Чому чоловіки "ходять на пивасик"?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mirena, 28 Квітень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Зрада чоловіка, що робити?

Галя, а що таке ИТ?:confused:

2. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

2Игорь - а ваша бывшая жена случайно не в ИТ работает? А то эти женские посиделки, тряпки, и хавчик не готовит.... так мне что-то напоминает

Information Technologies

Ну в данном контексте выглядит, что пьянка и есть поводом для последующих измен и развода :)

Останнє редагування модератором: 3 Травень 2009
  3. Яруська

Яруська Well-Known Member

:xaxa:А що там всі такі?
    А по темі..щось тут все плавно перейшло на обговорення персони невідомо як попавшого сюди чоловіка, в якого один раз не склалося:8:
    Ну не повезло людині, так що ж його тепер тапками закидати? а про пошук ПРИЧИНИ він має рацію, це як в медицині, треба причину виявити, а потім лікувати.

4. Галя_у_стразах

Не все - но встречаются иногда

5. Marianka

Marianka Well-Known Member

В ИТ таких немає, це ви щось плутаєте, ця робота настільки займає багато часу, що жіночі посиденьки і похід по магазинах за одягом можливий лише по вихідних!

• Подобається Подобається x 10
  6. enigma

enigma Well-Known Member

Факт. Вже в якійсь гілці писали про овертайми, роботу по святах і т.д. Я всі шмотки купую скопом за один похід, бо потім не виберусь :8: Про перкурню, манікюр взагалі мовчу :ninja:

Пи.Си. Жінка-айтішнік ше не привід для зради :)

• Подобається Подобається x 6
  7. Igor_Fenix

Igor_Fenix миється в бані

Она РАБОТАЛА в турагентстве. Потом стала жаловаться, что устает. Позволил ей не работать посчитав, что моих доходов нам хватит. Вот тут я и допустил первый промах. Понравилось ей.... :sad:

А зачем Марьяне Гламурной Дивуле дедуля :haha:)) Ей самой судя по слогу не больше :haha:))))

2Марьяна (гламурная которая): мне 21 точно есть, паспорт покажу. Так что за растление малолетних не посадят. Так что по поводу кавуси с бильярдиком? :haha:))))

8. Галя_у_стразах

эх турагенство.... а мне вот путевку в питер надо бы...

9. Igor_Fenix

Людям со временем свойственно меняться и не всегда в лучшую сторону. Еще и чуствам свойствено остывать

Хотя общие знакомые говорят, что когда на свои харчи моя бывшая опять вернулась спеси сильно поубавилось

Ну во первых не будем обобщать. Я себя спившимся алкоголиком не считаю. Потому местоимение "вам" тут очень неуместно.

Женщины живучее. :) Это статистика. Видимо потому и стесы переносят лучше.

А я что о Вас лично? Я в общем. Уж насмотрелся на эти обмороки изза дырки на колготках :) (и я сейчас не только о своей бывшей)

Находят не всегда то, что ищут. Хотя может сам и разбаловал. Потому еще раз повторяю (возращаюсь с Вашего разрешения к теме) надо искать причину прежде всего в себе.

А зачем турагенство? Махнем вместе :D

Я не думаю, что кому то будет интересна история нашего знакомства. Она достаточно банальна. Но лично Вам могу поведать в приват. :)

10. Маряна Гламурна Дівуля

Маряна Гламурна Дівуля миється в бані

Ігор, давай спочатку свою фотку і можна публічно навіть ;) Я вся в напруженні після того, як ти Галі у Стразах про своє тіло написав з горою м'язів. Дівчата хочуть це бачити!

А на каву можна. Я не проти. Нічо не обіцяю, але контакти в пріват можеш свої кинути.

• Подобається Подобається x 2
  11. Igor_Fenix

Добавил фотку. Смотри...

Гору мышц извини только лично :haha:)))

Какой хороший сегодня день! :)

12. Маряна Гламурна Дівуля

Ігор, ну ти просто бомба-парєнь. Шось м'язів середненько, але з лиця сподобався. Плюс До-Дзьо ваше заводить. Слухай, а можна до вас туди записатись? Я колись японську хтіла вчити, бо мене приваблювали їх мультики. Ну то років 10 тому було, а зараз би подивилась но то, може, трохи навчилася б руки крутити. Бо після роботи ввечері гопніків боюсь, а мого красавця не завжди виходить витягти, що прийшов на зупинку за мною.

Ігор, а ти би мене після кави додому завів? *зашарілася* Так хочеться раз по району без страху пройтися, тримаючись за сильну руку :)

13. Igor_Fenix

Марьяночка, я там темку скреативил в разделе Спортзалы, пошли туда с этим со всем, а то модератор нам по попке надает за оффтопик.

(антиоффтопик) Ну и какой же он красавиц после этого??? Мужик преде всего должен быть защитником. Измена с того и начинается, что один партнер теряет интерес к другому. В данном случае он перестал переживать за Вас.

А если на "мерсике" прокатиться? Не?

Останнє редагування: 2 Травень 2009
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК Вам юзер Місько з глухого сила (якщо пам'ять не підводить) пропонував..? :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Темка про зраду чоловіка плавно перетворилась на "Б"юро матримоніяльне" ...:)

• Подобається Подобається x 7
  16. Маряна Гламурна Дівуля

Ой, то натяк на те, що я зі села? Зі села теж люди. Якщо в мене помилки в граматиці троха і якщо я не говорю з "філіжанками-коляжанками", то ще не значить, шо я не людина.

Я приїхала зі села, коли мені було 12, і я горжуся тим, який в мене background (о - я теж мудрі слова знаю, бачите?) І не важливо, чи мій мальчік буде Місько зі села, чи Ернест з площі Ринок. Головне, щоб людина була ідеальна для мене, любила, захищала і давала опору. Ось так.

Мені нема чого соромитися. В мене сільська мова і я радію шкіряним чоботам, бо в селі того добра не у всіх було.

• Подобається Подобається x 6
  17. Igor_Fenix

Ну уж не думал, что на женском форуме и соперник объявится... Что еще за Мисько?

Марьяночка, Вы это сейчас все серьезно написали? А то после Вашей фразы "Я колись японську хтіла вчити" я немного

смущен. Уже хотел с Вами про японский поговорить.

А Игорь со Стрийской?

18. Маряна Гламурна Дівуля

nihongowo hanasoo :)

без проблем. я троха в неті вчу. навіть буквочки всі знаю :)

19. Igor_Fenix

私は日本語を話さない

Марьяночка, жду не дождусь нашей встречи :)

(антиоффтопик): а мальчик Ваш просто глупец, не ценить такую умную девушку.

• Подобається Подобається x 1
  20. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Відповідь: Чому чоловіки "ходять на пивасик"?

Мені здається, що це залежить від чоловіка.
    Ми з коханим любимо поговорити на тему чому чолівики роблять саме так, а не інакше, і навпаки про жінок. Так ось, ми зачіпали і таку тему, і відповідь на одне з таких питань було приблизно таким: коли ви ( жінки ) забороняєте нам пити, то нам інтересно випити, а коли чоловік приходить п'яним і жінка нічого не каже, цей інтерес пропадає.( так як в моєму випадку:))
    Але є інша ситуація - алкоголізм. Моя мама тата приводила в порядок піся кожної п'янки, але потім нерви здали і вони розвелись