Чому я боюся виходити заміж?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lanka, 18 Жовтень 2007.

1. консультант

консультант Well-Known Member

Відповідь: Чому я боюся виходити заміж?

Можливо тому, що є з кого вибирати. Якщо людина відчуває, що вона нікому не потрібна, і не відчуває Бога - такій людині і жити не хочеться.
    При першій кращій нагоді вона буде триматись руками і ногами за того, хто обнадіяв її, боячись самотності. Всі інші не спішать, вони ніколи не бувають самотніми. Навіть в старості вони живуть у спогадах про молодість, відганяючи страх перед смертю... .

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я завжди думала, що то чоловіки придумали, аби купу послуг отримувати задурно.
    Як жінка могла придумати собі ярмо? Полізти самостійно у зашморг рабства?
    Не смішіть!

• Подобається Подобається x 9
  3. консультант

консультант Well-Known Member

Класна відповідь !:clapping: Але не ярмо і зашморг, а просто вибирає одного надійного спонсора, а він всі послуги і оплачує. Якщо помилилась - розводиться. Хіба, що має багато грошей і хоче розважитись, з багатьма ж ризиковано... .:crazy:

4. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Віруючий

Додано через 4 хвилини
    Ну до арійців нам далеко.А оть щоб знати спадкові хвороби,як Ви вже так хочете вийти за нареченого шизофреніка,то хоч в майбутньому вирішите стати суррогатною матір"ю (хоча то не зовсім те )але надіюсь Ви мене зрозуміли.І всі будуть щасливі

5. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

I don't believe you can put a dollar value on a housewife. What employees do you know that work 24 hours a day, 7 days a week?

What would it cost you to employ a full time maid, a full time cook, a full time child care provider, a full time bookkeeper, an administrative assistant (for making appointments and keeping everyone's schedules straight), a tutor for your children to assist with homework? Don't forget nurse to all regardless of how sick she may be. She also runs all the errands (groceries, dry cleaning, prescriptions). In my house add in fixer upper, landscaper, painter etc. I'm sure I'm missing some here!

Not only does she do all the dirty work, she's the CEO - all important household decisions are made by her (sometimes with the input of the VP - Dad).

That's a business you have running there, and she never quits. Throw on top of that, oodles of love, patience and passion - no matter how tired she is.

Now tell me who would sign up for that job - even at top dollar? And the housewife does it all for free!I don't believe you can put a dollar value on a housewife. What employees do you know that work 24 hours a day, 7 days a week?

What would it cost you to employ a full time maid, a full time cook, a full time child care provider, a full time bookkeeper, an administrative assistant (for making appointments and keeping everyone's schedules straight), a tutor for your children to assist with homework? Don't forget nurse to all regardless of how sick she may be. She also runs all the errands (groceries, dry cleaning, prescriptions). In my house add in fixer upper, landscaper, painter etc. I'm sure I'm missing some here!

Not only does she do all the dirty work, she's the CEO - all important household decisions are made by her (sometimes with the input of the VP - Dad).

That's a business you have running there, and she never quits. Throw on top of that, oodles of love, patience and passion - no matter how tired she is.

Now tell me who would sign up for that job - even at top dollar? And the housewife does it all for free!

http://www.answerbag.com/q_view/90704

• Подобається Подобається x 3
  6. coolzak

coolzak Well-Known Member

то може і добре написано але про шлюб де чоловіком є жінка а чоловік то не мужчина а пусіфікований представник чоловічої статі.з такими поглядами на подружнє життя дійсно краще не женитись а всиновити бебі з африки і купити вібратор

7. Liliyah Romanova

Один мій знайомий відраджує усіх, хто хоче одружуватися. Якщо таки одружаться, значить, правильне рішення. ;):)

8. Redhotchilly

а чого вам так не подобається, якшо дружина заробляє нормально, а не домогосподарка??? ;)

краще няні половину зарплати віддавати, ніж дома сидіти, IMHO

• Подобається Подобається x 2
  9. coolzak

де в вашому пості про те скільки жінка заробляє-там про те що чоловік халявщик надурняк має те за що мав би платити купу грошей

10. Redhotchilly

зовсім не про це... а про те, як не цінується робота домогосподарки... і скільки би це коштувало, якби ви найняли- няню, повара, асистентку, секретарку ітд :)

11. coolzak

а я про те що якщо пішли розмови хто на яку суму наробив і хто кому платити має чи винен то це не сімя

12. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Правильно, але такі елементарні речі, як "Дякую" після приготування вечері чи "вилизування" квартири повинні бути присутніми. Інколи найскладніші речі видаються найлегшими і наймізернішими з точки зору матеріальної їх цінності, але разом з тим упускається розуміння, з якими затратами (часу, сил, терпіння) вони були виконані...

13. Liliyah Romanova

Деякі (підкреслюю ДЕЯКІ) чоловіки поводяться удома гірше, ніж у ресторані. Бо у ресторані принаймні подякують, а удома лиш крякнуть задоволено-змучено і (покинувши тарілку та горнятко, де були) заберуться дивитися ТБ чи просто заваляться на диван.

Пам'ятаю розмову на кухні в однієї коліжанки про те, як чоловіки не цінують того, що мають. Обговорювали вони одного, котрого жінка готувала просто неземні страви і якій він ніколи не подякував за вечерю, натомість мою подругу (чия і була кухня) розхвалював-не-закривався за печену картоплю та квашену капусту. А решта чоловіків дивилися на нього величезними, мало не квадратовими очима і не могли його зрозуміти. Як і жінки зрештою теж. Хто пояснить поведінку чоловіка?

Особисто для мене патріярхальні устої досить чужі. Мій тато завжди був дуже уважним до мами, ми з братом завжди бачили, що він її любить, дбає про неї. Саме тому мені одразу ріже очі, якщо чоловік сприймає працю жінки, як належне. Особливо тоді, коли жінка цілковито розуміє його і підтримує у тому, що робить і де працює він.

Я хоч і маленька ще, але на багато вже надивилася. Дуже сумно, коли чоловік починає вивищуватися за рахунок своєї жінки перед гістьми. Це ТАК сумно, просто важко передати наскільки.
    І так само сумно, коли кобіта впадає у крайнощі і, вдаючи із себе велику феміністку, починає помітати чоловіком, робити із нього домогосподарку, няньку без його згоди та ще й обсміювати його при подругах. Гріш ціна такій жінці.

І буває воно і з одного боку, і з другого. Хатню роботу ніхто не любить робити, бо вона швидко зникає і її треба повторювати знову і знову. Краще зробити щось інше, суттєвіше, від чого залишиться слід надовго. Тому психологи пропонують іноді сім'ям помінятися ролями, аби кожен відчув саме пілюлю рутинної хатньої роботи. От що вміє жінка (і, мені видається, чого не вміє чоловік), то це робити хатню роботу із думкою про тих, для кого вона це робить і робити це із піснею, якщо не на вустах, то у серці. :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Степаныч

Степаныч Well-Known Member

Заигрывал?;)

15. Liliyah Romanova

До заміжньої жінки у присутності її чоловіка та інших друзів? Самогубець чи любитель гострих відчуттів?

16. Степаныч

Степаныч Well-Known Member

Ну дык было за что рискнуть!;)

17. Оля

Оля Well-Known Member

А Ви знаєте, що люди часом живуть в цивільному шлюбі роками і все добре.Бо бояться, щоб не покинув хто кого. А тільки одружилися і вже звідкись ріжки і зубки з"явилися відразу...;)

Додано через 4 хвилини
    Ха! А може то дехто собі маму шукає, щоби його до смерті доглядала? ;) А як не знайде, то "всі баби - стерви!"

Додано через 11 хвилин
    Лілю, пояснення просте - забагато догоджала. Чоловіки до найкращого звикають і думають, що так і має бути. А потім шукають чогось нового. Нехай гіршого, але іншого. Те саме і в ліжку...;)

• Подобається Подобається x 3
  18. Гелена

Гелена Well-Known Member

Думаю заміж дівчина боїться виходити тільки тоді, коли нема того, кого вона справді любить. Я б сама боялася виходити заміж за першого-ліпшого, бо "так треба" або ще з якоїсь схожої причини. ТАК заміж виходити дійсно дуже страшно :crazy:
    Коли ж любить то і питання боюся/не боюся не виникає. Бо коли любить, то дуже щаслива, що заміж виходить і буде разом з тим кого любить. Чого боятися? Чи кого? Коханого чоловіка? Життя разом з ним? Поняття не маю. Просто нема того за кого шалено хотілося б заміж от і все.
    Тому тут і питання заміжжя як такого не треба обговорювати - заміж то ні за кого не хочеться наскільки я розумію :p

• Подобається Подобається x 9
  19. Romko

Romko Black Member

Для мене приклад як не треба поводитись в сім"ї - то мої тестьові.
    тесть(хай з Богом спочиває)як сідав за стіл,то теща мусила подати йому:ложку,салфетку,сіль,перець,посолити,поперчити,"востудити"(потім підігріти,якщо забагато "востудила").Бігала,як попечена.
    Тесть,бувало, підсміхався з мене:"Шо то за хлоп,що миски миє(за собою)?"
    "той хлоп,жи пере то не хлоп,а дупа"."Той хло жи не робе за станком,або в полі,є зігнилим."
    А в самого все життя була зарплата 120 рублів(ще радянськими),хіба трохи в полі поробив.А щось подумати мозгами - "Не хочу людей дурити."

• Подобається Подобається x 14
  20. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Оть титани були !!!!!!!!!!не то шо нинєшнєє плєм"я ,Да-с ізмельначал народец.

• Подобається Подобається x 5