Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юлія Ковальська, 11 Лютий 2013.

1. Donner

Donner Member

Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Йууууляяяя! Як глибоко ви проникли в мою чоловічу душу! Як все вірно підмітили! Тільки треба невелике редагування в заголовок: "Чому чоловіки мені відмовляють в сексі". А знаєте чому? Вибачте за мою грубу чоловічу мову, але: ібо дура.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

А просто паржать ?! :girl_crazy:

От ви жорстко, якось би лагідніше, а то дівчина чутлива - талант письменника раптом в неї пропаде, що ми тут будемо обговорювати ?!

3. AilataN

AilataN жива

Пропаде???

4. Freitag

Freitag Active Member

Угумс, так і не з'явившись :girl_crazy:

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене є хороша коліжанка і вона потрапила в таку ситуацію...
    Зустрічається вже два роки з хлопцем, до того зустрічавшись 8 років з іншим (тобто "досвідчена" в тому плані)...
    Так теперішній чудова людина, симпатичний і все таке, але - не хоче сексу.. навіть поцілунків ДО весілля, а після весілля - тільки заради зачаття дітей, тільки в плідні дні, бо то гріх... я навіть не знаю, що їй порадити... Бо мені видається тут нездоровий релігізм

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

може то якісь проблеми з гормонами, шо нема бажання. чи якась давня психологічна травма (часом такі речі мають причину в глибокому дитинстві)
    а вони не пробували піти до сімейного психолога?

7. Consuelo

ну до неї він жив з дівчиною, в якою все було ок, але розійшлися, то він тепер ще більше зациклився, бо то був гріх. А мою знайому більше любить і поважає, і не хоче ризикувати. Ну я можу зрозуміти за "ДО весілля" утримання, але він якось критично до подружнього сексу ставиться... а вона тепер боїться - якщо одружуться, що в неї не буде нормального здорового сексуального життя...

Не ходили і думаю, не підуть, бо він все оправдовує релігією

8. Freitag

Freitag Active Member

Загалом, нині є вдосталь літератури, яка дозволяє збагнути призначення і сутність сексу у подружжі, а також пояснює що є гріхом, а що виявом любові і єднанням двох осіб.
    Ну а те, що він чує за собою гріх - це може виправити лишень каяття, сповідь, бесіда із духівником і Причастя.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну це відмазка якась , або просто він зовсім в тому не знається. В подружжі статеві відносини не гріх у безплідні дні. Мож йому якусь літературу про це показати? Може він прото не знає, тому трохи так перегинає палку

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а він до звичайної церкви ходить, тобто не сектант?
    я звісно не знаю всіх нюансів у тих стосунках, але здоровий молодий чоловік повинен хотіти сексу. принаймні час від часу. і гріх тут ні до чого

11. Consuelo

може... хоча коли з ним балакаю, то звучить обізнаним в тому. Але я маю підозру, що він чогось насправді боїться або просто не розуміє Біблію, якось інтерпретує по-своєму.

Ще, гірший варіант, щось фізично не так і він прикривається таким.

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

ні, католик, поляк.

12. AilataN

AilataN жива

У них є хоч якісь фізичні контакти? Вони цілуються-обіймаються?

13. Consuelo

на скільки я зрозуміла - то ні.

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Можливо. Можливо й справді боїться чогось.

А я знаю іншу сторону, що часами чоловіки відмовляють в інтимі, щоб покарати свою половинку. Он він хоче тримати все під контролем, а дівчині відмовляє в інтимі, щоб показати який він і як він вміє її провчити за її вчинки. І як тоді?

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

По-моєму, тут треба до священика, аби пояснив що і до чого. Або почитати книжку Івана Павла ІІ "Богослов'я тіла" (тим більше, якщо він поляк ;)). Ну, раз людина має такий зсув по фазі, то я би дала щось таке почитати, але власне зі здоровими поглядами на людську сексуальність.
    І взагалі, який може бути сімейний психолог, якщо це не сім'я?
    По ідеї, якщо хлопець не хоче мати стосунків до шлюбу, то в тому не контроль, а любов до Бога та й самої дівчини проявляється, тим більше, що вже є поганий досвід. Людина уникає гріха, а до шлюбу навіть петінг та глибокі поцілунки заборонені (хоч того мало-хто дотримується). Може, він собі не може пробачити чогось із попередніх стосунків. Там явно якась серйозна рана.
    Дівчині варто або добре вивчити суть питання й бути краще підкованою за хлопця, або дати хлопцеві спокій і пошукати щось поближче до її "досвіду" та філософії й не псувати хлопцеві життя. :pardon: Гостро кажу, але мені чомусь така проблема не видається проблемою. Це верхівка айсберга, треба глибше дивитися, а не так поверхнево.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну та дівчина яку я знаю саме так і зробила.

Але покарання відмовою від інтиму навіть в шлюбі буває.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якщо такі відносини "покарання інтимом", тобто його відсутністю, в сім'ї, то тут жінці треба боротися за свою гідність, не показувати, що її то зачіпає, хоч то й важко.

18. Consuelo

її не лякає відсутність сексу ДО шлюбу, її лякає його ставлення до подружнього сексу. Я спеціально от щойно читала якраз твої пояснення, Лілю, і вони не сходяться з його баченням. Його бачення - кохатися тільки заради дітей + жінка має бути домогосподаркою і сидіти вдома з дітьми, бо таке її призначення

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

Щось мені тут чимось поганим попахуе, якимись серйозними психологічними відхиленнями. Хоча, ми ж то не знаемо, що насправді в його голові.

20. Consuelo

ну власне тому ми розгублені... просто скоріше за все, найближчим часом він зробить їй пропозицію... а їй страшно... і ще й колишній кличе назад (хоча я категорично проти)... і цей хлопака насправді симпатичний, розумний, веселий, хороший.... і в стосунках в них все добре, поки не заходить за цю тему