Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Нова знайома моєї свекрухи була впевнена, що то я її дочка, а мій чоловік, її син, - зять! Ще звернула увагу, що ми з чоловіком часто думаємо однаково, навіть одночасно говоримо одні й ті ж самі фрази чи слова.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Ми з чоловіком жили разом до весілля 1,5р. Нічого поганого в тому немає. Навіть було краще, ніж тепер. Не було в хаті свекра з свекрухою, ніхто не стримував свої емоції, не контролював кожне своє слово. Ми просто робили шо хотіли. А тепер такого немає, обидвоє мусимо контролюватися, не полягаємо ж ми при батьках і почнемо цілуватися, бо так нам в цей момент хочеться! Я переконана, що коли живеш разом з чоловіком під одним дахом, можеш побачити все, як є насправді. Бо коли після весілля приходиш за невістку/зятя, ти є, і завжди залишишся чужою. І ставлення чоловіка/жінки до коханої людини завжди при батьках не таке саме, як без них. Це починає пригнічувати, і думаєш "все було так гарно, романтично, а тепер все кардинально змінилося". А пізніше висновок:"не зійшлися характерами". Гарні романтичні прогулянки кілька разів на тиждень і великі букети квітів - це не показник, що твій чоловік найкращий на світі. Живеться разом не для того, щоб показати свій егоїзм! А для того, щоб побачити, чи зможеш прожити з цією людиною ВСЕ життя! Мені кілька років тому одна 70-річна! жінка сказала: "Не спіши виходити заміж, поживіть разом. Бо я свого часу поспішила і все життя змарнувала". Вони з чоловіком народили двоє дітей і через 10 років не змогли жити в шлюбі. Але не розводилися, щоб дітей не травмувати, розійшлися по різних кімнатах і так прожили все життя! Навіть не відзивалися один до одного. Я дуже довго обдумувала, щоб зважитися на такий крок. Я набагато більше переживала, ніж в день весілля! Бо це нелегко. І то шо говорять, що поживе з одним, з другим, з третім...це далеко не так. Живеться разом не для того, щоб розходитися! Живеться разом для того, щоб навчитися уступати один одному, поважати і розуміти. Якщо хочуть розійтися, то розходяться навіть в шлюбі - нікого не стримує штамп в паспорті і 3є дітей! Мої батьки прожили в шлюбі 16 років і розійшлися! Була розписка, і шлюб, і 3х дітехй нажили, і разом до весілля не жили і шо...???? Так шо жити разом до весілля можна і треба, але підходити до цього кроку потрібно обдумано, виважено і дуже-дуже серйозно!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Як на мене чи живете ви разом з штампом чи ні, нічого не дає 100% гарантії, що будете з людиною до кінця життя, чи не так? А чому це не можна робити коли люди одружуються?Обов"язково треба пожити разом? Я із своїм чоловіком зустрічалася дуже рідко (я в Києві, він у Львові) і так 3 роки, повірте романтика..., коли бачишся один,два рази на 2місяці, просто дуже романтично, але так цікавіше.Одружилися він переїхав до Києва, так, деякі незручності бо живемо з батьками, але нічого, пережили, повірте, набагато менше знаєш людину,ніж тоді коли романтичні прогулянки, але навіть якщо були притирання то це нормально.Мене виховували можливо не так по сучасному, трошки інші принципи, так, розлучаються, навіть ті хто прожив 25 років разом, але це не показник, що зі мною має статися те саме. Чому колись не було такого поняття поживе разом, щоб перевірити почуття?Бо якщо почуття справжні, ніяка рутинність, проблеми, проживання з батьками не затьмарить почуттів.Хочете цілуватися, підіть в іншу кімнату, там вам ніхто не буде заважати, а навпаки екстрім В мене є подружка, почала з хлопцем зустрічатися на першому курсі, і на другому побаченні, сказав, що на п"ятому курсі одружаться. Жили разом 3 роки, вона жалілася, шо він ніяк не наважиться одружуватися (бо в нього і так все є ), вже і батьків підключили, а Владік був неготовий і все. Ви пожили 1,5 роки, а ще 1,5 могли б так? В кожного своя ситуація, свій характер, як на мене добре коли ви живете з людиною і це саме та людина на все життя, а коли думати так, це "він", пожити рік, два, ні ще не він, потім знову зустріли нібито "його єдиного і неповторного", бац! промах, знову не він, і так далі... Найбільша проблема, що рідко хто підходить серйозно до спільного співжиття.Добре, коли двоє серйоно настроєні, а коли ні, тоді продовжується ланцюжок проблем...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Якщо вас, Lanka, як засновницю цієї рубрики, ще до сих пір турбує питання заміжжя, спішу вас заспокоїти. Мені 30 років :bazar: (виповнилося ще аж в травні). І заміж я виходжу трошки більше як за місяць. Уявіть собі, скільки за останніх років 10 років я наслухалася від "добрих" цьоців і дядьків зауважень. Правда приблизно останніх два роки маю святий спокій, бо видно вже на мені "поставили хрест, мовляв, певно вже ніхто її так і не схоче...:shutup: Сьогодні ж я насправді щаслива і закохана. :radist: Ні, навіть не закохана. Ще щось набагато більше і глибше. І найцікавіше те, що мій майбутній чоловік - це моє перше кохання, з яким ми зустрічалися 14 років тому А підкралося моє щастячко тихенько і несподівано, коли я навіть про це не підозрювала і, напишу відверто, особливо не чекала і не шукала.:o Так що, ні на кого не зважайте, подорожуйте, насолоджуйтеся життям, живіть у своє задоволення. Р.S. Приклад з мене брати ні в якому разі нікому не раджу! У кожного є свій час і він обов"язково наступить. Головне те, що в це треба повірити і все буде ок.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Ще одна порада. Якщо зустрічаючись з хлопцем(дівчиною) ітак зрозуміло, що серйозних стосунків не вийде, то не варта тратити часу. Бо можна пропустити свою половинку. Отак з моєю коліжанкою. Зустрічається з хлопцем, щоб не бути самій. А через це не може почати якихось інших стосунків. Та і хлопці до "занятих" не дуже "молодяться"
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? І я так кажу! Не розумію тих дівчат, які крутять голову хлопцям, зустрічаюсь з ними кілька років, і не одружуються, виправдовуючись "я ще не впевнена..". А потім знаходять "кращий варіант", або, в кращому випадку, закохуються, і покидають того, хто вже планував майбутню сім'ю.. А він потім зневірюється у жінках і проклинає особи жіночої статі.. Не по-людськи якось..
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Я, чесно кажучи, щось не дуже багато знаю таких дівчат. Мені видається, що все відбувається рівно навпаки. Маючи досвід двох тривалих стосунків (4,5 років і 6 років), можу сказати, що кожен раз свято вірила у наше щасливе майбутнє. Склалося по-іншому, але, нарешті по-моєму.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Скільки людей, стільки історій!.. Якщо вірили у майбутнє, чому не одружувались? Не були впевнені, чи не було можливості?
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? то всьо дурня шо ми тут триндимо три мої знайомі тААААААк боялися виходити заміж що.... тепер всі одружуються НА ОДНОМУ ТИЖНІ і нині мені про то повідомили (!!!!): 20, 23 і 25 листопада:radist: :radist: :radist: ЛЮДИ ДОБРІ де теперка мені гроші і час на то всьо взяти:eek: :eek: :eek: тому дорогі мої не затягуйте-бо бачте як виходить-подумайте про ближніх!!!!!!:cowboy:
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Навколишній світ, це чорно-біла шахова дошка? Злий-добрий і все?
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Пропозиції руки і серця отримувала в обидвох випадках. На завершення перших відносини вплинула вимушена тривала розлука, під час якої знайшлася нова паняночка. Ну а в другому випадку людина в певний відповідальний момент проявила себе не в найкращий спосіб. Але я накрутила... Сподіваюся, що теперешній мій шлюб буде першим, останнім, справжнім і бажаним.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Згадались слова Габріеля Гарсія Маркеса "Можливо, Бог хоче, щоб ми зустрічали не тих людей, аж поки не зустрінемо ТУ ЄДИНУ. Щоб, коли це зрештою станеться, ми були вдячні". Щиро бажаю Вам, що саме так і було!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Маю навіть виписану цю цитатку у блокнотику. Дуже влучно. Дякую Вам щиро.
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Нет, конечно, мир гораздо более разнообразен... Это вы попытались список порядочных и моральных людей ограничить только верующими, причем, я полагаю, только своей религии...
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Якщо хтось хоче ставити штампи в паспорті по 3 рази і більше, то не обов"язково. Додано через 11 хвилин Екстрім??? Бути невісткою, і жити зі свекрами це ПОСТІЙНИЙ екстрім! А на рахунок "заважати" - заважали, і не раз! Якби я не знала, як то жити без батьків, то давно би вже образилась на чоловіка, і не знаю чим би це закінчилось. А так я все прекрасно розумію. Додано через 17 хвилин Мій чоловік був готовий на одруження з першого дня, коли запропонував жити разом, але грошей на весілля не було. Як на мене, в нашому житті нічого не змінилося, крім штампу в паспорті. Люди різні! Є порядні, а є такі, які тільки і чекають щоб використати і кинути, жінки в т.ч. Додано через 19 хвилин Не було??? Були випадки, коли 3 сестри від чоловіка однієї з них мали по дитині!!! І для чого їм жити разом?! Додано через 23 хвилини І на кінець додам: чи жили ви разом до весілля, чи не жили - головне, що і в вас і в нас все закінчилося Happy andом!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Підтримую і погоджуюсь Кожен вибирає для себе шлях, і має свою думку.Дійсно, головне, щоб в кожного не залежно від вибору в житті все склалося накнайкраще. Мій дивіз:Нехай буде добре всім і мені в тому числі!!!
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Я свою свекруху люблю, але приїжаю раз на 1 місяць, а тепер ще менше, то я завжди файна невістка, і найдорожча свекруха:D Не знаю як то жити з свекрухою, думаю дійсно екстрім!Пробачте, не хотіла вас образити, але не уявляю як би я жила з свекрухою (хоча вона не погана,але все ж...)
Відповідь: Чому я боюся виходити заміж? Я вже колись писала що жила з чоловiком до весiлля але пiсля заручин. I свекруха жила з нами теж 1.5 року бо мусiла виїхати з своєї хати. Але вона така порядна свекруха була (i є) посуд мила, їсти варила, не мiшалась до нас, ще й ставала на мою сторону От такi бувають. Всеодно було троха незручно в планi того що треба нормально одягненому ходити по загальнiй жил.площi, не полазиш по хатi в трулях :D культурно тре було себе вести