Чоловік вдома - стійка "струнко"?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 13 Грудень 2010.

1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"?

Якщо когось зацікавить повний текст книги, то тут можна скачати і милуватись творінням!

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Звісно, що ні, бо за правила може взаглі додому не прийти. Тепер я розумію чого не треба розстроюватись, ще ж бо вихідний для жінки!! Не требе подушечок тягати, шкари стягувати на арфі бренькат)))
    але ж я натішилась))) дійшло нарешті до мене в повноті своїй значення вислову "як старша книжка пише":girl_haha:

3. yasna

yasna Well-Known Member

сьогодні купували білизну і продавець запропонував комплект із малиновим бантиком ззаду трусиків.
    Чоловік сказав однознеачно: берем!
    Так що у нас тепер все буде як по писаному :)

4. Molecule

Molecule New Member

ні,не можна жалітися на те,що він не прийшов ночувати додому,треба за це його похвалити,а і ще забула зустріти його із бантом в голові:girl_haha: коли він захоче переночувати вдома.
    і навіть не думайте розпитувати,де він провів ніч :)

5. Mokka

Mokka Well-Known Member

дівчата, я щось в цій книжц всіхі тих бздурів не знайшла.... мо погано шукала?:ninja:

6. zaderyshka

zaderyshka Member

я шось теж не здибала))) може то була якась додаткова брошурка типу "Правила поведінки коли "сєкаса нет"" і "Правила поведінки до ситуації коли "сєкаса нет""
    але я трошки я собі погортала ту книженцію і знайшла багато кумедних моменті, в розділах гігієни, дитячого виховання. Усміхнув мене текст:girl_wink:

7. Molecule

Molecule New Member

Я собі вирішила деякі перли переписати,а на Новий рік повеселю народ.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Molecule, файна ідея)))) народ повинен знати, як слід поводитись справжній заміжній жінці))

9. Freetany

Freetany Member

не знаю що за книжка - але уже біжу качати - повиправляю закінчення щоб була книжка "Як поводитись чоловіку, коли жінка додому приходить" :girl_haha:

10. MALYSH

MALYSH New Member

Чоловік вдома - стійка "струнко"?
    А в мене десь так і є коли чоловік додому приходить, він в мене воєнний Майор, але я вже привикла, бо ми дуже любим один одного:girl_in_love:

11. zestim

zestim New Member

...цю книжку мабудь мій чоловік писав :haha:))) хоч ніколи не признається, але він в мене саме такий. Перебільшую, звичайно, але щось в цьому є.... Тільки на мене де сядеш, там і злізеш :haha:)

12. analastanka

analastanka тень на стене

Дякую, посміялась :girl_haha:

А якщо серйозно, то дуже добрий розгляд того фейку є ось тут

13. Anasko

Anasko В очікуванні чуда...

У мене чоловік зараз дуже часто вдома. Спочатку,коли був рідше,то хотілось...і я намагалась майже всю увагу...приділяти йому...і догоджати. А тепер все трошки змінюється. Свої інтереси також використовую під час його перебування вдома:d23: а то так і "про себе" зовсім можна буде забути