Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юлія Ковальська, 11 Лютий 2013.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ви серйозно?
    У вас явно щось не так з самооцінкою, але не з того боку починаєте.
    Розслабтесь . Сарказм. Без образ!

• Подобається Подобається x 1
  2. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

Так, він теж каже "от зїдемось - і все налагодиться". Я розумію, що треба мати житло і т.д., але ж раніше все чудово відбувалось в інших місцях( я любила екстрим всілякий, тепер і забула, що це таке( але невдачі були якраз в неекстримному місці, тобто, зовнішніх факторів не було.
    Читала, що якщо довго не займатись мужчині, то в нього проблеми лише усугублятимуться, тому і страшно стає. Справа ж іде не до молодості.
    --- дописи об"єднано, 22 Січень 2017 ---
    Цілком серйозно, а ви не знали?)))
    з самооцінкою в мене все було гаразд, до пори до часу. Доки вдома не зацькували (але це вже інша тема).
    Ви щось не в тому руслі міркуєте....спочатку пропав секс, а потім самооцінка, а не навпаки.

Так а чим ж лікується стрес по-вашому? пишіть відразу аргументи, а не сарказм)))

3. Divchyna vesna

А Ви не думали, що в молодому віці секс в екстремальних місцях та умовах можу провокувати невдачі в ліжку, оли такі екстремальні умови відсутні. Тобто ерекція наступає саме в такі моменти, коли адреналін, як то кажуть, зашкалює.

4. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

В мене тут думка зявилася, а що він робитиме, коли нарешті заробить на омріяне житло....
    ну це було зовсім нечасто, якщо так порахувати.... і власне ж, що все виходило! не виходило в спокійній обстановці, яку він любив більше. Бо це я підбурювала на екстрим. Більшість відбувалось при закритих дверях. Це і не такий вже молодий вік був, не 20 років.... а 30))))

5. Divchyna vesna

По-моєму? Хм! Я в стресовій ситуації можу закурити, можу помолитися. По-різному буває.
    Ви мене не зрозуміли. Самооцінка і секс - різні поняття. Не можна піднімати самооцінку за рахунок сексу. І не варто займатися сексом для підняття самооцінки.
    Якщо хлопець каже, що проблеми сексуального характеру зникнуть, коли почнете жити разом - то починайте.
    Не розумію, в чім проблема. Занадто мало вихідних даних.
    30 для мужчини відносно юний вік. Можливо, він когось має для сексуальних забав? Не виникало підозр?
    А Ви прямо спитайте. Адже можна винаймати житло.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

А якщо стрес хронічний, а не тимчасовий? Тоді що робити?
    Емм, ну я не від сильного бажання живу з батьками ще, фінансові проблеми взагало-то. Ви так пишете, "в чім проблема", ніби в нас є 5 квартир на вибір, а ми не зїжджаємось чомусь. Вже давно би це зробили, якби могли.

Про іншу вже задумувалась. Навіть карти розкаладала(так-так і таке було). І зненацька приїжджала, ніби жодних ознак....і прямо запитувала теж. Ми відверто про все говорим, тому заперечення сприйняла. Хоча залишки підозр чомусь ще є....
    Він хоче своє житло, щоб бути там господарем і не платити чужи людям за проживання.

7. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

Може золотого коника підсипати? :girl_crazy:

8. Divchyna vesna

Ви б ще до "бабки" сходили...
    Я перепрошую, а Вам скільки років?
    В нас також по 5 квартир немає, але я з батьками не живу практично з двадцяти років. І свого часу відсутність власної квартири не заважала мені провадити побут з кавалером.
    Це логічно і правильно. І водночас класична відмазка. Він на даний час з ким мешкає?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

нє, ну до бабки це вже перебор))
    нам теж не заважала, але ситуація з фінанасами кардинально змінилася, бо планувалося одне - а виходить інше. Я не мала довгий час роботи.
    Він з матірю і меншим братом живе.

Відмазка для чого?

Останнє редагування: 22 Січень 2017
  10. Nastaran

Nastaran New Member

Ви не ображайтеся, але мені здається, що він вас розлюбив і просто шукає відмазку. З коханою жінкою невдач майже не буває. Нє, ну може бути, але точно не регулярно. 30 років це розквіт сексуальної
    енергії, і якщо Вас він не хоче, то скоріш за все хоче іншу. І стрес на роботі це не причина (ну хіба якісь серйозні проблеми, але вони не можуть тривати вічно), навпаки, секс чудово допомагає зняти стрес.

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  11. AilataN

AilataN жива

Це його стримує, щоб разом не жити?Тобто ви би винаймали житло пів_пів..
    на цьому моменті варто акцентуватися, не гроші тут керують.

Щодо сексу- навряд чи у нього є інша, не партесь. Просто мастурбація. Він не признається, але ..
    Для чого шукати іншу-для цього треба напрягатися, як і для зміни побутових умов, щоб жити з вами.
    На піку , на початку відносин, був готовий на все, на експерименти, щоб сподобатися. Тепер не хоче, бо заспокоївся.
    Це непогано, хлопець буде добрим чоловіком ( мейбі/але скупим і трохи егоїстом)
    , якщо ви будете супер активна :)

то моя поверхнева думка, бо як писала @Divchyna vesna , замало вихідних даних.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Divchyna vesna

Ну, во, @AilataN прийшла і все розрулила.
    Я про мастурбацію не подумала, ібо на мою юну скромну думку чоловіки займаються мастурбацією в більш юному, а також більш середньому віці :). Як на мене, то в 30 в них сексуальна бурість ого-го:girl_haha:.
    Але то такоє. Головне, щоб самооцінка не падала через відсутність кєкса.

13. AilataN

AilataN жива

та і ніхто не думає, забувають (не хочуть думати?)про такий фактор.
    тим не менш, його треба враховувати- і молоді, і старі, і в 30, при ненаявності партнера- такі да. А чому б ні? це легко і просто, і забобонні стереотипи вже не актуальні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Divchyna vesna

Або просто не пишуть/не говорять...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Siania

Siania Love Life

Щось тут не те. Або він не рішучий, або не знаю що. А йому ще довго збирати на власне житло? Якщо є фінансові проблеми, то можна і років 20 збирати....
    Теж вважаю що це відмазка, просто не прагне щоб ви жили разом. Ну, або якщо йому лишилось рік потерпіти, і переїдете у власну квартиру - тоді його можна зрозуміти.

16. flame

flame невгамовний експериментатор

так партнер наявний, доступний і тільки за, на скільки я зрозуміла з дописів @Vivienne Dark. Мені швидше ситуація змахує на банальне звикання.
    Форумлянка писала, що
    і тут в точку
    "вони":girl_crazy: на початках всі такі - ефект новизни. Та й дівчина була ініціатором чогось новенького і, мабуть, частіше від неї ініціатива виходила. А далі все притерлося і заспокоїлося.
    це він Вам так каже чи самі собі придумали? Напрошується 2 висновки:
    1. в нього робота його мрії, щодня нові перемоги і постійний викид адреналіну.
    2. від початку з сексом було шось не то: тіпа прикольно, але нічого особливого.
    з яких причин Ви зробили такий висновок? Кожна людина розслабляється по-своєму. Н-д, я розслабляю мозги вишивкою бісером. Більшість вважає це роботою; мій чоловік каже, що я не висипаюсь через це і очі втомлюються. А я після важкого робочого дня тільки так можу відключити мозги. Чоловік ходить в с\з - для мене це - "гіршої каторги не придумаєш". Брат тащиться від того, що має город 5х10м і постійно там копошиться. Яка в нього "фішка"?
    в першу чергу ідентифікувати джерело того стресу, а тоді вже можна думати як з ним боротися.
    А як він проводить свої будні? Часом така проблемка може статися через через відсутність фізичної активності. Треба просто розворохобити його. Може разом в с\з запишіться, або почніть бігати разом. Меню змініть, зробіть акцент на продуктах, що підвищують потенцію. Я розумію, що харчується вдома і мама годує бульбою, варениками і хлібом. Але, Ви разом кудись ходите, підштовхуйте до правильних страв, та й самі можете щось йому приносити - підгодовувати так би мовити. Додайте афродизіаків меню, не кажу устриць і т.д., а більше спецій, авокадо, горіхи - щось просте і цілком доступне. Алкоголь, сигарети? Якщо проблема не медично глобальна - мало би зрушити з місця.
    Якщо проблема у відносинах, то і
    не допоможе.
    І правильно дівчата кажуть - мало вихідних даних: чи він хоче але не може, чи може, але не хоче.

Останнє редагування: 23 Січень 2017
    • Корисно Корисно x 1
  17. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

якщо розлюбив, то так треба сказати, а не парити мізки розмовами про хату і "надолуження втраченого". я вже майже готова щось подібне почути((( але ж ні, каже, що кохає і щоб я не переймалася так, бо то пройде само. а поки не пройшло - що робити?...

Раніше помічала, що його збуджувало те, що я починала працювати або просто ходила по співбесідах, це дещо дивувало... ніби без роботи як факту я стаю асексуальною повністю. Зараз вже не діє взагалі, хоча роботу знайшла хорошу. Тому панікувати починаю серйозно.
    Можливо, щось в моїй поведінці тоді змінювалося, а помічав лише він...

Ні, про поділ оплати ні слова не казав. Він не скупий, навпаки, задарює мене різними подарунками, за спільні покупки не бере від мене грошей....
    так, зізнавався, що "сам собі режисером" працює) :girl_impossible:

Які ще дані потрібні?)))

Мусить щось майструвати в гаражі, як не машину ремонтує, то мотоцикл. Як нема що з цього набору - то знаходить інші пристрої) І отак всі вечори. Ні друзів, ні гулянок, нічого крім гаража! а випхати його десь з міста незаплановано - неймовірне чудо. Наїв був пузо, то скинув все швидко, бо шеф підюжував, мої слова на нього не діяли((( руху йому хватає, хіба що на мотоциклі яйця в теплі постійно(!?) Пє досить рідко, курити кинув (але почав в мене потягувати час від часу). Здоров'я чудове загалом... то я здихляк і часто хоре)
    та, любить бульби напхатися і вже тоді який секс((( а колись таку акробатику виконували....може, занадто активно, чи що...приїлося. А я як тішилася, думаю, ото мужчину відхопила!))...ага, дзуськи.

З моїм стресом все ясно - просто треба звідти зїхати, бо там дурдом прогресує((

• Не подобається Не подобається x 1
  18. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

Це все просто якось ДУЖЕ різко припинилося, тому так бентежить.... Не поступово, а так, ніби перемкнулось щось. Якби розлюбив, то ці роки би не був зі мною, а покинув.
    якщо так швидко звик, то що буде потім - як дві чужі людини житимемо? а як діти будуть? маморідна, вже страшно подумати.... Нового шукати немаю ні сил ні бажання, хочу бути з ним.
    Спробую з їжею щось похімічити, раптом допоможе.....
    Я вдома не можу ніяк "знімати напруження", бо постійно хтось є і уважно слідкує, що ж то я роблю. В мене вже синдром тюремного наглядача вдома, тому треба чимшвидше втекти. А втеча все відкладається, бо ціни стають все європейськішими...
    а загалом картина печальна виходить(

19. AilataN

AilataN жива

Чудові вихідні дані)
    Продовжуйте в тому ж напрямку : соціальна активність. Танці, спорт, кіно, зустрічі з подругами. Мужчині подобається, що ви змінюєте курс? Використовуйте це.
    Пропонуйте йому вийти з гаража, піти з вами. не хоче йти з вами- йдіть самі.
    Не маєте бажання йти, або не маєте з ким? Придумайте ситуації, що ви йдете, і йдіть віртуально))

• Подобається Подобається x 4
  20. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

Так справа в тому, що він хоче, щоб я проводила весь час лише з ним! Всіх знайомих віднадив вже, що моїх, що своїх, що спільних(( мінялося ставлення лише в змінах по роботі, а мої всі знайомі його просто бісять чомусь. Я до нього цілими днями була серед людей...по ходу, перегнула з присвяченням свого часу йому( хех, я вже і так лише віртуально десь виходжу( а як це можна придумати ситуацію віртуально?)
    оо, скільки я разів його десь витягувала! точніше, намагалася. йому того не треба зовсім. Взимку взагалі грусть-печаль, бо навіть і разочок ніде не виїжджали(в ті ж Карпати, я ж не вимагаю якихось супер-дорогих курортів!), і щоразу чую "давай гроші", "хто ініціатор-той і платить". Це так нормально взагалі?... про романтику нема і мови в таких ситуаціях. Зациклений якийсь на тих грошах, і ніби не жив в бідності, щоб зараз дозаробляти. Я ж не прошу в нього, сам купує багато лишнього, по суті. Казала, не купуй то все, краще десь поїхати, розвіятись, ноль реакції. Мені не треба того всього, а увага треба(((

Зараз і спорт і танці платне заняття, а без власних грошей особо не розбіжишся. Раз спробувала в нього попросити на фітнес - сказав добре, аби відстала. Потім нагадала про це, то почав обурюватися, що немає на то грошей. А на 100500й інструмент має завжди. ну от на тому і закінчилось. Буду за власні гроші щось шукати. Така думка промайнула, що йому чимось вигідно, коли я ні з ким не спілкуюсь (крім роботи звісно)...але уваги вже не треба приділяти, отак, як дерево якесь.....

Вчора вже поскандалили, почула про себе трохи нового і неприємного( відчуття, що не як до жінки, а до капризної дитини ставиться. От і поговорили.
    коротше, я в повному замєшатєльствє((