Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Юлія Ковальська, 11 Лютий 2013.

1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Ну звичайно може відмовити, нормальний, працюючий чоловік, справді може втомитись і відмовити. Так, це я про свого коханого і я рахую, що це є нормально :)

2. Vероніка

Vероніка Never give up

О-о, це вже дуже весело. Треба обов"язково попередити свого
    щоб перед сексом з дружиною "ні-ні", тільки після ! :girl_haha:

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Та хіба "після" він зможе, бо то ж буде "повноцінний сексу"..... ой.... то ж

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Народ, ну ви даєте... Сиджу ржу на роботі, ледве соком не вдавилася...
    І де ж наша авторка теми пропала?

5. Муська

Муська Well-Known Member

Вдень вишукує-розшукує
    , а якщо ніхто не попадається, то вночі статті пише

6. Vendy

Vendy Active Member

От що ми б робили без Юлі... прийшла, народ просвітила... чекаєм наступного "шедевру"

7. Відповідь: Чому чоловіки відмовляють у сексі?

Мій сайт http://спамспам.ru Там часто будуть появлятися цікаві статті!

Останнє редагування модератором: 12 Лютий 2013
  8. jylanda

jylanda занууууда

пошепки - ви би ще в додаток до гугл переклaдача знайшли собi якогось гугл редактора, цiни б вам не було.
    ну якщо вже так дуже пошепки, то, знаете, iснуе таке явище як авторське право :girl_yes:

9. AilataN

AilataN жива

Розширила трох свій ...ммм...загалом я щось розширила, натрапивши ще от на таку лекцію ( авторські права збережені, все від того самогавтора, не сумнівайтесь)
    Отже, ми не повинні, ми можемо бути не замкнені, і ми можемо бути в передній кімнаті. Наші партнери це оцінять?
    В суспільному...місці, а поменше людей то скільки? ггг, 20-ть, нормально?а, треба трох відійти. і приступати, до задуманого!)))

а час для першого поцілунку то після першого сексу, чи після того як він відмовився від сексу? Можливо ми отримаємо відповідь повільно нахиляючись до партнера?
    Але, нахиляємося уважно, щоб не пІрнути, чи пІпнути, не наю, головне потОркати.
    головне потОркати. Талію. Якщо не знайшлии талію- то не перетинайте межу, не шукайте її в інших місцях.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Vероніка

Vероніка Never give up

О-о, я тільки-но зібралась поринути в полон Морфея, а тут знову рух - пішов аффтар :girl_crazy:

Не допомагає пошепки, Юлія і далі мінусує карму.
    На її б місті я б цього не робила, а то палкі фанати перестануть тут писати.

11. jylanda

jylanda занууууда

ех, Юля, та я ж ваша фанатка, а ви менi вже другий день мiнуси лiпите. Вчора я вже зрозумила, що гуру не стану, а сьогоднi то щоб я зрозумiла, що нема чого вам в колiжанки набиватися? ех... день i так важкий видався, а тут ще й таке:girl_cray:.
    Iду я мабуть до чоловiкa, буду вчитися не пiрнати в поцiлунок. А шо? Треба починати з основ.

12. AilataN

AilataN жива

О, налякала, тобто Юлія))
    Карма- одна, і більше ніж можеш не змінусуєш, а от фанатів- вагон, і всіх змінусувати- карми не фатить)))
    Ми- стійкі, міцні фанати, нас голим мінусом не візьмеш! Ми будемо плюсуватися і множитися)))

Останнє редагування: 12 Лютий 2013
    • Смішно Смішно x 1
  13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А реклама тут у нас платна (теж пошепки, а то ще біду на свою незаміжню голову накличу - хто ж тоді мене просвітить:girl_impossible:).
    І вартувало би правила Форуму почитати, перш ніж дописувати (так - так, це зараз в мені говорить злий елефівський модер:mocking:)

Наталі, я Ваша фанатка:girl_in_love: То ж треба було такі перли відкопати..
    Щось мені здається, що автору явно нема 18 і вона щойно відкрила для себе гугл транслейтер. Але як потрібно редагувати тексти - се сокровенне знання наразі їй недоступне.:girl_crazy:

Останнє редагування модератором: 12 Лютий 2013
  14. Sertce

Sertce Member

Ура, ТА САМА Юля, повернулася! І ще й не сама, а з новими перлами!
    Юля, от не можу вас зрозуміти, ви притвораєтесь, чи насправді не розумієте, що тут ми всі з вас ржемо, бо є за що, а ви далі пишете той брєд і ще й мінуси ліпите, а?
    І ще. Чому тема не в "xіxонькаx"?
    Юля, а ви пишіть, пишіть... Вибачте, Я ще попередні шпаргалки не вивчила, не знала, що це на сьогодні. Можна, я на другий раз?
    Про що ще писати? А ви про все пишіть, ми, зголоднілі за такою інформацією, все проковтнем.

15. Vendy

Vendy Active Member

Та нє, Юля, ми до вас на сайт ходити не будем, ми ліниві. Раз вже прийшли, то розважайте (просвітляйте) нас тут. А ми вдома посидим...

16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Пірнаючи із поцілунка в поцілунок, злегка поторкуючи талії подовженими віями у передній кімнаті з малою кількістю людських особин...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Хто крайній?
    А зміст? Там та ж маячня....

18. Nemi

Nemi Well-Known Member

ну, те, що Юля тут по роботі, вже з'ясували. маю здогадку, що по той бік екрану насправді сидить бородатий сорокарічний дядечко :girl_spruce_up:
    ой, та то ж щоразу правила читати, менше форумів встигне заспамити. хто ж тоді людям істину донесе? :connie_pull-pigtail

19. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Чому чоловіки відмовляють у сексі?
    Юля написала на цю тему таку довгу статтю... а відповідь одна: не треба його пропонувати всім підряд.
    хочеться вірити, що більшість...

20. analastanka

analastanka тень на стене

Та бо спочатку у першому дописі копії статті не було, щоб прочитати, треба було на сайт йти. Тепер (дякуючи модератору) нікуди йти не треба - з усім можна ознайомитись безпосередньо у цій темі :)