Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталка, 21 Липень 2009.

?

Що робити?

1. Бог терпів, і нам велів

3 голосів
    1,4%
  2. Тікати треба!

122 голосів
    56,2%
  3. Боротися треба!

55 голосів
    25,3%
  4. Різно буває

43 голосів
    19,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Canary

Canary New Member

Відповідь: Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

Тоді я рада за Вас. Мені важко навіть зрозуміти такі відносини (ми з чоловіком вже 22 роки і за все життя він ніколи мене не образив,не сказав нічого поганого, хоча я далека від ідеалу) , я скажу про себе , навряд чи терпіла би хоч які образи,скоріше б була одна з дітьми.Всім бажаю щасливого сімейного життя

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

3. Canary

Canary New Member

Я,певно, не дуже добре написала, але я не мала на увазі особисто ваші відносини, написала про тему, яка тут обговорюється.І Ви праві, люди вибудовують собі життя, в якому комфортно їм, а в кожного різне баження на це.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Не думаю, що Тасьці зараз до іншого чоловіка..... ще від того не відійшла.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

7. Wonder

Wonder New Member

а в мене ось така думка виникла після того, як я прочитала, що її чоловік зареєстрований на форумі і має можливість усе це прочитати і я так розумію багато спільних знайомих з форуму:

якщо він кидався з кулами на просто зауваження, я боюсь уявити його реакцію зараз, коли все їхнє особисте життя виставлено на загальний огляд
    і не думаю, що викличе в нього відчуття сорому, а мабуть таки злості (я би навіть сказала злоби)
    я б на її місці його остерігалась зараз!!!
    (буду рада, якщо я помиляюсь)

8. robik

robik Member

Можна я зараз просто оберну вектор?
    От уявімо, що деспот в хаті Я. Тільки моє слово має вагу, тільки моя позиція правильна, всі мої домашні - це просто додаток до Мої величності. Хочу пити - п"ю, хочу зарядити комусь в лице - так і буде, бо то моє таке бажання. Моя сім"я хоче моєї уваги??? - тільки тоді коли я того захочу. Обізвати,зробити боляче, сипати солі в живу рану - будь-ласка! бо в мене сьогодні настрій поганий. Зав"язала якісь стосунки на боці - шо тут такого! всі так роблять!
    Думала про колись, що дати шанс на виправлення треба. Тепер - ні! Бо якщо я б себе поводила так, як накинула абзацом вище, ніхто би за мною не ходив і не просив " подумай, в НАС 2 дітей!, що лишиться тобі без нас". Ніхто мені би шансу не давав. Впевнена на 99,99%.
    Людина, яка сама не захоче змінити себе, ніхто їй не допоможе. А свідомо ставати жертвою тирана! і ще дітей під то підписувати!!! Сама, своїми руками? В першу чергу шкода дітей.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

І шо? [​IMG]

Змін прагнуть навіть клінічні ідіоти. Чи вдасться реалізувати ті зміни - залежить від умов.
    Шанс на зміни - одна з таких умов.

Останнє редагування: 23 Листопад 2010
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

А таке запитання: а що означає узагалі "чоловік -тиран", адже для кожної жінки- свої аспекти недопустимості? Для когось із жінок нормально жити по принципам "домострою", для когось- питання чоловічого пріорітету у сім ї уже є тиранією.Дехто і фізичне насильство як звичне зносить.А для декого патологічне матеріальне скупердяйство чоловіка- уже теж тиранія.Питання чи дійсно воно має місце? Якось одна моя знайома періодично втікала до батьків, влаштовувала істерики і розповідала страшні речі про чоловіка. І оточуючі реально думали, що він її мало не втовче у хаті. А потім виявилося все банально- ніхто нікого не бив, було неадекватне сприйняття самою дружиною їхніх сварок і укладу сімейного життя, який відрізнявся від укладу у батьківській сім ї, де з татом практично не рахуються, а все вирішує мама... Дякувати Богу обом вистачило наразі розуму дійти до порозуміння і спокійно вирішувати проблеми, хоч під впливом розказаних страхів її родичі не розуміють, як вона може з чоловіком жити і хай би краще повернулася з дитиною додому.І зачасту ми на форумі читаємо лише одну сторону. Тому неможливо давати порад- "втікай- не втікай від чоловіка", "правильно-неправильно вчинила". Є факт: є сім я, є двоє діток,одне з яких народжене відносно недавно- значить було у цій сім ї і щось хороше,адже дітки-то народжені не від насильства... Це як у ще одній мені знайомій сім ї: чоловік із жінокою усе життя сваряться-б ються ( за словами жінки), натомість- мають чотирьох дітей (доглянутих- акуратненьких). І коли жінка заводить розмову про те, що чоловік- сво...і тиран, мені хочеться задати запитання: але ж у таких геть поганих відносинах хіба можна народити чотирьох діток? Значить не все-так однобоко. Так що у будь-якому випадку треба вживати усі заходи до порозуміння. А "спалити мости" завжди встигнеться.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А якщо інтим відбувався під страхом насильства?

12. robik

robik Member

А можна використати свій шанс на нормальне, спокійне життя? Чи давати шанси, а ше один, щось не вийшло?, на ше другий..........158. Ось і скроні вкрила сивина, жила? - нєа, шанси роздавала.

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

нажаль, можна...

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

цього ми також не знаємо...
    п.с а узагалі до чого я вела: у кожної жінки свої поняття, які вона вкладає у слово "тиран". Наприклад, моя мама вважає, що я уже 15 років живу з тираном. Натомість, я її не переконую, але не і вважаю, що живу з тираном. Просто уклад життя у моїй сім ї відрізняється від укладу батьківської.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Коли даєш - повертається сторицею. :)

16. robik

robik Member

Ой, то файно! мене чекає в 100раз більше ніж давала?
    Але я щось не помічала тої віддачі в людей, які живуть з фюрерами все життя, а тільки писки побиті і діти залякані. Але повторюсь, кожний господар свого життя. Не можу терпіти - не терплю, роблю все для того, щоб щось змінилося, а комусь підходить роль вічної жертви. Але шкода, бо діти то бачать і уявлення не мають, що можна жити по іншому. Але то так благородно дати шанс людині якій нафіг то треба, а собі і дітям спокійне життя - то зле, бо треба терпіти, терпіти, терпіти.

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

все ж таки говорилось про один шанс, а не все життя.

18. Siania

Siania Love Life

ну не вірю я, що свідомо з ним не говорила, не просила опамятатись...Ви думаєте вона от так вирішила одного дня, і забралась з хати, не даючи шансу?

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2010
  19. kostuk

kostuk New Member

Ну хібащо на "тому світі". Бо скажу з власного досвіду, чим більше людям робиш добра, тим більше негативу повертається тобі. Дивно...але таке життя...

20. Orman

Orman Модератор-бомба

ну якщо так і говорила, то ніц доброго з того вийти не могло. Бо вона не мусить його просити... Не вона робить помилку. Все що вона повинна - це відновити почуття власної гідності і з цієї позиції з ним поговорити (як прийде час). Повірте, розмови будуть сильно відрізнятись.