    Але іноді стає страшнувато, на випадок "прольоту".
    Зараз йому важкувато, бо я з декретом випала з помічників - в мене клепки в іншому напрямку працюють. Але погоджусь Тандемчик в нас був (і є) суперовий :)

16. Аліса

Аліса Well-Known Member

Можна з чоловіком вести власний бізнес, якщо чітко обговорити обовязки кожного, правила спілкування в робочій атомосфері та і взагалі змиритися з тим, що ще однією темою для розмов, а то й приводом для конфліктів буде робота))).
    З іншого боку, ніхто не буде настільки мотивований працювати найякісніше, ніж люди, кому належить бізнес.

17. loreniya

loreniya Well-Known Member

а чого ця тема захлохла? Така цікава! Давайте ж докопаємся і почнем той бізнес!!! маленький - тисяч 10 грн чистого прибутку в місяць нехай, хіба мало як жіночий внесок в сім"ю? "на продукти" нехай з порівнянням з чоловічим бізнесом але це ж гроші!!! американці рахують свою зарплату в рік а не в місяць - то би було 120 000 грн чистого доходу... Хтось ше хоче ходити на роботу? :girl_cool: Ніякий рекет така мєлочь не цікавить так шо спіть спокійно...
    починати бізнес просто - ми з чоловіком маєм 4 магазини, але моя політика така - дизайн облік і розрахунки моє , поставки і продажі його... На переговори їздим разом - це правда що чоловіки не бачать деталей...
    Початок це і страшно і цікаво, але ти як почав - це як перед контрольною в школі, пам"ятаєте? Знаєш не знаєш, а написати шось треба!!!! Викрутитесь як притисне!!!
    найважче ВИЙТИ НА ПРИБУТОК... Або якшо недостачі в магазині...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 4
  18. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ой незнаю, по документах в нас якраз одні жінки і займаються бізнесом :girl_haha: я вже тут не раз зауважувала шо в основному вся нерухомість записана на жінку

• Подобається Подобається x 2
  19. Myrka

Myrka Well-Known Member

Зато ті, що його мають і нє женщіни вовсє, а мужик в спідничці ;-)
    жартую звичайно, не все так

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

комусь і такі жінки імпонують.
    фактично, більшість чоловіків зараз - це баба в штанах.
    от так і виходить - для повної рівноваги в природі.
    і в бізнесі