Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

Discussion in 'Ти + Він' started by Наталка, Jul 21, 2009.

?

Що робити?

1. Бог терпів, і нам велів

3 vote(s)
    1.4%
  2. Тікати треба!

122 vote(s)
    56.2%
  3. Боротися треба!

55 vote(s)
    25.3%
  4. Різно буває

43 vote(s)
    19.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Відповідь: Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

А як ви собі це уявляєте?
    Ніч, а ви з мацьопою на руках+ якийсь мінімум речей, куди? до кого? за які гроші житимете далі? А якшо в пориві він (не дай Боже) заподіє вам чи дитині серйозну шкоду?
    Народження дитини не змінить характер чоловіка і його ставлення до вас.

На жаль маю подібний приклад у близькому оточені. Там чоловік п*є і грає. Додому приходить після другої ночі, жінку має за ніщо. Теж вона надіялася, що зміниться з появою малого ангелика. Але нічого не змінилося накраще. Не помогли і спільні пологи. Крім того він ше пішов з роботи і дитячі гроші швиденько спливли, і в усіх своїх друзів позичили, і в її, і родина помагає, але скільки так можна? Вона вже кілька разів з дитям йшла з дому,хоч вони живуть в її квартирі, бо вигнати його жаль, "він же як дитина також, і їсти йому треба варити..."

Якраз поки ви вагітні маєте зробити рішучий крок. І молитися. Якшо ви його любите, то найбільше, що можете зробити, це молитися за нього. Але навіддалі. А там .....
    Ви і дитя заслуговуєте на щастя.

Все? Але всьому є межа, хіба ні?

• Подобається Подобається x 14
  2. simona

simona Well-Known Member

Я теж сліпо кохала через, що все пробачала і у всьому винила себе, але мене на довго не хватило. Він вже в тому віці, що дійсно не зміниться і народження дитини його не змінить, я хоча було теж тоді така як Ви, але якщо я була б положені і він далі так поводився я б 100% пішла б від нього.

• Подобається Подобається x 6
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

я теж маю один приклад з життя. чоловік не з "найкращих", коли жінка була вагітною викидав їй коники типу ваших, теж сподівалась на зміни після народження малятка. та де там, які зміни... все залишилось на своїх місцях, тільки тепер мусіла хвилюватись не тільки за себе,а й за малечу,яка вже народилась і була свідком того всього..... в даний момент жінка повернулась до батьків, хоча там маленька квартира, нема місця, хвора мама, мало грошей,вона сама не працююча, але в людини "випрямилась спина", вона посміхається,радіє кожному дню, подає заяву на розлучення... хотілось би вірити,що у вас ситуація зміниться,але ...

• Подобається Подобається x 13
  4. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Наталка ви або сліпі, або ......... дуже сліпі :girl_devil: я навіть не розумію чого ж ви тут жалілись, прощайте, прощайте і буде вам щастя :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 12
  5. bora

bora Well-Known Member

Маю кілька прикладів з життя, правдоподібних.
    Одна знайома сказала:вийшла заміж - стосунки погіршились, родила дитину - чоловік ще жорсткіший став, народила другу - стосунки ще погіршилися. Зазвичай (я не кажу про винятки) ці етапи якраз ускладнюють життя, а не покращують його.. Тому очікувати, що все само налагодиться..хм.
    І ще одне правило яким керуюсь - щоб зрозуміти, який насправді чоловік треба ненадовго потрапити у повну залежність від нього. Тобто виглядає, що саме зараз Наталя бачить справжнє обличчя чоловіка, якщо вона зможе стати трохи незалежною - ймовірно він трохи змінить відношення, але сам по собі.. Давайте робити висновки, а не просто констатувати факт, а основне - хоч щось робіть, щоб Ваше життя змінилось.

• Подобається Подобається x 15
  6. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В кожного є свої важкі періоди. І хтось здається при перших труднощах, хтось бореться до останнього. Але завжди настає момент, коли треба переглянути своє життя збоку і вирішити чи мене це влаштовує і що робити далі.
    Наталин чоловік просто користується її беззахисністю та незабезпеченістю. Утримувати себе зараз вона не може, до батьків не поїде. Отже, буде виконувати всі його прихоті і буде рабинею без права голосу.
    І якщо справді так зле, то дитина якщо щось і змінить на краще, то ненадовго. А вихід… Виходів купа. Поговорити з батьками (невже вони не приймуть назад доньки), піти в соціальний центр (скільки зараз говорять про насильство в сімї, про допомогу таким жінкам і дітям; спробувати можна) чи бодай знайти якусь стареньку жінку в селі (помогати їй по господарству, доглядати за нею; тяжко, але хоч якийсь кусок хліба буде).
    А якщо жінка так і сидить тихо, поки її вагітну бє чоловік… То вона зовсім безвольна особистість повна страху (через сліпу любов чи таку вдачу неважливо), або подобається роль жертви або все її так влаштовує (ліпше бути в синцях, але з чоловіком і дахом над головою, ніж здоровою невідомо де). Вибачте, але іншого я не бачу.

Last edited: Aug 6, 2009
    • Подобається Подобається x 10
  7. Sara

Sara Well-Known Member

Нам дуже легко говорити зі сторони, а їй зараз дуже складно. Хоча таких чоловіків 70%. Ніколи неможна розповідати про своє особисте минуле, навіть якщо впевнена в свому чоловіку. Мені щиро шкода Наталку, бо він не змінеться, а моментами буде ще гірше. Але не можна йому піддаватися, треба спокійно, але по вольовому відстоювати себе.

• Подобається Подобається x 6
  8. simona

simona Well-Known Member

Чомку не можна розповідати про своє минуле?Воно є у всіх, яке є таке є воно є кожного з нас особисте і лише ми маєм право ним розпоряджатися, а інші можуть лише вислухати. Розповісти про своє минуле, я вважаю провірка чоловіка на вшивість воно відразу допоможе розтавити всі крапки над "і" . В моїй ситуації було гірше і чому я терпіла (та як і Наталка) довго просто по суті він в мене був перший той, що був перед ним це так було на пару днів - було тоді елементарний брак досвіду. Зато тепер його ого-го.

• Подобається Подобається x 3
  9. simona

simona Well-Known Member

Хлоп, що витикає минулим це не хлоп, а просто шмата об яку навіть шкода витирати ноги; це хлоп, який тебе не поважає ну і відповідно не любить. Ось і все проста арифметика

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

Їхала я сьогодні з вокзалу, і на тій вулиці, що йде зразу від вокзалу бачила бігборд, якраз до цієї теми. Не знаю, може десь в місті бачили. Мені сподобався. Стосувався насилля в сім'ї, фото крупним планом дівчини в боксерських рукавицях і з фінгалом, і підпис: "Я терплю заради перемоги, а ти чому?"

• Подобається Подобається x 13
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

щось в тому є...

• Подобається Подобається x 1
  12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

СУПЕР!
    Я вважаю, що можна терпіти тільки в тому випадку, коли недоліки іншої людини не завдають великих переживань і не загрожують здоров"ю. Я, наприклад, терплю деякі недоліки свого чоловіка, а він мої. Але ми розуміємо, що змінити іншу людину практично неможливо. А тим більше у досить зрілому віці. Правда, є люди з прихованими мазохістськими нахилами.................

• Подобається Подобається x 5
  13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я, звичайно, тєжко вибачаюсь, але погоджуюсь з Мар'яночкою.

Наталко, або переставайте жалітись, або робіть щось кінець кінцем. :girl_devil:
    Якщо ви прийшли сюди по поради, вам їх дали вже нємєряно. Якщо просто виливати душу - тоді так і скажіть, але, фактично, нічого це не змінить.
    Чи, може, вам подобається бути жертвою і перекладати відповідальність за своє життя на когось іншого?

Ви СВІДОМО наражаєте себе і дитину на небезпеку. Перепрошую, але це вже не "нещасний випадок", а глупство і майже злочин. Після народження дитини вам тре буде боронити вже двох.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатонька,щось від Наталі нічого не чуваи,як вона там....

• Подобається Подобається x 2
  15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Наталю, це жах якийсь. Біжіть якможна швидше від нього. Яка гарантія, що він дитину не прибє в цій злості тільки тому, що вона плаче і не дає йому спати?

16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дійсно, ніхто нічого не чув??? трошки аж страшно за неї

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Б"є - значить любить.
    Так думають деякі жінки.
    Наприклад, моя сусідка. дуже-дуже часто чую, як вона верещить, бо чоловік її б"є.
    А на наступний днь бачу їх - йдуть за ручки тримаються. Любов.
    Впевнена, що якби за неї хтось спробував заступитися і дати добряче її чоловікові, то тоді б вона верещала, щоб забрали руки від її серденька.

• Подобається Подобається x 2
  18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я думаю, що то психологічні проблеми дорогою з дитинства і своєрідна модель сім"ї.
    Взагалі то цей вислів зовсім не був притаманний нашим жінкам і народу, а пішов від "старшого брата".
    і ще якщо жінка таке терпить, значить їй це або подобається або вона ненормальна:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В мене завждимороз по шкірі біг, коли чула розповіді про те,як чоловік б"є і при цьому слова "мені так соромно".
    А знаєте, таки соромно чомусь жінкам, що їх чоловіки луплять:girl_devil:

• Подобається Подобається x 3
  20. Siania

Siania Love Life

Їм соромно що в них такі чоловіки.

• Подобається Подобається x 4