Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? То ж неможливо розслабитись,бо тре весь час слідкувати чи права нога не відстає від лівої,і чи партнер сублюдає 3см(прям з лінійкою танцюй):D Ну правильно!Муж вертаються з роботи ви з зав'язаним бантом і чистими дітьми зустрічаєте його під супровід музики у власному виконані:dance2:І вся ідилія,а потім роззуваєте і дєйствуєте по плану
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? А я он думаю яку позу мені краще прийняти. Ніч. Зараз додому повернеться муж а в мене на кухні все догори-ногами бо я тістечка печу на роботу. Я змучена. Он думаю, може то зразу десь залягти, лежачого ж не б’ють.
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? А мені здається, що Україна завжди тяжіла до матріархату.. виправте якщо не права)
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? Оце я пунімаю А пунктик "не рухати го, поки не дочитає газету" тра розуміти "поки не добавиться Counter Strike чи NFS".
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? Які ж ви всетаки домогосподарки злі! Приходить муж со служби, змучений, тяжко гарував, а вам навіть бантик собі тяжко почепити Причепуріться самі і домашніх улюбленців також приготуйте на прихід господаря: Якщо маєте дітей, тоді варіант з бантиком такий: Якщо сімейний стаж дозволяє, тоді у вас є можливість створити сімейний оркестр. Відповідно, поки тато їдять - діти розважають його талантами, які були в них дбайливо пророщені вами, як зразковою дружиною: Що ж стосується часу, коли чоловік читають газету, то варто присвятити цей час обдумуванню того, що ви скажете і про що будете вести бесіду з чоловіком, щоб йому це було приємно і не обтяжувало його нервову систему: Або використайте той час на свій сольний виступ (то вже вирішите по ситуації):
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? Усьо! Поки дочитала сплакалася начисто. Ну ви молодці, таку хохму придумали.
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? Звичайно муж на першому місці, а потім діти і кухня, хата, а жінка ніхто і нічого ,так для створення комфорту у всіх відношеннях, бо чоловік бідний стільки вдень переніс ой-йой -йой. Є речі які і так зрозумілі, що після роботи чоловікові хочеться відпочити, поїсти і щоб на нього не виливали зразу проблеми. Але треба ж з чоловіком (а з ким і ще) вирішувати сімейні питання. Цікаво для яких жінок чи тільки домогосподарок чи для всіх таке писалося.
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? Тут чоловік прям БОЖЕСТВО якесь, якому треба приклонятись.... Практично все це робиться, але не тільки для ЧОЛОВІКА... а взагалі для сім"ї. Звичайно, в хаті прибрано і до приходу з роботи готова вечеря....але ..... то занадто А це що, так кожний вечір, коли чоловік приходить додому? Скоріше посібник для прислуги.....
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? quote=Ніколь;865470]Дети шалят и мешают отдыху супруга? Займите их полезным делом. Пусть дети смастерят какую-нибудь полезную вещь: скворечник, флюгер, будку для собаки[/quote] О, як уявила як дівчата з Васьком будуть мастерити "какую-нибудь полезную вещь" наш тато точно втече і не вернеться хіба тре попробувати бант, а всіх дітей і на кролика! а ми живе з батьками, як думаєте їм банти теж треба?
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? обов"язково! Нє, ну це з ума зійти, я з Занудиного поста реготала вголос. та чесно, це вже не принципово. Ну бо навіть домогосподарка це не служниця, а жінка яка цілий день ще й працювала, має чисто таке саме право аби з неї здоймали ботінки, нє? Насправді супер-криміналу нема (ну крім мовчати як вдома не ночував), в багатьох сім"ях так і є - чоловік приходить в чисту хату, вечеря готова і все таке. Але направду книжка написана так ніби жінка це не людина, а так собі. Особливо фраза про те що його новини завжди важливіші. Ну та дійсно, його дитина сказала перше слово, але хіба це новина, головне ж як він з Васьою на роботі сварився. пост Ніколь про секс - це жееееесть! *пішла освоювати цимбали*
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? О, це просто супер. Я себе уявляю з тим бантом на голові, то напевно в ванну плакати піде він. .
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? це напевно про теперішні дискотеки !!!!!! це сприймається як прелюдія? цікаво який знак в тому місці, де можна сміятися? ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ---------- то він щодня на роботу ходить чи на війну? Чи може "перенес" це про тих чоловіків, які грузчиками працюють? а на "кровать" мабуть на руках треба занести, він же стільки за день "перенес"? ---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- Дівчата, ви такі всі гумористки, може скинутись по думці і написати "пособіє" для чоловіків? інструкцію, як їм на пальчиках в квартиру заходити з квітами і подарунками і не турбувати "її величність" з дурними запитаннями "що є їсти"?
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? ну та він сильно допоможе.. ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- пішла готуватися до приходу мужа, йду по словник, буду ховати у фартуху або під бантом ---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ---------- камасутра нервово покурює)))) а чоловік мені пообітцяв купити бант:xaxa:
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? блііін я це пропустила. Тобто забивати цвяхи має вона, а він тільки подавати? Так і хочеться сказати - мамин помічник. Нє шоб яку книжку написати як зробити так щоб жінці після сексу не хотілось плакати. Еееех
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? Це було перше, що я подумала Я вчора прочитавши це, прибігаю до чоловіка, кажу: "Ой ти сам приліг, ну дай я тобі подушечку поправлю, може шкарпетки зняти, принести тобі щось попити? Ой, вибач, що я до тебе заговорила, може ти спочатку хотів погратися на компі:gamer:? А Дмитрика я заберу, тобі не прийдеться з ним бавитися, ти ж такий замучений, тобі таке доводиться на роботі переносити щодня і все заради мене. Ти вибач що зустріла тебе в спортивних штанах і без зачіски, я завтра обовязково виправлюсь. Ну все відпочивай, не буду тобі заважати" - мій чоловік онімів:shok: Каже "Лід, з тобою все добре, що ти робиш, ти що так прікалуєшся з мене чи шо?" - потім дала йому почитати то все, то він не міг зрозуміти, чи то просто жарт, чи то насправді так в книжці написано.
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? а чи справді там є ці цитати, бо ось тут можна переглянути цю книгу і ?..Чи чогось не помітила? http://www.bibliotekar.ru/domovodstvo/ Бестселлер 60-ых годов ОТ ИЗДАТЕЛЬСТВА Книга «Домоводство» издается Сельхозгизом впервые. Она включает в себя весь круг вопросов, связанных с повседневной жизнью и бытом колхозной семьи. Однако книга может быть широко использована и в городе. Цель издания книги «Домоводство» — оказать практическую помощь женщинам в ведении домашнего хозяйства. В составлении книги «Домоводство» принимали участие: кандидат сельскохозяйственных наук Блинов Л. Ф., кандидат педагогических наук Болдырев Н. И., Гай-Гулина 3. С, кандидат сельскохозяйственных наук Грудев Д. И., профессор Дубров Я. Г., Коваленко В. Д., Крысина О. Г., кандидат технических наук Курко В. И., кандидат сельскохозяйственных наук Леей М. Ф., Мордкович М. С, кандидат биологических наук Попов И. П., агроном Саеалович Е. И., зоотехник Силип В. Н., врач Струянский И. Л., кандидат медицинских наук Сушкова-Ляхович М. Л., кандидат сельскохозяйственных наук Шаповалов Я. Я., кандидат сельскохозяйственных наук Шендерецкий Э. И., кандидат медицинских наук Явнель А. Ю. и др.
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? не знаю чи це саме та книга, але давно ми так не відривались
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? сніжна, це не та книга... та про яку Ви, вона виключно про кулінарію, прання, прибирання..., а ця, яку обговорюють не була випущена, це напевно те що збереглося
Відповідь: Чоловік вдома - стійка "струнко"? А мене цікавить чи є аналогічний посібник для чоловіків? Мені би дуууже пригодився!