Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юлія Ковальська, 11 Лютий 2013.

1. Niota

Niota New Member

Проаналізувавши все написане в статті, можна зробити висновок, що не треба робити перший крок, а краще просто відповісти на ініціативу чоловіка, який подобається. Тоді не думаю, що він буде клеїтись до пані, яка йому не подобається, або тоді, коли в нього немає настрою і т.д...

2. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ну не зовсім з вами погоджуюсь.Інколи є такі чоловіки ,які бояться проявити ініціативу і ходять осторонь.І подають,якісь не визначені знаки уваги,які ми жінки можемо і зовсім не зрозуміти)))Тому інколи потрібно брати все в свої руки і добиватися,того що запланували.Все залежить від ситуацї.

3. Diaz

Diaz New Member

Привіт усім. Бачу що найшла то що мене болить... Справа в тому що в мого чоловіка дуууже сильне лібідо ніж у мене,можна так сказати "рано,ввечір,в день в ночі будь мені до помочі" І скільки раз ми обговорювали цю тему.як я не пояснювала що нормальний секс це 3 рази на тиждень!нє не доходить...як вийти з такої ситуації.Я інколи просто засинаю разом з дітьми в кімнаті просто по дальше бо нема на то ради(:)girl_cray:

4. Kandya

Kandya Well-Known Member

а йому скільки років? ну я просто не вірю у неспівпадіння темпераментів. Тобто воно є, але його треба було роздививтись ще до одруження. Не думаю, що коли він такий секс-гігант, то він чекав до весілля. То тоді ви притворялись? піддавались? терпіли? чи то зараз у вас лібідо впало? чому у вас -- так? а у нього -- ні? Мало працює? Нехай знайде собі ще якусь роботу. Чого я така зла? Ні, я не зла. Я просто не можу собі уявити, щоб я от прям так не хтіла -- а він за мною бігав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Це де таке пише? Не згідна :girl_blush2:

6. Diaz

Diaz New Member

мому чоловіку 30,ми у шлюбі 9 років,і стосункі у нас хороші,тільеи ви правильно підмітими, що у мене в пало лібідо,можливо з причин що він часто бував на заробітках? і я такя би була у стані спокою? а ще довший час лікувалась від молочниці можливо це своє зіграло роль, не знаю тема "хочу"внього загострилась цей рік останній
    --- дописи об"єднано, 10 Жовтень 2016 ---
    це ніде не пише,нікого не стараюсь образити але як особисто для мене в вистарчає,при двох дітках,і при роботі і домашніх справах можливо перебільшую,але мої фізіологічні потреби це іменно 3 рази в тиждень

7. Irina Serova

Irina Serova Active Member

Ніколи не зустрічала чоловіка, який би відмовлявся від сексу... Маю на увазі власний досвід і досвід своїх знайомих :girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. ksjy

ksjy Well-Known Member

Бувають випадки, коли чоловік банально перестає хотіти ту, з якою спить в спільному ліжку. Є чоловіки - естети, коли одружувались, мали красиве тіло (і душу, звичайно, також). З часом це дорогоцінне тіло перетворилось на "шо папало", душа, звісно, залишилась(може навіть ще досконаліша). Але, як то кажуть " не то пальто".

Останнє редагування: 10 Жовтень 2016
  9. Kandya

Kandya Well-Known Member

Геніально! Інститут шлюбу потерпів повне фіаско. Всьо... Усі пішли розводитись
    1111
    кажуть, у них в 30 загострення. Ми якраз у його 30 одружились, тому час підвищеного лібідо прожили у стані медового року). А взагалі ви такі молоді, а пишете
    ну прям стара баба, вже не до сексу....

Під час молочниці реально нічого не хочеться. Ну і взагалі -- шукай
    те підходящий час. ВВечері валитесь із ніг? Тоді вранці. Чи вночі -- наставте будильник. Причому, якби мені хтось сказав проявити вночі ініціативу -- я би послала. Вночі я хочу спати і отак ні з того, ні з сього посеред ночі не збуджуюсь. А у чоловікв інша фізіологія. Вони, щойно збудились -- готові гори перевертати. От нехай і працює над вами до повного "заведення". А ви ж не зобов"язані відразу на нього вискакувати. Просто отримуйте задоволення, дайте йому отримати. Мій деколи каже: ти спи-спи)))

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. ksjy

ksjy Well-Known Member

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Може неправильно обговорювали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Не в образу, але "нормальний секс це три рази на тиждень", нагадало фразу, навіть 2, з одного фільму (подам мовою оригіналу)
    1) "Сегодня же вторник, а каждый третий вторник месяца... Что мы делаем? ;) "
    2) "Ты сдурел что ли?! Сегодня же вторник, а наш день - четверг! И то через раз!".
    Я це до того, що немає поняття, що секс повинен бути саме певну кількість разів в день/тиждень чи місяць. Когось влаштовує раз на місяць (отой вторнік), а комусь і раз на день мало.
    А щодо неспівпадіння... Може дійсно не зовсім правильно обговорювали ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. Siania

Siania Love Life

Може чоловіка треба більше загрузити домашніми справами і дітками, тоді Ваше з чоловіком лібідо вирівняється :)

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Diaz

Diaz New Member

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:ой троха розмішили) требаяксь методи шукати,обговорювати )
    --- дописи об"єднано, 11 Жовтень 2016 ---
    по трішки стараємя,і якось порівну займаємось дітьми,домашніми справами,але коли спава доходить до сексу,в мене моментально перемагає сон,навіть чоловік це замітив,що тільки як,то я зразу хочу спати.не знаю це який рівень психологічний

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Diaz

Diaz New Member

Ти спи-спи )))))ну дуже знайома фраза:))):))):))):)))прям порвало ) на рахунок сну 100%,я як догрібаю до ліжка.а особливо в ангінно-гриповий-ентеровірусний період дітей.зарас особливо дурдом.то я мрію обняти подушку.. А молочниця то взагалі я вже якто кажуть зїла з аптеки все).то як місячна- подружка,приходить:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:А лікарі за кордоном особо не переймаються,рецепт на антибіотики виписав і гуляй ти свобідна,ва ефекту 00000:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Diaz

Diaz New Member

тоді чекаю піку свого загострення:girl_smile:

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

19. Siania

Siania Love Life