Чому я боюся виходити заміж?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lanka, 18 Жовтень 2007.

1. linajum

linajum New Member

Відповідь: Чому я боюся виходити заміж?

нормальний мужик не може бачити світ так як жінка. Ви бачили як ці створіння поливають квіти або вибирають фіранки до спальні? Якщо чоловік починає таким займатися то для нього те саме що для нас ремонтувати електрочайники чи щось інше.

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ага, тово ше дуже цікаво.... :8:

3. linajum

linajum New Member

термін "якісна матір" це коли жінка є матір"ю по призначенню, і ставить "якісне" виховання своїх дітей вище кар"єри чи якихось інших пріоритетів в житті. Діти які виросли в такій сімї як правило мають інше уявлення про сім"ю, таких жінок обожнюють чоловіки, бо вони знають що тільки ця жінка має силу виростити дійсно гарних, доглянутих дітей, такі чоловіки стають більш життєво вмотивованими, і значно більше цінять тебе за те ким ти є а не за те як ти виглядаєш, а коли воно все разом то взагалі супер.

4. Roxie

Roxie Галицька панянка

звісно бачила ))) а ще бачила як штори/керамічну плитку/ мені білизну вибирає.. а також як відбивні відбиває, маринує, жарить.. як дитині дупцю витирає, переодягає, купає.. він розуміє, що я теж деколи втомлена.. він то все звісно не щодня робить, але коли я його попрошу - нема питань.. а я завжди знаю, що маю таку собі "підстраховку", що коли я не зможу їсти зварити, чи щось зробити по хаті, а то зробити дуже треба - то він зробить..

ну і що? якби я вміла - зремонтувала б електрочайник )) але я то не вмію.. і в мене такі руці, що ліпше до електрики не лізти.. не розумію чим для чоловіка ненормально робити ту роботу яку всі називають "жіноча"? А якщо чоловік сам живе - він ж все робить! Чи він тоді зобовязаний конче знайти жінку, бо сам посуд не вимиє і їсти собі не зварить?

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

файне слово :y:

ех... неякісна я жінка і значить невмотивований в мене муж )))

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І що в тому такого надзвичайного? А моєї сестри чоловік ще й купив собі швейну машинку і їм речі шиє. І до речі шкарпетки, гудзики зашиває не тільки собі, а й дружині. Жах...

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

"висить ябко висить, але впасти мусить, котра дівка файна, котра дівка файна - вийти заміж мусить"
    тільки чомусь не одного такого тріумфатора знаю.. який жінку з дитиною лишив, бо "не зійшлись характерами" і то одну дитину лишив - в кращому випадку, а то й двох.. ліпше би ходив і шукав себе )))

linajum, Ви дуже категоричні.. не так воно все просто...

7. jylanda

jylanda занууууда

а я взагалi пропаща мабуть, подобаеться менi ремонтувати рiзнi речi...
    Та й чоловiка свого коханого так -
    не назву нiколи в життi...

8. Tsypulka

Tsypulka Member

А ми з чоловіком геть пропащі. Він постійно носиться з вазонками, , а я ремонтую техніку, бо він ні бум-бум:girl_haha:

9. linajum

linajum New Member

а я це все роблю сама, коли тяжко кличу маму або наймаю людину. мій чоловік приходить до хати, не до себе а в "моє царство" і за це мене дуже любить і цінить. Нещодавно зробив мені подарунок, купив Мерс МЛ350 хоча сам їздить на менш дорогому авто, сказав що без мене в нього б в житті нічого не вийшло, бо він знає точно що я того варта, тоді питання, чи варто щось доказувати і створювати сім"ю "юнісекс" чи просто взяти свій жіночий "шлях" в свої руки, і дати шанс відчувати свому чоловіку що він створений для іншого, це їх вмотивовує і вони реально мають більше життєвої сили. Колись чоловіки завдяки такій системі побуту ходили в бої і махали мечами по 40 кг а зараз квіти підливають і ще хто зна що роблять...

10. zaderyshka

zaderyshka Member

11. linajum

linajum New Member

а хіба в контексті опису людської природи чоловік-жінка таких слів вживати не можна? ви ж його вирвали з контексту і присвоїли мому чоловікові, десь так виходить...

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А чому Ви де-факто впевнені, що усі чоловіки однаковісінькі? Взагалі он кажуть, що найкращі професійні кухарі - мужчини, а модельєрів одягу також більшість...Може якраз колись то було б встидно - бути собою мужчині, який обожнює робити комусь макіяж :) чи ще щось...Знаєте історію про Римського імператора, який відмовлявся від усіх справ, бо найбільше любив вирощувати капусту?:)

Благо, що в сучасному суспільстві є менш жорсткі рамки, кожен може бути собою І кожен відповідно шукає собі свою половинку, з якою буде йому комфортно.

Комусь комфортно так, Вашій сім"ї - інакше. В кожного своя схема.

13. Tsypulka

Tsypulka Member

А Ви не думали, що не кожен чоловік створений мечем махати. Є пекарі, кухарі, наприклад, готують в своє задоволення. Є дизайнери, і щоб ми без них робили. Є музиканти, художники...А мій біолог, знаю, що мечем не махне, але люблю і ним пишаюся.

О, truskaffka вже встигла скоріше ту думку наваяти.

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

я чомусь думала що справжня жінка мала б не машиною хвалитись, а золотом і діамантами )) хіба справжня жінка розуміється в марках машин і їх ціні?

якісь у Вас троха чоловічі погляди.. нє? :girl_wink: навіть не погляди, а швидше цінності..

з одного боку знаєте такі слова як "мотивація" і "контекст", а з іншого пишете в профайлі місцепроживання "Lvivsokilnyku"? то як так?

"вмотивований чоловік" таки перл дня! спасибі - настрій підняли ))) чи то тільки мене смішить така фраза?

15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

16. linajum

linajum New Member

Коли чоловік живе сам, він то все робить дійсно сам, але у них в головах "зашито" інше, і щоб розкрити потенціал потрібно когось хто це зробить за нього і що саме головне ДЛЯ нього, це є проявом любові. Я розумію коли чоловік вміє готувати - вперед! Але що будеш робити тоді ти? Що ще крім "того самого" йому зможеш дати ти? чим більше можеш дати і чим вище це буде оцінено тим більше тебе будуть любити. і це є універсальне правило як для чоловіків так і для жінок, десь так воно вимальовується, по крайній мірі в мене.

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Та то ясно що не кожен, але вони в основі своїй зовсім інші по своїй природі чим ми, інші гормони, інші духом, це є інша стать і для своєї реалізації їй потрібно виявити(часто для початку),розвинути і зреалізувати своє Его, є у них така штука, і потрібна всім, навіть пекарям.

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

о!!! моя троюрідна сестра вийшла заміж за іноземця.. він старший на багато років.. приїхав вгості і виявилось, що він коли треба і їсти варить, і все прибере, і взагалі - чого тільки не робить! тут ми його питаєм (жартома) - "так нащо тобі жінка?", а він "А жона мені на ночь!". Мораль: файне "то саме" чоловіки цінують більше, ніж усю "жіночу" роботу разом взяту )) ну нє хіба?

хоча, категоричною не буду, за всіх не буду говорити.. є ж мабуть такі чоловіки, що як в хаті не прибрано, то вже й жінки не хочеться )) про "їсти не зварено" не говорю, бо як чоловік голодний, то йому точно ніц не хочеться )))

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Якщо не придиратися до коремих "перлів" типу:
    і так далі :),
    я думаю, що розумію основний меседж linajum, що головна зброя, дар і покликання жінки у створенні затишку - в домі, в житті... І що оця жіночність вабить чоловіків, вони її може підсвідомо, але переважно і шукають. І для мене також "любити" - це в першу чергу віддавати, і вже сам цей жест приносить хмару задоволення:). Думаю, що в моїй сім"ї це взаємно, хоча наразі автівки у нас немає :girl_blum:

Ну але не можна вже все на купу валити: і те що там у нас в головах "зашито", і розподіл суто чоловічого і суто жіночого.... Наприклад, я досі з таким щемом згадую, як мій чоловік мене доглядав коли я була хвора, як робив мені липовий чай :)...Ну це ж зовсім не звучить як "робота для справжнього бізона мужика ", але це було настільки гармонійно... Ну скажіть, що це неприродньо :girl_wink:. Якщо так - то нафіг мені та "зашита" природність, коли у нас є своя, неприродна гармонія.

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

20. linajum

linajum New Member

доречі, в часи середньовіччя а також в древньому Римі до воюючого складу населення входило чи не все населення чоловічої статі, хто мечем, а хто якісь там палі забивав... і до 30-40 років доживало не більше половини, тобто всі йшли в похід і не боялись реальної загрози смерті, бо по-іншому ЇХ жінок "гріли" би чужинці.. за таких умов могли і Європу пішочком перейти, причому легко..
    дуже цінують, особливо з коханками..))))

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

так то ж не робот, як кажуть "понятное дело!" ;)