Чому чоловіки "ходять на пивасик"?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mirena, 28 Квітень 2009.

1. Красотка

Красотка Well-Known Member

Відповідь: Чому чоловіки "ходять на пивасик"?

що саме прикольно?

2. Linet

Linet Well-Known Member

Я неможу зрозуміти цього допису ви ж замужем і ще " Фе ..не хочу таких зустріти"

• Подобається Подобається x 1
  3. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Ну я по темі хотіла б сказати.
    Чому чоловіки ходять на пивасик? Тому що реклама працює, пиво продається.
    Наше суспільство настільки звикло вважати походи на пивасик чимось таким буденним і нормальним, шо випиті 2-3 літри пива в компанії - фактично не вважають споживанням алкоголю. І систематичне споживання пива (і горілки по св*ятах) ніяк не пов*язубть з зворобами серця, печінки , нирок... Бо прийнято що п*є - це коли запої і "біла горячка", а "свідоме" випивання - шось таке майже не шкідливе.
    На цих вихідних подивилась інтерв*ю проф.Жданова в Дніпропетровську і про його антиалкогольну програму. Для цілісності образу подивилась 2і передачі які були зняти з його ініціативи:
    "Давайте выпьем" по научному" в якій показано що відбувається з організмом при споживанні алкоголю, розказано про великий міф - "культурне" споживання алкоголю , та ін.
    І передачу "Чижик пыжик где ты был" - про дитячий алкоголізм. Ні, не про той алкоголізм, з яким асоціюється ця фраза, типу сім*я алкоголіків в якій діти спиваються. А про тих школярів які з хороших сімей, які після школи купують енергетичні напої з алкоголем, пиво і не бачать в тому нічого поганого, а до 20-и вже заробляють собі хвороби, і батьки так розгублено - а звідки то взялось...?
    А коротко про це все можна сказати цим роликом про алкоголь і серце.
    Сподіваюсь що нововведення про алкоголь після 10-ї вечора та ін. заходи позитивно вплинуть і знизять показники алкогольної залежності населення і дітей зокрема. Суть така - не можна бути байдужим, ніхто не хоче щоб його діти чи батьки зловживали алкоголем - тому не можна закривати очі на те що відбувається навколо і байдужо іти далі.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ми з чоловіком ходимо разом на пивасик :),тому у нас з тим проблем нема!

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, як вам добре!!! Мене чоловік на пивасик не бере ніколи, хіба як якісь там свята друзів, то ідемо удвох. Не можу сказати що дуже спокійно до цього відношусь, але і знаю що цього йому заборонити не можу. Так що приходиться миритися. Головне щоб на отой пивасик не ходив дуже часто і щоб це був дійсно тільки пивасик.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Думаю чоловік ходить на пивасик, щоб відпочити від дружини і поговорити з друзями про те, про що не може поговорити з дружиною. Мені теж певно пощастило, бо ми відпочиваємо з чоловіком разом і ходим на пиво також разом. І поговорити можемо про все на світі.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та не думаю що саме для цього. Не такі вже ті дружини погані, щоб від них приходилось бігти на пиво відпочивати:girl_devil:Просто напевно кожен має право на власних друзів. І інколи з ними бачитись.

8. Vika

Vika Well-Known Member

і ми ходимо разом. віддихаємо від дому, спілкуємося з друзями. якби не було хоть час від часу цих походів я би вже давно з розуму зійшла в дома

9. Vittoriya

звичайно.Хоча у нас так якось склалося,що якщо я в той час вільна,то ми з чоловіком разом йдемо з його друзями на пиво.Або зі спільними друзями.Лиш я зі своїми коліжанками сама хожу(ото хитра).Але то лиш через то,що у мене такі є три коліжанки,2 з яких вже музику давно кинули,а третя має дитину,вчиться ще в консі,але все-одно щодо музики трохи далека,тому ми навіть теми про музичне життя у Львові не зачіпаємо.Мому чоловіку просто було б якось не цікаво,чи що ...з нами. А з чоловіковими друзями мені простіше,всі музиканти,маєм про що говорити і говорити.:)

10. Smokky

Smokky New Member

Ми теж ходимо разом. Я інколи відпочиваю сама, з подружками, а от чоловік сам не любить - каже що без мене не хоче. Раніше взагалі один не ходив якщо я не могла чи не хотіла. Зараз може сходити один хіба на свято до найближчих друзів, якщо я не можу бо нема з ким малого лишити.

11. La esposa

La esposa Moderator

Так цікаво читати, в кого як у сім"ї ведеться... Читаю, уявляю себе на місці тої дружини, одної, другої, третьої...

Ми з чоловіком алкоголю майже не вживаємо. Ні, ми любимо гарні вина, чоловік поважає хороший коньяк, я чінзано люблю.. Але "на пиво" не ходить, як ходимо, то разом, а як і зустрінеться десь-колись з якимось другом, то оте "ритуальне" пиття пива чогось йому не йде :) Алкоголь у хаті є, різний, пий-не хочу, але якось воно у нас не прийнято..

12. Vittoriya

хех,мій чоловік має слабість до хорошого віскі.Ясно ніхто ним не обпивається,але посмакувати любить,з льодом. Пиво теж любимо добре.Німецьке,чеське. Раніше в Голандії було дуже добре пиво,в Бельгії.Зараз воно звичайно всюди трохи псується,але з нашим все-одно не зрівняти.Тому для нас навіть похід на пиво-це як ритуал :) Якого небудь пити не будемо і відповідно обпиватися ним також.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

І ми пивасик полюбляєм.:girl_curtsey: Правда найчастіше удвох п"ємо його дома. І то... я вже другий рік як пас. То вагітність, то ГВ. А чоловік з друзями на пиво ходить досить рідко:drinks:, найчастіше п"є його вдома на дивані.

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я от чесно кажучи пива не люблю Не чую в ньому смаку. То виходить, що чоловік на пиво, а я на сочок. Але разом))))

15. dollymom

dollymom New Member

Тут важливо наскільки п"яний приходить і як часто?? Якщо щодня і в дупель - це вже, вибачте, ні в які ворота... Якщо раз на тиждень і "навеселі" - не проблема. В нас 1-2 в тиждень пляшка пива - це норма. Я навіть сама часом купую пиво і до пива... рибку чи горішки. Щастя - по самі вуха!
    А по п"ятницям - "кінець тижня" - чарка горілки ввечері для розслабону. Сама наливаю і огірочок підношу. Так що "в дупель" тільки на весіллях і юбілеях. Може і вам так спробувати?

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

і ми не пємо... пиво-вино ну дуууууууууже рідко... тому "на пивасик" як мій йде - ніц не маю проти, бо зазвичай це дорівнює "на чай" ))) ну такі й друзі в нас... а як навіть і випє - то враховуючи, що практично не пє, йому тих 0.3-0.5 забагато, то я навіть рада, бо хоть розслабився трішки...

17. Sertce

Sertce Member

Знаю багато чоловіків, які регулярно xодять на пивасик, а бідні дружини ( а часом і мами) десь о півночі йдуть по бараx шукають , де поділись, як не зі сльозами, то з криком додомцю волочать. Бррридко. Фу.
    Якщо з жінкою вдома пивка поп"є, чи справді на годинку вийде десь, то є нормально. А шоб на пивасик не тягнуло, то роботою троxи вдома "грузити". Буде і жінці легше, і 'мислі'' дурні "от нєчого дєлать" в голову не полізуть, і на подвиги під час , чи після "пива" не потягне. А так не має чим зайнятися і, як-то кажуть, з жиру біситься.

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

І ми пива не любимо...Можем десь в жару по 1 склянці випити і то потім голова болить.
    Так що мій не ходить на пиво. Ходить на каву з 25 коньяку:girl_blum:

19. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

А мій чоловік - інформатик: нічого йому не треба, тільки б комп"ютер з інтернетом був. А так як ше є завжди якісь домашні справи, то, шоб розслабитися, він швиденько хапає коп"ютер ( а на разі айфон ) і вже йому на пива, ні коньяку ні вина не треба.
    А я часом думаю: може краще все таки пиво???

20. Ehmeja

Ehmeja New Member

А я не маю нічого проти,щоб чоловік на пиво сходив з друзями.Та й сама залюбки ходила б з ним,та це буває рідко--жінка в чоловічій компанії зайва.Але страшшееенно мене злить те,ЧОМУ Я НЕ МОЖУ ДЕСЬ СХОДИТИ з подругами???А тим більше сама, без дитини...