Чому і навіщо я приховую свій вік?

Discussion in 'Скарбничка' started by Lankoma, Sep 18, 2014.

1. octavia

octavia Well-Known Member

Відповідь: Чому і навіщо я приховую свій вік?

Я ніколи свій вік не приховую. Мені 42 , а тест показав 23:girl_claping:.Коли жінка приховує вік я тоді думаю що вона старше ,ніж виглядає. Бо коли жінка виглядає молодше свого віку то для чого це приховувати,навпаки в неї хороша генетика ,догляд за собою і молодість в душі. Як правило жінка завжди може оприділити вік другої жінки (плюс-мінус). Приховувати вік можна від мужчин вони в такому питанні слабо орієнтуються.

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я не приховую свого віку, але мені неприємно усвідомлювати, що я старію.
    Якби я не виглядала, якби себе не почувала, роки не вернеш(
    І я не вірю, що в кожному віці свої переваги...Іх немає, бо молодість не повернеш.
    Я сумую за своїми 18, 25.
    А після 30, 35 я вже почала відчувати неприємні зміни і зі здоров'ям, і в емоційному плані. А що мене ще чекає попереду страшно подумати.
    Коли я проходжу мимо старенької бабці, мені реально страшно, що таке мене чекає в майбутньому. І не треба говорити, що головне, що ти залишаєш за собою: діти, онуки і т.д. Вважаю, що це різні речі. Старість не може подобатись нікому. Від неї не втечеш і від цього хочеться плакати.
    Можете сміятись(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та чого сміятися- у кожного свої відчуття. Я не боюся старості. Вірніше так: я боюся хворої і бідної старості. А не самого віку. Бо маю массу прикладів, коли старіти можна "гарно". У нас є тітка- минулоріч відмітила 70 років. Так мало того, що виглядає років на 10 молодшою і на своєму ювілеї відплясувала так, що молоді не встигали, то ще і вона веде активне життя. Ви не побачите її за серіалами. Вона бідкається, що немає компанії в Іспанію на відпочинок з їздити ( бо чоловік там вже був і більш не хоче, а подружки всі у внуках плотно засіли і про себе забули :). Маю приклад мами своєї коліжанки ( писала вище)6 пані 67 років. Вся ухожена, стильно на свій вік одягнута. Досі працює за спеціальністю. Щороку з чоловіком на відпочинку за кордоном ( і не на "лікувальних водах", а на пляжах в спеку :), крім цього- активно їздять по родичам- то в В Росію, то в Польщу .... Звичайно, що маю і інші приклади. І от власне я боюся немічної і злиденної старості, а не морщин чи пройдешніх років.

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

у мого чоловік баба собі колись 2 роки по паспорту забрала ( у війну документи загубилися, а коли відновлювали- то 2 роки "забрала". І то нічого, що чоловік ( дідусь) за неї і так був сташий на 10 років. А з її паспортом вона виявилася молодшою на 12, а не на 10 років :)

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Цікаво чи є ще хтось такий як я? У мене вийшло 19:

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ну власне, я якраз і намагаюсь сказати про те, що не важливо, як ти виглядаєш; ведеш активний образ життя, чи ні; скільки років тобі насправді і скільки років тобі " дають", скільки грошей ти маєш...ти старієш з року в рік...
    І я впевнена, що кожна з цих жіночок хотіла би собі повернути своїх 30 чи 40 років.
    В мене є декілька успішних, активних жінок пенсійного віку і коли я з ними починаю тему про молодість, у їхніх очах я бачу сум і розпач( вони говорять про те, що від свого віку не втечеш.
    Мені здається, що ця вся життєва активність більше на людське око, а в душі вони всі інші, більш усамітнені зі своїми думками і страхами.

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Є. Я :girl_cool:
    Для довідки, по паспорту 34.

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

Мені по тесту 16 , а насправді 37)) так що, Марусю, я Вас перещеголяла) не знаю навіть, чи тішитись тому. От правду мати казали, що я геть безвідповідальна ггг

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Кажуть, що такі люди повільніше старіють.
    Так що все окей))).

9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

за тестом мені 23, аж приємно стало в мої 31 ;)

10. mitla

mitla All You Need Is Love

Прочитала Ваш допис і згадала фільм Ханеке "Любов"...Ну, що сказати: старість не радість.

11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

По тесту 19, по паспорту-36. Не відчуваю себе на 36, можливо, це і погано, але як є. Приховувати вік вважаю ....комплексом, напевно.
    Зрозуміло, що зміни в зовнішності трошки сумно бачити, але, по суті, ну куди від цього дітись? Якщо дуже не подовається, можна відвідувати косметологів, робити процедурки))) Я поки що пас.
    В житті бачила тільки 2 жінок (дівчат?) які дійсно виглядали значно молодше свого віку, тобто на 8-10 років молоше, тому вірю, що можна настільки молодше виглядати. Але то вже їм під 40 було. Тобто, якщо дівчина молодше 30 років, то взагалі, імхо, не важливо 23 їй чи 28, це все одно молодість)))) А от після 30 , чи то навіть 35- вже всякі дрібниці, які видають вік присутні.
    І все ж таки, от ніяк не можу повірити в свій вік :). Періодично дивуюсь, коли зі мною вітаються молоденькі хлопці, завжди починаю "згадувати", звідки вони можуть мене знати ....і розумію, що це просто однокласники сина :) Вони мене пам'ятають в обличчя, а самі то змінились, виросли, от я не завжди впізнаю :)

12. terezka

terezka котяка-вишивака

гм, а як треба себе відчувати у такому віці? от як? якось особливо чи що?

13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Завал . Мені 16 , згідно тесту , а я тішилась , що 40(майже) то вже солідність . Розум , де ти , ау....

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

16 ))))))))))))))))))))

15. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Я по житті дуже спостережлива і в 99% випадків правильно оприділяю вік.Тільки 1 раз жінка виглядала так, що я реально позаздрила, їй 37- виглядає на 28, додам ,що це все без косметологів і супер косметики.. Але жінка у 28-30+ на 18 виглядати не може, це часто жінки самі собі так "льстят", або порівнюють з тими 18-річними, які на 25-30 виглядають, а зараз таких багато.
    Вік свій не приховую ,виглядаю цілком адекватно, хоча ті 7 кг ваги після пологів трошки додали мені віку ,але це легко виправити.
    По тесту теж 16, але я по житті нічого до голови не беру

16. Рибка

Рибка Well-Known Member

Є.. майже :).
    В мене також 16 вийшло..от чого точно не чекала..."надіялась" хоч на 25..
    Але це класно насправді, і в принципі в свої 16 я була більш серйозна ніж зараз...

17. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

А в мене 16)))аж смішно) насправді через півтори місяці 30)

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну у вас ще є кілька років аби мене догнати, бо мені вже не 37.:girl_wink::girl_blum: Чи то ви натякаєте, шо я вже стара? :girl_haha:

19. zetta

zetta Well-Known Member

Згідно тесту мені 16 . А згідно паспорту - вважаю там якась помилка , ну не могла я так давно народитись . )

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

:girl_wink: Я цілком Вас підтримую, помилка однозначно і в мене також, а згідно тесту мені 27 (кажу ж старушка) :)