Чому чоловіки "ходять на пивасик"?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mirena, 28 Квітень 2009.

1. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Відповідь: Чому чоловіки "ходять на пивасик"?

Та чого зайва? Навпаки - родзинка компанії:girl_wink: Головне поводити себе не як мама з повчаннями, а як друг, добрий такий друзяка, який може поспілкуватись і на "чоловічі" теми і плавненько перевести розмову на те,що самій цікаво :) Ми ж жінки мусимо бути акторками по життю, щоб воно складалось так як ми хочемо.
    До такої "розкоші" думаю, краще всього привчати поступово. Раз гарно підлеститися відпроситися на пів годинки і чемно через пів годинки прийти. Другий, третій, а там, гляди, і звикне чоловік до того,що кожному з Вас потрібно трохи часу для себе.
    Загалом, чоловіки ж ходять на пивасик просто, щоб відпочити від всього і від всіх,щоб просто посидіти в чоловічій компанії і так само, як ми, дівчонки, пообговорювати свої половинки і морально відпочити від роботи. Добре,звичайно, коли то тільки пивасік, а не "абр.." і лайла:rus: і потім вилазять рожки...

Останнє редагування: 23 Червень 2011
  2. Ehmeja

Ehmeja New Member

З мої точки зору, "зайва", бо вільно спілкуюсь з його друзями. Чоловіка це деколи напрягає. От і не радий мене бачити в колі деяких друзів. Мабуть (не мабуть, а точно) ревнує :sad:.

3. bora

bora Well-Known Member

ІМХО, відразу варто домовлятись про "правила гри", інакше переламати потім те, що вже звичне, буде нелегко. Бо як потім пояснити, що виникла потреба десь піти коли раніше такої взагалі не було? Чому це все має змінюватись? Кого надурили?)

Бачу гілочка переходить в "кухонну" площину - хто яке любить випивати.))
    Знаю сім"ї де дійсно нікуди без дружини-чоловіка не ходять. Але є такі, яким це виглядає диким. Все залежить, зрештою від кожної сім"ї окремо. Їм має то підходити.
    Я завжди любитиму посиденьки саме з дівчатами, без чоловіка. Нехай це називається "пивасик", чи "кавуся", чи "шопінг". Але потреба в товаристві "таких як я" то певно вроджене.:) І сім"ями добре товаришувати, але поговорити у "дівчачому" форматі все одно потрібно. Чому зустрічі...ненавиджу триндіння по-телефону. Тому таке спілкування майже відсутнє, отже, компенсовую зустрічами. А може причини інші..Може це тому, що маю кілька подруг і як це не бачити їх, не чути час від часу - вже не уявляю. А одна моя подруга так і жартує з чоловіком - "так, я тебе скільки знаю? Аж на 13 років менше, ніж свою подругу. ти розумієш який то зв"язок взагалі?:)"

Останнє редагування: 24 Червень 2011
  4. Venezianka

Venezianka New Member

Не тільки чоловіки. Ми з подругами теж можемо піти "на пиво". Нехай йде, але все в межах розумного.