Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юлія Ковальська, 11 Лютий 2013.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну от багато дівчат так вважають, а потім заснути не можуть, бо "він мене не любить, раз зараз не хоче"

на мою думку - любляча постарається якось цю проблему вирішувати, бо це - таки проблема
    --- дописи об"єднано, 11 Жовтень 2016 ---
    жінці, яка займається дітьми, робить всі домашні справи і працює "чистих" 5 годин на день, я вважаю, можна робочий день "прирівняти" до повноцінного "чоловічого", хай навіть її зарплата дещо нижча від його

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Siania

Siania Love Life

Все дуже індивідуально. І у чоловіків різні роботи по складності і в жінок. Головне щоб парі все підходило...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. cjomcjomka

часом для того, щоби все підходило, потрібно багато працювати над стосунками.
    комусь одному в парі це завжди складніше. Як правило - тому, кому відмовляють. В будь-чому, і в сексі теж
    Крім того, для когось секс=ще одна праця, а для когось - якраз зняття будь-якого стресу і відпочинок.
    Якщо в парі отакі два різні ставлення, то що більше втомлюються ОБОЄ, то далі вони один від одного в своїх бажаннях

Останнє редагування: 11 Жовтень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  4. Siania

Siania Love Life

Так, але деколи жінки забагато на себе беруть.
    Секс - це приємність для обох, і деколи щоб чоловіку не почути відмову - треба постаратись завести партнершу :)

5. cjomcjomka

та для чоловіків рецептів багато, от для жінок - менше.
    і тема - про те, чому відмовляють чоловіки...
    Моя відповідь на запитання теми - відмова і незгода в ліжку в основному повязана з різним ставленням партнерів до втоми.

Останнє редагування: 11 Жовтень 2016
  6. Irina Serova

Irina Serova Active Member

І з різним ставленням до втоми, і з різним ставленням до розслаблення і відпочинку.

7. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Ой буває різне. і не відчуваєш спини тіла і рук після дня з дитиною. Але тут напевно треба підхід чоловіка. Можна і масаж зробити і пообніматись і покохатись.
    Головне бажання.

8. kyrzanova

kyrzanova New Member

знаєте є такі чоловіки що відмовляються від сексу говорять я втомлений після роботи, ітд.....я думала що чоловіки наоборот получають кайф від сексу..

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а що не може чоловік втомитись від роботи?)

10. kyrzanova

kyrzanova New Member

можуть, звичайно, но я знаю таку людину що він все змучений і в них немає сексу аж 2роки, таке може бути, думаю ні....

11. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Гм, ну то певно, що справа не у втомі і не в роботі. І дивна та жінка, яка дійсно вірить, що то "від втоми..."

12. Irina Serova

Irina Serova Active Member

У таку тривалу засмученість і втому я б точно не повірила. Гадаю, що і жінка його в це не вірить, просто їй мабуть зручніше жити так, але з чоловіком під боком, а ніж спробувати підняти це питання і ризикнути шлюбом. Тут кожен сам для себе вирішує, які в нього приорітети в житті, чим вім готовий жертвувати, а чим - ні.

13. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

А що робити, коли декілька разів "не вийшло" і тепер він взагалі уникає сексу, каже, що боїться повторення невдачі? Навпаки, треба не зменшувати кількість, а "тренуватися" в попередньому темпі! Думки про це не дають налаштуватися нормально і все....до спеціалістів не піде навідріз.
    А раз у місяць вже дуже тяжко стає терпіти..... Що ж робить?:girl_sad:

14. Siania

Siania Love Life

Не акцентувати на тому взагалі, не думати, і кохатись коли обоє захочете.

15. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

так мені хочеться в більшій кількості. а йому якось ніби і ненапряжно отак раз в місяць.... на початках в нас потреби співпадали чудово, невже за три роки охолов так чи що?....від стримування починаються проблеми зі здоровям(((((
    п.с. тим більше, що разом ще не живем.

16. Siania

Siania Love Life

А може варто в нього щиро повірити, щоб він це зрозумів, і зміг довіритись, якщо ті проблеми його сильно гризуть.
    Було б добре один раз відверто все обговорити, і більше до цього не повертатись.

17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Кхм! А вік партнера враховували?
    А як далеко один від одного.

18. Havronia

Havronia Well-Known Member

Швидше від нервів, образ, несприйняття ситуації, накручування себе, а не від стримування

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Vivienne Dark

Vivienne Dark Member

Вік навряд чи причина, ще зарано, я думаю. Щось пішло не так, і невідомо, що саме...
    Живемо в одному місті.
    --- дописи об"єднано, 22 Січень 2017 ---
    Та ні, якщо хочеться - і нема як, тоді вже і нерви починають здавати і все решта....стрес і накручування лікується хорошим сексом, та і самооцінка стає на місце. Адже жінці "зі всім на місці" дуже важливо відчувати себе бажаною і привабливою. Наліво принципово не ходжу і не буду, але вже почали снитися різні речі, і це мене лякає....
    --- дописи об"єднано, 22 Січень 2017 ---
    Ми вже не раз це обговорювали і інших причин не чула. Я його ніколи не звинувачувала в невдачах в ліжку, він сам себе накрутив чомусь. Але нічого не робить для цього, йому робота ніби заміщає секс, і це не є добре.... він не вміє розслаблятись і відпочивати((

20. Siania

Siania Love Life

Думаю було б добре пожити разом, тоді й зрозумієте чи підходите один одному. А так, важко зрозуміти що йому не так. Може дійсно голова забита проблемами і роботою.

• Безграмотно Безграмотно x 1