Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталка, 21 Липень 2009.

?

Що робити?

1. Бог терпів, і нам велів

3 голосів
    1,4%
  2. Тікати треба!

122 голосів
    56,2%
  3. Боротися треба!

55 голосів
    25,3%
  4. Різно буває

43 голосів
    19,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

Б"є - значить не поважає, показує свою силу та зверхність, що жінка - ніхто і що тільки він має над нею владу.
    Знаю багато таких випадків, про любов можна сперечатися, а от про страх втратити єдиного-неповторимого "богоподібного" геркулеса, мачо, точно. Жінки, яких луплять, переважно самі в тому винні, і як би банально це не звучало, бо свого часу показали що не зможуть без нього,що не кинуть його і мовчать про побої, от вони і розперезані як з "власністю" поводяться. А це до-речі кримінальна відповідальність. Думаю, що якби жінка уважніше придивлялася до свого майбутнього, то вона б вчасно змогла це помітити, і уникнути ганебного шлюбу. Зазвичай чоловіки-тирани маскуються під прикриттям сюськання з дружиною, тобто занадто часто називають її "зайчиком", "сонечком", "серденьком", причім роблять це демонстративно, щоб інші чули-бачили і знали як він її кохає, дарують великі букети квітів, великі пухнасті іграшки, і роблять усе дуже пафосно. Це маскування потрібне для того, щоб інші й гадки не мали, що він здатен на таке. Щоб не вірили жінці. А потім, щойно одружившись, одягають діряві тапки, залягають на диван і "царюють", а як жінка висловлює буть-які претензії (бо ж звикла на увагу і догляд, а тут замість джентельмена - мавпа!) починають лупцювати, щоб знала своє місце і мовчала. Ці прояви девіантної поведінки і справді сягають корінням у сім"ю з якої вийшов тиран, бо тиранія на голому місці не виростає. Я не знаю, як терплять то ті жінки і скільки у них там оправдань (діти, сім"я, а що батьки скажуть, стидно і т.д) але терпіти побої - не можна і не треба. Бо якщо хтось думає, що побої то разове, то дуже помиляється, раз підняв руку, то вже й не опустить. Якщо жінкам які терплять побої важко самим собі дати раду, або вас залякують - ви повинні знати, що є спеціальні психологічні та реабілітаційні центри, де вам нададуть фахову юридичну, медичну та психологічну допомогу. Не терпіть побої, - розбігійтеся, шукайте своє щастя далі, а ваш "геракл" хай шукає свого, як кажуть на кожну дію є протидія. Рано чи пізно він знайде теж своє щастя у вигляді доброї макітри, яка налупцює його так, що гай шуміти буде.

• Подобається Подобається x 8
  2. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

А в мене така ситуація -чоловік вважає, що він мислить правильніше за мене, тобто його думка завжди правильна. Це зводиться навіть до сварок на рівному місці -вибір стоматолога, денного гардеробу чи якихось побутових дрібниць. Визнаю, в багатьох випадках він правий, і я згідна його слухати, але не у всіх же:girl_mad: В когось є схожі тиранчики?

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Знайома ситуація моя сестра мала такого чоловіка:girl_mad:бив її постійно ще коли зустрічались і я її завжди говорила щоб залишила його бо життя не буде.А вона завжди йому все пробачала так вони позустрічались п'ять років, а потім одружились.І що ви думаєте?Побив її так,що тут нема слів і через пів року вони розвелись.Тому ніколи не можна допускати до того щоб чоловік піднімав руки бо це назавжди.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Перечитала всю темку, в мене просто немає слів.

Наталочко, тікайте від нього, і чим швидше тим краще.

Мені здається, що тут дитинка нічого не змінить, дуже прикро це писати, але ваш чоловік має серйозні проблеми, і допомоготи в цьому може тільки хороший фахівець, сам він з цим не справиться, як би вам цього не хотілося.

Кілька днів тому читала про Мела Гібсона і Оксану (не пригадаю прізвища) То там те саме, на рівному місті людина починає собі щось придумувати, починається приступ страшної агресії, а починалося все так романтично.... і дитинка спільна є.

Читаючи ваші дописи мені здавалося що я знову читаю ту газету, ситуація, ну просто один в один :girl_cray:
    До речі там теж жінка відмовилася від кар*єри на прохання чоловіка, хоча він спочатку він допоміг їй випустити альбом, а потім...

Наталочко, якщо вам вдалося раз налагодити свій бізнес, і себе повністю забезпечити, то вийде і вдруге.

Зараз у вас дуже тяжка ситуація, бо ви без засобів для існування, та у вас є батьки, сестра, друзі. Вони вам допоможуть і підтримають, хоч ви зараз в цьому сумніваєтеся. Розкажіть батькам все як є і вони вас зрозуміють і захистять, ви ж їхня кровиночка, їхня донечка. Тим більше у вас скоро народиться маленьке сонечко. А ми всі знаємо що таке дідусь і бабуся, які б строгі вони не були, а перед внуками просто тануть. Невже вони допустять щоб їхнє внученятко жило в такому пеклі?

5. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Ну коли б"є, то звичайно вже найнижчий варіант, і характеризує слабких чоловіків, які вирішують не словом , а силою, навіть з власною жінкою...

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

або інший варіант - що в сім"ї цього чоловіка батько з мамою так поводився, тому для нього це нормально так вчиняти.

7. tasha

tasha New Member

Перечитала цю тему від початку і до кінця, і зрозуміла, що Наталя нікуди від чоловіка не піде, ні в які соціальні структури звертатись не буде. А не піде бо страшно залишитись геть без даха над головою, в притулку нададуть допомогу, але максимум на місяць, а далі треба буде самій на ноги ставати і дитину піднімати, оте далі думаю і найбільше лякає. Тому, дозволю собі дати Вам одну пораду, навчіться давати здачу (звісно не зараз, а після народження дитинки). Здачу, не лише моральну, але і фізичну. Це єдиний варіант, який зможе зупинити вашого чоловіка, щоб не розпускав руки до Вас, а згодом і до дитини.

Маю приклад хорошої знайомої, її відчим почав розпускати руки до мами, та й на неї мав необережність замахнутись. Вона дістала по лиці, а далі схопила що під рукою було, а була табуретка, потім пішла кастрюля. Дісталось йому більше, ніж їй. Після того ні до мами, ні до неї рук не розпускав, а було їй тоді років 19.

Бережіть себе і чай вас ангел охороняє.

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а якщо різні вагові категорії, і крім того чоловік не тямить себе від люті, просто себе не контролює. То так і забити можна.

9. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

А хтось знає, як там Наталка, як її дитинка ? Шось її не видно на форумі вже давно.

10. bora

bora Well-Known Member

До слова, далеко не завжди чоловік тиран десь бачив таку поведінку. З деяких розповідей я зауважила тенденцію, що так можуть вести себе чоловіки, яких в дитинстві мама віддала бабам-дідам на виховання, і вони свою дитячу образу на жінку, абсолютно не свідомо для них самих виливають на навколишніх жінок.
    Дуже добре коли в таких ситуаціях людину стримують родичі, знайомі - постійно кажуть, що він чинить зле. Якщо ніхто не буде звертати увагу чоловіка на його неправильну поведінку сама жінка від нього нічого крім агресії не доб"ється. І розмови саме з нею йому байдуужі, адже якщо він тиран, то певно вже давно перейшов межу де закінчується повага до дружини.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

в мене. Я йому так прямо з моста і кажу, тут я тебе послухаю і признаю тобі що ти правий бо ти думаєш про нас обох, а тут ні, бо тут ти не знаєш бо то є моє особисте і тут я тебе не послухаю і буду робити так як вважаю за потрібне. Понятно? Дуже добре!

Все на тому будь яка суперечка закінчується.

12. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

13. Маруся-мама

Щось цитатниця не працює добре.

Як то не пробує, постійно пробує... але пробувати то не означає добитись свого. Я ж не сиджу і не слухаю його виховувань а просто йду собі геть, а коли він іде за мною і далі свого, я роблю вигляд що не чую і переводжу тему на інше.
    Так кілька раз і він привикне що виховання не спрацьовує, наступний раз як він пробує виховувати і я кажу, та так ти правий, він розводить руками і каже - але на тебе то ітак не подіє, і йде геть бо знає що я зроблю всеодно так як мені буде добре при умові що то не вплине кардинально на нашу родину.

14. tasha

tasha New Member

а здебільшого ті чоловіки які піднімають руку на жінку це не геракли і не сталоне, це такі собі середнячки, з коплексами, та дитяими психологічними травмами. Бо сильний та впевнений чоловік не підніме на жінку руку, а тимпаче не буде ревнувати до минулого.

15. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Лише сьогодні зайшла на цю темку. Ще під враженнями. Наталка схожа трішки на мене.
    Я теж свято вірила, що мій чоловік зміниться. Правда під час вагітності я все ж від нього втекла і зараз живу з батьками.
    Почну коротко з початку - про моє минуле він хотів знати, але мені брат колись дав пораду ніколи не розповідати минулого хлопцеві чи чоловіку, бо в мужчин в їхньому мозку щось стається і починаються проблеми. Це мій випадок: йому розповілми (спільне коло "добрих знайомих"). Правда, я була дівчиною до нього і коли в нас була перша ніч, то він, як повний ........ добре не впевнився, що він у мене перший. З того і все почлось. Я почала після весілля худнути, нервувати, на тотму фоні проблеми з травленням.....Ще до того всього він зламав ногу на роботі - винна жінка- хотіла, щоб працював:girl_cray:
    Все ж таки мені Господь послав вагітність і сина. Чоловік нещодавно приходив аж на 2 тижні.І це після 1,5 років розлуки. Хоче, щоб я ішла з ним жити в інше місто - там живуть його батьки
    Закінчилось все насиллям - я йому дала 3 ляпаси і він, зібравши речі, поїхав. Пройшло три тижні, а його дитина і далі не цікавить. Вже вся його родина і наші спільні знайомі знають про моє "насилля" над ним.
    Теж думає що не його.... Я сама винна - багато попадалась на його уловки, але щоб так ризикувати здоровям дитини - НІ. Вважаю, що дитині краще без батька, бо уваги він йому не приділяє і мені не дає нічого зробити.
    Вдома заборонила про нього говорити, його батьки приїжджати провідувати внука напевно не будуть, а син для себе сам зробить висновки. А ми з сином якось проживем- влаштувалась на півставки, правда зараз сиджу і працюю вдома, а далі ще перспективи будуть. Та і батьки внука люблять, хоча є ще сестра і брат.
    Жінка має в певний момент зробити міцний крок і почати жити заради дитини - бо це найваажливіше у житті з міцною надією, що вона робить правильно:girl_in_love:

16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Natalysa,
    я Вами захоплююся.
    На жаль, жінки чомусь рідко йдуть від таких тиранів. Чи то вони їм так психіку ломлять, чи що...Але у Вас цілком вистарчило сил, і я впевнена що у Вас все буде гаразд.

17. Маруся-мама

А я не бачу в тому нічого поганого. Чому я не можу поділитись всім зі своїм чоловіком і у відповідь чекати від нього такої ж відвертості. Я он свого одного разу посадила, взяла всі знимки і ми переглядали їх разом і він мені все розказував про своїх бувших дівчат. Звичайно ж що в середині сидів той хробачок і казав, о він навпевне любить її більше ніж тебе, але то було лишень тимчасове адже він зараз зі мною і я знаю що кращої йому не знайти бо нам разом добре, навіть що він любить контролювати всі мої кроки.

Дівчатам треба пам’ятати що любий тиран в середині просто жахливий боягуз, тому виявом контролю над іншою особою пробує заглушити той внутрішній страх і самоутвердитись.

18. bora

bora Well-Known Member

Natalysa Ви мега-молодець. Вірю, що у Вас буде все гаразд, бо Ви на то налаштовані. Оптимізм це те, що ДАЄ і далі бути щасливою! І Ви того щастя значить варті!:girl_claping:

19. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Ви все добре і правильно кажете, але що робити коли чоловік і звільнитись з роботи і вимагає, і навчання кинути, і з подругами спілкуватись теж???????
    Він не просто не підтримує, але і не вважає мене ні за жінку ні за матір. На роботі тій, на яку влаштував мій батько і взагалі....
    Хоча у всьому є і моя вина - одна сторона винною не буває.
    Ситуація непроста і на душі важко, але навіть дитина нічого не змінила - все той ж чоловік, щоправда до весілля був просто золото.

Руда Лисиця,
    bora, я вам дуже дякую. Щоправда на душі інколи аж "кошки скребут". Та нічого, якось буде.

Останнє редагування: 4 Серпень 2010
  20. Маруся-мама

Мені це знайомо, бо мій вимагав багато чого від мене і за подруг суперечки були і є. Не всіх моїх друзів він сприймає але і я не всіх його також. Ми просто домовились що він має право на тих кого я не «люблю» а я маю право на тих кого він не любить.

Поки ми дійшли до розуміння нам зайняло багато років і ті роки не були такі сонячні як б хотілось, бо дурниць наробили забагато що він що я.