Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? То залежить від відповідальності і почуття обов"язку кожного з пари...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Ну попередньою також не залишається. Проте звички як Ви і казали тут ні до чого. Кожен з пари мусить відмовитися від частини свого егоїзму в який входять частково звички. А робити не часто це хочуть, ось і починається "хто в сім"ї господар?"
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? хм... або то я ідеалістка, або тут плутають поняття любові і закоханості закоханість, як на мене, може легко розбитися через побут і не тільки через нього, а через що завгодно а от любов, тим більше взаємна (бо ж всяке буває ) аж ніяк ні якщо любов розбивається через побут або через "узаконенння" може то не любов? бо я переконана, що то не любов
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? От власне, що навіть якщо і думати, що то любов, то не завжди воно так є насправді! Тому і треба пожити разом, щоб зрозуміти, чи то любов, а чи закоханість. Є лише 2 варіанти - або йдеш на компроміси і підлаштовуєшся під коханого, а він до тебе, або ж розумієш, що життя з цією людиною переростає в муку і ніяких справжніх почуттів нема.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Здається мені, що тут є один важливий нюанс: Відносини чоловіка і жінки тримаються на любові/симпатії, а от сімя тримається на виконанні своїх обовязків її членами (членами сімї). Тому одружуватись потрібно за взаємною любовю, але не слід вважати, що це вже гарантія щасливого подружнього життя. Після шлюбу починаються будні і проблеми, які за допомогою однієї тільки любові не вирішити, тут потрібна взаємоузгодженість дій, чіткий розподіл обовязків, вміння вести господарство і т.д. І на перше місце виходять такі риси характеру як воля, вірність, витримка, вміння домовлятись. Стосовно пробного/громадянського шлюбу - це звичайно варіант, але не для всіх. Ми з дружиною саме так і зробили (пожили півроку після чого одружилися), але то не є універсальний рецепт. Багато молодих неформальних сімей розвалюються саме тому, що "мости не спалені" і завжди є можливість відступити.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Розумію Вас. Чим далі, тим краще почуватися вільною, з’являється впевненість у власних силах і вже не треба шукати "опору в житті". І вже можеш жити так, як хочеться саме тобі, не шукати зайвих компромісів.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? моя свобода в моїй любові дивно що ви думаєте що любов (і природнє разом з нею бажання бути разом з тим кого любиш) забере вашу свободу...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Дякую за детальний допис, мені не доведеться переповідати те саме
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? звідки ви знаєте те саме? поки сім’ї нема неможливо знати як воно саме, можливо тільки припускати
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? дивно дивно, а попит на шалаші не збільшується.., думаєте вони обмежують ту саму свободу...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? і до чого тут шалаші? Додано через 11 хвилин мені особисто важливо не де, а з ким до того ж якщо любиш людину, то зробиш все можливе і неможливе, щоб витягти її і себе з того шалашу а взагалі ми всі корисливі я теж вийшла заміж з розрахунку, розрахунок - любов :radist:
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? так і все життя може стати суцільним компромісом і О ФАКТ!!!! такою ж і має бути ідеальна жінка-суцільним компромісом і підлаштовуванням до чоловіка коханого ну і то дійсно дуже добре і для дітей і для сім"ї такий собі ідеал але не всі так можуть не всі жінки по своїй суті-берегині дамашнього вогнища В ПЕРШУ ЧЕРГУ... і тому варіантів трохи більше ніж 2! але з одруженням не варто затягувати при співжитті в якийсь момент воно дуже добре влаштує одного з партнерів... і зовсім не влаштовуватиме іншого...(а точніше іншу...) Додано через 3 хвилини золоті слова!!!!!!!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Кілька років спільного життя з чоловіком дозволяють мені мати свою думку щодо сім'ї. І якщо я не помиляюся, сім'я, відповідно до нового Сімейного кодексу, це коли люди живуть разом, а ті, що розписані чи взяли шлюб, називаються подружжям.:rolleyes:
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Сьогодні 3 роки як я одружена. І ні дня про це не шкодувала. Коли любиши - знайдеш вирішення всіх проблем, а якщо ні - то тільки причини для конфліктів...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Як виходила заміж, то сказала чоловікові, що їсти не вмію готувати взагалі тільки щось елементарне - чай, яєчня, картопля варена і т.д. Казала, що буду займатися тільки наукою і все..Він погодився, і коли на наступний день зварила зупу - дуже здивувався. От я його і "дивую" по сьогоднішній день. А, якщо чесно, то не можу за щось братися, як в хаті балаган і в холодильнику пусто...Така вже жіноча натура... Щодо "жити разом до шлюбу"- я проти...Я не маю на увазі інтимні стосунки, а саме життя в одній хаті. Ми з чоловіком до шлюбу були знайомі 7 років. Ми разом вчилися, ходили на всякі акції, багато подорожували, навіть вели своєрідну "переписку"(щось на кшталт Сенеки і Луцілія) на всякі філософські теми..За цей час ми добре вивчили одне одного, встигли побувати у різних життєвих ситуаціях.І хоч була можливість жити разом...ми не хотіли...За кілька днів до шлюбу я перевезла всі свої речі, і після весілля чоловік переніс мене на руках через поріг хати, як свою законну дружину і повноправну господиню. Ми починали нове життя. Коли в нас народилася через два роки донька, ми з пологового теж забрали її в нашу хату, а не до батьків, як це іноді буває, і виховуємо її самі, хоч це не дуже легко.. Може, я і не дуже сучасна і занадто романтична, але я вважаю, що справжні почуття розбитися об побут не можуть. Люди, які добре знають одне одного і люблять здатні іти на компроміси і в усьому одне одному допомагають Додано через 44 секунди Вітаю!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? так і є тоді мабуть боїтеся виходити заміж, бо маєте невдалий (байдуже з яких причин) досвід спільного проживання коли полюбите когось так що без нього світ буде немилий відразу перестанете думати про плюси і мінуси заміжжя і просто захочете бути разом з тим кого любите - в офіційному шлюбі чи без хоча це моя власна думка, яка не претендує на домінантність
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Та насправді ні. Досвід не є негативним, просто напевне свободолюбива я. Ось тільки зараз згадала, що навіть у перші дні спільного життя я відвойовувала своє право спати під своєю ковдрою, бо мені треба багато місця.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Нічого собі! (це я про виділене жирним) І після цього ви ще думаєте чи треба виходити заміж?! - так ви ж заміжня!!!