Чому я боюся виходити заміж?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lanka, 18 Жовтень 2007.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Чому я боюся виходити заміж?

От і процвітає моя кар"єра, може і зарплату в мужа повимагати?:girl_haha:

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А як на мене - чудово! Шкода, що "неодруженість" і "життя в своє задоволення" - різні речі))
    Щодо "надто егоїстично" не зрозуміла. Хіба така чудова риса може бути в овердозі?:girl_impossible:

3. AilataN

AilataN жива

Гм, вже й не знаю, чи я правильно розумію слово егоїзм, бо так виходить що я живу "надто" егоїстично.

Скажу більше, якщо я не живу "тільки" в своє задоволення, то для мене крах всього . Якщо щось йде не по мому, я це переживаю гіпер трагічно і всіляко намагаюсь вернути свій світ до критеріїв мого задоволення. Інакше нащо він мені, той світ, в якому є щось, що мені не потрібно?

4. Левицька

Левицька New Member

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Якщо правильно розумію я)), то інколи любов до себе, як до єдиної істоти, за яку сама людина несе відповідальність, розглядають, як якесь зло)

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Точно))) Я, навпаки, медитую, як на щось бажане і осяйне, а тут, виявляється))))

6. terezka

terezka котяка-вишивака

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я- заміжня, діти і всьо решту є.
    Я живу в своє задоволення, мене ніхто не поневолив і не заставляє робити те, чого я не хочу, не можу і не буду. Я-егоїст?
    Домашня робота не тягар також + балдю від того, що кожен день можу спостерігати , як росте і розвивається моя дитина.

Але в кожного своє уявлення про своє ж життя

8. Kaljakamaljaka

Kaljakamaljaka New Member

Це зрозуміло, коли живеш сама, робиш (або не робиш) щось тільки для себе, але чому коли хочуть їсти обоє, і жити в чистоті хочуть обоє, а прибирати і варити повинна саме жінка і без винятків, (так чомусь думають більшість чоловіків) хоч вона не гірше від чоловіка заробляє??? Це не правильно. Хоч наші жіночки самі так навчили протилежну стать, самі навчились бути прислугою. Як мені одна знайома казала: "А що? Я повинна нагодувати його, попрати попрасувати йому, як не я це зроблю, то інша забере?". Для чого тоді такий чоловік? Тільки для того "бо що люди скажуть"???

9. AilataN

AilataN жива

Прив"язка до заробків тут не зовсім вірна.
    А якщо чоловік більше заробляє? То як тоді, без варіантів, жінка мусить зуби зціпити і все робити не писнувши?

До прикладу, я працюю вдома відповідно часу з дитиною провожу більше я. Коли додому приходить чоловік я не вимагаю, щоб він допоміг мені почистити на дві картоплі більше, він потрібен дитині в цей час.
    І я не повинна. Можу забити на прибирання, можу піцу замовити або пельмені купити, якщо не маю настрою на приготовку того всього. Але виносити це "от я, для вас, а ви...." теж не збираюсь.
    Якщо би побачила наглий паразитизм на мені, то вже була б інша розмова.
    Загадка.:girl_impossible:
    В принципі якщо нормально заробляти то хатня робітниця не так вже й дорого.
    Робити проблему з жерця чи миття унітазу? Та ну .

От якщо він приходить , і його не гребе нічого, крім ТВ, ні діти, ні Ви, ні унітаз))), оце проблема.

10. arushka

arushka завжди досягаю мети

У моїй сім'і ніхто нікому нічого не "повинен". Якщо є бажання і час, то готується купа смакоти, вичищається кожен кут в хаті. Якщо я зайнята/погано себе почуваю/не маю бажання, то чоловік робить те, що є необхідним на даний момент. Не тому, що повинен, а тому що хочеться. Деколи це можуть бути просто варені макарони, деколи запечене м'ясо і ультрасмачні салати. Ми доповнюємо один одного і це нормально в родині.

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну, так, теоретично! і не зовсім на практиці. Ні в якому випадку не кажу про обслуговуючий персонал і мені пощастило з чоловіком бо і каву зранку зробить і картоплі начистить і макарон зварить, але після тогоо як я вийшла заміж я варю їсти набагато більше ніж коли жила сама. Чому? бо чоловік їсть значно більше ніж я, я могла колись зварити каструльку супу, і їсти її 3 дні.Або купити пачку сосісок, наробити салату і так день прожити Тепер так не виходить, чоловік вимагає повноцінного харчування.:girl_wink:
    І ще по темі:
    Боятися чогось невідомого для людини- це нормально, не панічно звичайно. заміжжя- це відповідальний крок, тому можуть бути страхи, але якшо є любов, є повага, є взаєморозуміння, є усвідомлення того що життя- це не дешеві мильні опери, і буває всяке і різне,то все має получитися. А якшо чогось бракує, то як на мене краще взагалі не виходити заміж.

12. нталька

нталька Well-Known Member

Надибала одну фразу, вибачайте, що російською, але українською вже не то. :)

13. Bonita

Bonita Member

Читаю і офігіваю. В загальному висновки такі - до 25 років народжують "малалєткі", після 25 старі породілі; заміж не вийшла до 25 зразу діагноз "стара діва", вийшла до 25 молодець але автоматично переводишся в ранг прибиральниці-кухарки і т.д., яка сидить на шиї в чоловіка і нічим більше не цікавить; думати про себе погано егоістично, но комфорт потрібно створювати в сім'ї і якось це робити не враховуючи себе, можна ще багато написати але немає бажання. Тепер маю задуматися що мені важливіше - самотність (з холодною квартирою і навіть не буде кому слова сказати, таке писалося вище), чи всі радості сім'ї, але з абсолютним забиттям на себе болта???? Порадьте щось...)

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

порада: не забивати на себе болт:girl_yes2:

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А я виходжу заміж якраз на наступний день після моїх 25-ти, на грані "критичного віку", так сказать :)))

Буду, вочевидь, як той Фігаро - одна нога тут, одна нога там :lol::lol::lol::mocking:

я завжди так тішуся з цієї теми :girl_bye:

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Думаю про всі питання треба домовлятися якось до заміжжя і знаходити якісь компроміси. Наприклад не хочеться мені прибирати, коли я сама, поприбираю як буде настрій, а чоловік можливо педант, і якщо вже будучи заміжньою така сама ситуація, його це буде бісити, скаже, що я нехлюя, звідси й скандали. Я люблю порядок, але ще більше, коли його хтось наводить. Так само з їдою, можна сходити кудась поїсти, але є ж такі чоловіки, що скажуть а нащо ти тоді здалася, типу то тепер твоє завдання. Моя думка це все другорядні речі в житті і вони не вартують того, щоб на тому зациклюватися і псувати собі нерви

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це називається "шлюбний контракт". усна форма :)
    не всі можуть собі то дозволити. І не треба казати, що нема чого одружуватись як не можеш жінку по кафешках водити :)

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Та я б особисто за педанта заміж і не виходила.
    От був в мене один хлопака, любов-красота, вашшє. От раз поїхали з компанією на дачу і хлопці вирішили, що хочуть дерунів (на дачі!! просто для мене активні "телодвіженія" на кухні на відпочинку чи гулянці, то з області фантастики). Ну, стою тру ті деруни і мій хлопака приходить, обнімає так і каже: "Ох, от одружимся, будеш мені готувати все шось добре, голубці крутити, вареники, деруни, знаєш, як то буде добре". Я уявила епічну картину, що я голубці кручу, вареники ліплю, борщі варю цілий день...і любов як вітром здуло.

А от як до майбітнього чоловіка приходила, то він сам питав "Щось тобі зготувати?"

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

Маю на увазі не дорогущі ресторани і не кожен день, десь- колись як на мене цілком прийнятно для багатьох. Я нікого ні в чому не переконую, просто на разі в мене така думка

20. arushka

arushka завжди досягаю мети

А нащо здався такий чоловік, який так каже?