Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? не обіжайтесь, але в мене таке враження що Вас дуже сильно обідила протилежна стать. В мене також були схожі погляди на життя, але це вже трішки перебір. Навчання, робота, карєра - це для Вас нормальне життя? Цілими днями відсидіти на шикарні роботі і прийти в холодну хату і навіть нема до кого сказати слова?! Повірте, ні гроші, ні успіх Вас не зігріють і не підтримають у важкий для Вас час. Я наприклад сказала собі, що вийду заміж за людину, без якої я не зможу жити. Яка буде мене розуміти, а я її, і не залежно чи то в 20, 25, 30 чи в 40. Вийти заміж бо так треба, бо вже пора...Абсурд, що люди будуть з тим чоловіком жити?! Повірте, коли прийде час, тоді зявляться і можливості. Знаю як часом люблять вийти заміж, а просто так, народити дитину, а потім сидіти на шиї у батьків, це також не вихід. Варто не сидіти і чекати від когось подачки, а самоому щось робити! До шлюбу потрібно підходити з розуміння усієї відповідальності, яка кладеться на твої плечі. В мене одногрупниця на першому курсі вийшла заміж, до закінчення навчання народила 2 дуже гарних діток, закінчила інститут з червоним диплом, зараз, хоч ще в декреті шукає роботу, проходить курси в одній компанії і скоріше всього, що її туди візьмуть. То що сімя і діти завадили? Не спеерчаюсь, якщо закритись в хаті і думати, а що б то зробити щоб було краще і так цілими днями, то тільки так і буде!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Може і не вийшло б, я не знаю. Але час летить, і вік на місці не стоїть. Чоловік від мене ще й на 5 років старший. Просто пройшло не мало часу і пішло не мало грошей щоб все владнати. Це мене розуміють ті, в кого були чи є проблеми з зачаттям. Ви не уявляєте як це тяжко чекати, бігати щомісяця і купляти по 5 тестів, плакати в ночі в подушку. Коли ти чекаєш, а ніяк. Коли ти не можеш працювати, бо ти думаєш лише про одне. Коли бачиш на вулиці, цих чарівних пузатіків. І тоді ти себе дорікаєш, а бачиш треба було думати тоді! Просто спочатку для мене як і для цієї форумчанки - пріорітетом було кар"єра. Це так спочатку здається, ой що то є завагітніти, раз плюнути. Дай Боже всім дівчатам вагітніти зразу і не мати жодних проблем в цій сфері. Ви не подумайте, що я проти кар"єри, я сама дуже затятий трудоголік. Просто маючи такий гіркий досвід, всі пріорітети переосмислюються і ти насправді дорослішаєш. Кар"єра - це не сім"я. Але на все воля Божа, в мене вагітність настала зовсім неспоівано, коли все і всі пророкували що цього місяця не вийде. Я не мала жодної надії, мала переходити вже на наступний етап лікування. Але в Господа Бога на нас свої плани))
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? в тому то й вся суть, вік і стан здоров'я поняття відносні і ніяк не тотожні. виходити заміж "до 26" - дурне, як на мене заняття, тре виходити за певну людину, яка є твоєю, а не тому, що роки "підганяють", "хочу дитину вже, о, а цей хлопець наче непоганий"
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? то в ви, певно, маєте якісь приклади того всього описаного, якщо так, то дуже вам співчуваю. я з чоловіком зустрічалися 5 років, поки одружилися. зустрічалися майже з дитинства, бо коли було весілля мені було 20, чоловіку 22. Ми вже рік одружені. І скажу вам, дівчата, мені дуже добре. Чоловік моя підтримка і опора, найрідніша людина. Разом завжди легше. Звичайно, в нас бувають проблеми. Я ще студентка, чоловік вже працює. Фінансів інколи бракує, але то не біда. І дивує мене, чому б це я мала йому набриднути, якщо всього ми досягаємо разом! я маю час на самореалізацію, ніхто його в мене не відібрав. звичайно, з"явилися обов"язки по дому, а як інакше? я ж доросла людина. жити в своє задоволення, як на мене, то вже надто егоїстично. словом, що хотіла сказати, дівчата не бійтеся виходити заміж, тут файно якщо ви впевнені в майбутньому чоловікові. і ще: хто сказав, що пропадає романтика, пристрасть?! нічого не пропадає, принаймні в нас
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? А зразу то коли? Коли "треба" вагітніти? Ну так, щоб правильно, шоби люди ніц не казали за спинов? Багато малисти радників?)) Ну та, за три роки заміжжя, та які там вже надіїї... ехехе.... ---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ---------- Омг. Нє , піду поїм.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? ну, рік часу)) ой, знов розпочався батл "щасливі домогосподарки - нереалізовані жінки" vs "кар`єристки - плачущі вечорами в подушку")) який то вже раунд?)) а тепер по темі - заміж я не боялась зовсім, ні самого факту, ні підготовки (перед весіллям взагалі поїхала з дівчатами на море), ні мого переїзду до чоловіка зі всіма наслідками. Ілюзій на тему заміжжя не будувала, тому не було в чому розчаровуватися. Зараз маю дитину і працюю, маю купу соціальних зв`язків та інтересів, обділеною, загнаною чи нещасною не почуваюся)
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Ви впевнені в цьому, Ви лікар-спеціаліст? І можете впевнятися за всіх і на всі 100%? Я такого не писала, я зі своїм чоловіком зустрічалась 5 років. І аж тоді одружилась, так що цей висновок геть не впопад. І я не писала того, що вже захотіла заміж, вийшла, після місяця побачень. Ви мабуть мене читаєте неправильно. А так як хочете це бачити для себе. Для того, щоб твердо вирішити я хочу дитину, теж треба дійти, це Вам не пляцки з піску ліпити. Захотіла вийшла, захотіла розвелась, захотіла нородила, набавилась викинула. Це все що перше, що друге повино бути Вашим свідомим рішенням. А не з першим ліпшим, бо мені так захотілося. Для того люди і зустрічаються, щоб придивитися, щоб побачити зможете Ви разом бути чи не зможете. Хочете чи ні. Ви ж мабуть усвідомлюєте, що це на все життя. Я не за те, щоб виходити заміж по принципу "до 26". Я писала, що вже будучи у шлюбі, на перший план в мене виходила кар"єра, а це неправильно.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? а в чиє задоволення тоді жити?)) ---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ---------- ну, мабуть, треба просто любити і хотіти бути разом, а не ставити собі такі глобальні питання, колиє перші два пункти - для чого взагалі займатися усвідомленням?
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? смачного буду Олю захищати Чого Ви перекручуєте. Нормально допис прочитайте. Людина мала проблеми, все щасливо вирішилося. До чого тут інші люди. "Зразу", то, думаю, малося наувазі, що коли захочеться, то відразу.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? правильно, чи не правильно вирішує кожна людина для себе на певному етапі життя
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Чому неправильно? ну і так, просто цікаво, ви заміжня три роки, деякий час ви робили кар"єру, потім намагались завагітніти, скільки часу ви не могли завагітніти і чому так нагально , всіма силами потрібно було це робити, плачучи в подушку по ночам? Якщо не хочете - не відповідайте). ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- Добре, питання не до Олі)) Хто і як вважає, на якому етапі подружній парі "потрібно" заводити дітей. І що, все таки означає "жити для себе- то надто егоїстично"?
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? а ви? на нашому ж форумі купа молоденьких дівчат до 25, які мають проблеми, хоча ні не так, купа дівчат які думають, що в них проблеми - після 4 міс. починають заламувати руки, і багато дівчат які вагітніють з першого разу (ні, не так, вони просто не паряться щодо разів) після 30
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Потрібно на тому етапі, коли обидвоє цього захотіли Приблизно у віці 18-60років(для жінок) і 18-80років(дуже вірю)))(для чоловіків) Я не дуже розумію,що означає та фраза. Пояснть будь ласка Планую прожити все життя для себе(ЖАХ))) Я то і є моя сім'я
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Коли, усвідомлюете, того що Ви цього хочете, а не так а потім дитину ще встигнем. І знову читаєте не докінця. Мова йшлась про аналізи і УЗД, і в місяць коли я завагітніла, цього по всі отих штучках, мені нічого не світило. Читайте будь ласка. уважно, щоб я тут не писала то саме. Свою думку, сказала, просто,що неварто ставити кар"єру на 1 місце. Головне це сім"я.Більше писати і коментувати не хочу.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? як завжди, пішла підміна понять типу ЛюдинаЩоЖивеСамаПрацюючиНаСебе=живе в своє задоволення. теж хотілось написати, але треба було тоді роззявляти рота на тапок "і ти ж не 10 прожила в шлюбі" +100%, а все решта ніхто і так не знає, як Бог управить ---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- от і я не впевнена. Але вже по собі бачу, що я і виглядаю і почуваюсь ліпше, ніж у ті самі 20
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Ще питання цікавить- коли жінка живе сама, до заміжжя, вона теж куховаритьі прибирає. Але, не вважає себе куховаркою і прибиральницею. Як тільки вона виходить заміж то одразу стає і першою і другою. Як це? Можливо тут не в чоловіку і заміжжі причина, а в задоволені відчувати себе пригніченою, використаною? Я варю їсти бо і я хочу ( сама зварити) їсти, прибираю, бо і сама хочу в чистоті жити. До чого тут чи я заміжня, чи ні. Тим не менш багато жінок трактують себе , як обслуговуючий персонал.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? або шукати відповідного мужа, щоб харчуватись не вдома і наймати прибиральницю. В чому тут проблєма? Кожен може шукати те, що бажає.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? ви вирвали мої слова з загального контетсту. цим хотіла сказати, що жити тільки в своє задоволення для мене егоїстично. турботи про чоловіка, сім"ю для мене приємні