Чоловіка переслідує давня подруга

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Marjana, 12 Квітень 2010.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Чоловіка переслідує давня подруга

То, виглядає,що
    або в Червонограді створили клуб проблемних жінок з одним на всіх компом,
    або клонами (вже об'єднав) пудрять мозґи.
    Прикольно, звичайно, але Правилами заборонено.

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

та немає чого розуміти, тема має бути в Хіхоньках
    в Користувача 2 дописи з різницею 2 тижні, версії можете порівняти (це вже левандівка в скороченому варіанті зробив)
    ше одні стрази? :girl_in_dreams:

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Чому? затравка побелькотіти є. тема може жити. а топікстартер, коли придумає унікальний нік - теж зможе щось розповісти.

4. Siania

Siania Love Life

5. Savchenko

Savchenko Member

колишня подруга мого нареченого переслідує, коли свариться і виганяє з хати свого власного чоловіка, я вже звикла, тільки в родині її негаразди звонить і вибачається що вона його кинула(через теперішнього ж чоловіка) і як вона жаліє що таке зробила і що не цінила його, поки я майбутня дружина і якось не хочу їй щось сказати, але через 2 місяці буду на це мати право казати щоб не лізла в стосунки нашої родини.

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

а ваш коханий майбутній чоловік, що говорить?
    я б не чекала ще 2 місяці

7. WildWind

WildWind Member

в тому то й проблема наших шлюбів, що все починають обговорювати вже після а не до...
    Я зробила би так. Напиваюся валер'янки, чи чогось заспокійливого. А тоді починаю думати. Взагалі вона не лізе у вашу родину. Вона просто вибачається, принаймні так виглядає зі сторони вашого майбутнього чоловіка. Ви ж бачите у цьому небезпеку. Значиться так, коли вчергове в неї все погано, і вони дзвонить до вашого мужчини по допомогу, я пропоную вийти кудись втрьох, щоб пожаліти бідненьку... Поговорили, вона поплакалась, вибачилась, усь. Вибачатись більше не треба, як вчергове буде дзвонити, ну то нагадаєте мужчині, що вона вже вибачалась, і скільки можна? А потім таким тихим ніжним голосочком:"А хочеш я витягну її по магазнах? Ти скоро жонатий будеш, якось не пасує.. а жінка жінку зрозуміє..." Якщо та пані мала види на вашого мужчину, то з вами вона не піде, і як відверто скаже про то вашому, то він стане на вашу строну.Можете ще образитись, ви ж помогти хотіли. А як їй просто треба поговоритись з кимсь, бо друзів не має (таке теж буває), то можете не боятись. Взагалі мужчини не можуть осягнути "коварні плани жінок", тому будьте мудрою, не треба "відкривати очі", намагайтесь допомогти, тоді ваш мужчина вас на руках носитиме.

8. Savchenko

Savchenko Member

в тому то і діло що це вже не перший раз, і не лише дзвінки тільки в неї щось не так в родині вона може подзвонити і попросити зремонтувати комп чи віддати йому якусь річ яку він досі не забрав і щось подібне, був випадок(і коханий і вона з одного села), коли ми пішли з нашими друзями погуляти в клуб сільський, то натравила свого п"яного в стельку чоловіка, що ніби мій мужчина рік назад щось про нього сказав, і він або мого Сашка сильно поб"є або взагалі десь заб"є тихцем що і ніхто не знатиме, але мій Сашко був то тверезий бійки вдалось уникнути, але поки вони там розбирались то вона теж часу не гаяла була так само на підпитку як її чоловік і сказала мені, що ти своє ще схопиш в житті, а до чого це було сказано то й не знаю, поки не дається чути про себе, але я знала людину яка йому точно мізки вправить то його мама, я їй розказала, але вона мене не видала вичекала того моменту, коли колишня знову йому подзвонить і тоді розказала щоб не був однією с..кою на два вози, спочатку і слухати не хотів а потім стер номер телефону і попросив при мені її не дзвонити і лишити його в спокої то поки не дзвонить:girl_claping:
    я була його подругою як вони зустрічались і питав поради коли з нею сварився і слухала його біди коли він з нею розійшовся і навіть тоді в мене в думці не було що це моя половинка, тоді теж мала хлопця з яким довгий час зустрічалась тому йому допомагала як друг, а тепер від павутини кохання лише ревную чи скорше боюсь, що він вернеться до неї, от і трапляються сварки через людину, яка причинила йому стільки болю, і навіть не заслуговує щоб через неї ми сварились, головне він запевняє, що кохає лише мене і хоче пробути поряд багато років, але всерівно щось не дає мені спокою:girl_cray: