Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталка, 21 Липень 2009.

?

Що робити?

1. Бог терпів, і нам велів

3 голосів
    1,4%
  2. Тікати треба!

122 голосів
    56,2%
  3. Боротися треба!

55 голосів
    25,3%
  4. Різно буває

43 голосів
    19,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Чоловік - ТИРАН! І що тепер робити?

А я їй цього й не писала. ;)

2. Poema

Poema New Member

Знаєте, La esposa, я також десь глибоко в душі хотіла, щоб мій чоловік прочитав мої дописи в цій гілці. Надіялася на реакцію приблизно таку, як Ви описали. Але... Він прочитав все, коли мене не було вдома. А коли я повернулася, був дуже розлючений. Сказав, що я описала наше сімейне життя однобоко, що він міг би на мене також нажалітися, бо в той вечір саме я була винна в скандалі.

Мене вразило, що він навіть не замислився про мої почуття, які я описала, про мою біль і розпач, що змусили мене звернутися сюди. Йому в цій ситуації просто не сподобалося, що так багато людей відгукувалися про нього як про нікчемну істоту, а він не звик до такої оцінки з боку оточуючих. А ще він боявся, що мої дописи могли прочитати його знайомі. І це все, що його хвилювало.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Олю, прощення це добре! Але прощення не повинно зразу дорівнювати що забула, бо в нього настрій був поганий. Я забула але він за свій вчинок повинен вибачитись. Я його шаную і йому прощаю але він також повинен зрозуміти і усвідомити що його дурість мене ранить і рана може бути дуже глибока.

Он наприклад, мій також міг ображатись на те що йому відмовити в інтимних зносинах бо на початку у нього був такий дурацький український максималізм, що власне тим він доказує мені що він мужик. Але коли я до тих вимог почала ставитись без зацікавлення, то і йому то стало нецікаво вимагати, бо він таки хотів що я не тільки тілом була присутня а й душею. Це сталось не за день, не за два. Але вони вчаться і з роками мудрішають. Тільки дуже добре коли цей розум приходить до людини в той час коли ще є можливість все виправити і налагодини, а коли він прийде запізно??? а всі можливості вже втрачені і все знищено??? Що тоді??? Сяде і буде плакати кого розбитого корита? Чи він сяде, чи вона. Думаю це працює на два боки.

Я молюсь аби до всіх прийшло розуміння чим пошвидше але наш час не завжди співпадає з часом Божим.

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Так.... знаю історію, де мати (жінка священника) прокляла свою доньку тільки тому, що вона вийшла заміж за розлученого і прокляла як???..... фраза, яку навіть ворогові не побажаєш

Перечитавши допис Таськи я її цілком підримую, вона правильно зробила. Буде не легко, але в житті є білі смуги. Ця смуга була чорною - наступна буде не просто білою - вона буде сонячною.
    Читайте мій підпис :)

5. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Це й не мало бути відповіддю. Це констатація того факту, що викручування рук може бути з різних причин, але не від любові.

6. Liliyah Romanova

І то правда, що міг би нажалітися. Однак не в цьому суть проблеми. Суть у тому, ЧОМУ жінка починає жалітися, ЩО змушує її писати про свою брудну білизну, що не так уже й легко. А він думає тільки про те, що його в поганому світлі виставили. :sad: А ще, як тут понаписують зразу: лишай, знайдеш кохання... То він узагалі загроженим почувається, і це зрозуміло в принципі, бо ж засуджують людину, а не вчинок, хоча кожна людина має різні сторони...
    А треба, аби ним струсонуло добряче (інет-плакання не знаю чи годяться, дуже сумніваюся, властиво), так струсонуло, аби страшно йому стало, отоді замислиться.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Нагадало:
    "Когда умру, когда скончаюсь,
    Когда в холодный гроб уйду,
    Тогда любить меня не надо.
    Люби сейчас пока живу!"

Реакція на це обговорення може бути різною. :)

Йо!
    Читав (колись), що Н.Паганіні мав "лагідного" тата.

8. Liliyah Romanova

Справді?
    Я щось не знаю ні одного чоловіка, який би прочитав про себе схожі речі й відреагував адекватно. Реагують егоїстично, що в принципі зрозуміло, бо кожен би так відреагував.
    Питання радше в тому, що далі роблять із отриманою інформацією.

9. bora

bora Well-Known Member

Я бачу багато розмов довкола того давати шанс чи ні, дійсно він поганий чи краще з таким, ніж самій до кінця віку..

Все дуже по-різному. Але я переконана, що є криза психологічна, яка може застати багатьох, і під час якої людина творить те, про що жалкуватиме. А є систематичне планомірне безконтрольне приниження іншої особистості від якої тиран (перший не є ним) отримує задоволення, без якого не може.
    Перше видається, що можна пробачити.
    Як приклад - життя сім"ї вже похилого віку. Пристойна сім"я, ніхто і уявити не міг. Але чоловік загуляв. І саме цей факт змушував піднімати руку на дружину та дитину, подумував навіть про те, щоб щось зробити жінці. Але з коханкою не склалося, плюс втрутився його авторитарний батько, дізнавшись випадково про те, що діється. Чоловік притих. І з того часу до пенсії живе з дружиною спокійно, як сама звичайнісінька сім"я. Тобто так - буває. Але був тимчасовий подразник. В когось він може бути інший.. Але мав бути подразник.
    Інша річ єство. Якщо людина не може його сама стримувати, то її жертва того не здатна змінити. І тут відчуття жінки кожної особисто. Або психолога чи це той випадок. І якщо страшно..так..треба відійти тимчасово, і нічого не робити гарячкувато.
    Але так, щоб роки минали, а чоловік тільки лупцював та залякував... В таких випадках я хіба раджу, щоб зрозуміти як все зле не слухати когось, а почитати статистику побутових вбивств. Бо це як з ДТП - здається зі мною не станеться якщо їздитиму 150 км/год, бо я краще інших (розумніше, і не з таким справлюсь) але саме ці люди в зоні ризику.

Останнє редагування: 22 Листопад 2010
  10. levandivka

levandivka З яйцями...

От і я про те.
    2 найпростіші варіанти:
    1. вона фсьо перекрутила
    2. кУри

11. Маруся-мама

звинувачують жінку в тому що про таке написала на цілий світ і йдуть її знову бити аби не забувала свого місця. :girl_crazy::girl_crazy:
    ой писала, і пила то аж закашлялась як подумала про реакцію

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

я також зразу про це подумала:girl_phone1:

12. Liliyah Romanova

Українська ментальність навряд чи піде на таке, аби питати думки психолога. Є винятки, звичайно, але наразі більшість зразу має в думці психіатра й цілковито не розуміє, ким є та що робить психіатр.
    А щоби жінка могла сама оцінити таке, то мусить дійсно побути окремо, аби набрати до ситуацію дистанцію й оцінити, що та як. Хоча я собі то слабо уявляю, якщо чесно.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

я про це два дні думаю, бо форум таки читають багато друзів :sad:
    ...
    мене двічі запитали, що є прекрасного в тій парі. Прекрасним є чудо - пара разом, він не п'є зовсім, дбає про родину, про внуків, а головне велика шана дружині, яка своєю працею зберегла шлюб і пережила 10 важких років.

14. Mavra

Mavra New Member

Не думаю, що він читає, але він зареєстрований на ДП.

15. bora

bora Well-Known Member

Ой. звучить надто приречено. То не варіант. Жінки навпаки повинні згадати в тій ситуації, що тільки вони можуть щось зробити (не кажу ж відразу його кинути) - але за них їх життя ніхто не змінить.

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

17. Liliyah Romanova

18. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

я також вважаю, що потрібно боротись за сім,ю, давати другий шанс. Але якщо людина не скористалась цим шансом , щоб все налагодити, то чи варто за ту людину боротись?!

.
    У даному випадку людина виправилась через 10 років, але ж бувають такі , що ніколи не виправляються:girl_sad:

19. Liliyah Romanova

Тобто треба ставити хрест на людині в нульовій точці?
    10 років то немало. Я би не знаю, чи стільки чекала, хоча все можливо. Залежить від любові жінки також. Значить, вона зуміла подивитися на свого чоловіка очима Бога, вона зуміла побачити в ньому те, яким він може бути, попри його вчинки, в яких він не був собою.

20. Маруся-мама

то певно мав бути психолог.

ой правда! Мому коханому легше було дати дещо обрізати ніж затягти його до психолога. І головне що аргументації проти були такі дитячі, типу а вона мені буде казати що робити а я ітак сам краще знаю, або оцей перл я просто любила - ще не народилась та котра буде мені вказувати!