Чоловік та компутер:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Зорянівонька, 20 Грудень 2009.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

не знаю як Вам, але мене найбільше мучить ось це влучно сформульоване у пості
    чи у когось є схожі проблеми?:) давайте поговоримо :ed4d70def841dc74b57

А ті, хто лише хоче заміж за програмера то читайте уважно тут, а потім вже попередній пост :)

2. marianast

marianast Well-Known Member

А мій ввечері хіба годинку в NFS поганяє і все. Він від ментів тікає і тим дуже тішиться))) Я категорично проти щоб він вечори за компом проводив, до скандалів доходило, от він і збився з того вроді... Він інженер-проектувальник, з 6 до 18 втикає в монітор, плюс ті проекти постійно треба збільшувати- зменшувати, туди-сюди, постійно тим роликом крутить. Я 10 хвилин біля нього посиділа - очі розболілись. І я намагаюсь ввечері його до чогось припахати трохи, на вихідні кудись з міста вивезти, щоб було якесь фізичне навантаження, порубати, покопати, десь полазити... Бо сидіти за компом -то робота для зомбі, а не для чоловіка....

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Останнє редагування: 12 Листопад 2010
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ржу не можу :)))
    Ми коли починали зустрічатись, то коханий мені підсунув книжку "Записки невесты програмиста" :)

в мене поки що нема. Але ключове слово - ПОКИ :girl_haha:

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

дійсно дуже правдиво описано...
    чи однакові? не знаю...але принаймні в них є дещо спільне, вони всі дуже розумні :)

5. snegok

snegok New Member

мій буває,як засяде,а ще наушники вставить в вуха,взагалі караул,не докричишся!але то не завжди так буває!

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В мене один раз така хохма була, що мій чоловік це згадує весь час. Прокидаюся вночі, а він сидить в компі грє якусь страшилку. В хаті темно, він в наушниках, я кажу лягай спати, він не чує. Я встаю, і як тріпну його за плече, в нього якраз там боротьба з якимись звірями, то він чуть не вмер з переляку. він ще годину не міг від того відійти, серце вискакувало, а я реготала до упаду. Після цього вночі він більше не грає

7. Olyvka

Olyvka Member

Прочитала статті і з жахом зрозуміла, що 90% це мій чоловік. Але не все так просто.
    В нас справді двоє дітей і я вже давно стала підозрювати, що робиться все щоб дружина (себто я) сиділа вдома і пильнувала свою сім'ю. Хоча не сказала б, що чоловік зовсім не цікавиться дітьми, але піти погуляти з ними самому :girl_cray:
    І він ще заікається про третю дитину.
    О це правда. Перше ображалась, тепер заспокоїлась. На день народження - квіти і ну підем тобі щось купимо. В неділю чергова річниця весілля - сто пудів забув.

Цього не було, можу вас заспокоїти. Хоч ми і зустрічались майже 6 років судьбоносне питання було вирішене набагато раніше.
    В мене взагалі враження, що програмісти одружуються досить рано. Але це мабуть через славновісне їхнє бажання комфорту. Адже з дружиною не обов'язково кожної неділі гуляти, водити в кафе і тому подібне. І їсти завжди є. А взагалі мені спочатку було смішно, коли до нас підходив якийсь молоденький хлопець на вулиці (співробітник) з двома (а то й з трьома) маленькими дітьми і з гордістю представляв своє сімейство.
    А взагалі тільки мій чоловік дозволяє купувати мені книжки вартістю в 200 грн і більше (як каже мій батько - всякий мотлох), подарував на день народження електронну книгу, в суботу зранку може запропонувати з'їздити в Карпати на вихідні, бо на дворі гарна погода, а відпустку провести в Іспанії або в Греції, бо я цікавлюсь архітектурою. Так що я точно знаю чого вийшла за нього заміж:girl_yes2:
    Написав, що вже йде додому, так що йду готувати вечерю :ed4d70def841dc74b57

8. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

9. Olyvka

Olyvka Member

Ні він в мене унікальний :girl_blum:
    Ще згадала момент - в багатьох програмістів цікаві ідеї. Мій колись запропонував, коли розберемось з будівництвом, пожити кілька місяців за кордоном. Серед моїх знайомих деякі так і роблять - їдуть на півроку, наприклад в Грецію, попрацювати. Мій шеф, коли про це почув був в шоці і зовсім за мене не зрадів. Я в нього на п'ять днів відпустки випросити не могла, а тут на кілька місяців за кордон :girl_crazy:

10. kozochka

kozochka Member

:girl_haha::lol:
    Я як то прочитала,пів години реготала, мій тоже так любить, треба спробувати ваш метод.

11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Не тільки Ваш. ) Всім вищеперечисленим і більше тішить мене і мій чоловік, проте я не бачу ніякого зв'язку з комп'ютером в обох випадках...

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В мене ідентичні проблеми.
    На рахунок "поговоримо"...
    От зараз я сиджу і плачу.
    Бо заміжня за таким чудом я вже дев"ятий рік, і говорено-переговорено на ту тему вже багато, а толку нуль.
    Одне слово - комп"ютерщик.
    Зате я знаю, якого чоловіка не побажаю своїй дитині.

13. Olyvka

Olyvka Member

Більшість моїх знайомих чоловіків (а в мене їх багато, бо я випускниця інженерної механіки) щиро дивуються моїм захопленням читати і тратити гроші на книги і своїх дружин не спішать возити по екскурсіям за кордоном хоча в багатьох є така можливість. Одна моя знайома непогано заробляє але змушена купувати книги однієї серії (мають однакові обгортки), бо чоловік скандалить по поводу кожної книги, а так вона видає їх за одну і ту саму.
    Хача раді справедливості хочу сказати, що далеко не кожна дружина мого одногрупника мріє лазити по горах в чорта на кулічках, а в Іспанії чи Греції лазити по руїнах.
    Мабуть Ви праві, це не залежить від комп'ютера, а від бажання і можливості чоловіка фінансувати ці захцянки. Програмісти непогано заробляють, тому справа лише за бажанням.

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Теж заміжня за компютерщиком, але таких проблем не бачу. Він багато працює, він дуже любить свою роботу, але я у нього на першому місці. Якщо бачу, що в нього роботка цікава намалювалася, то стараюся не відривати від компа, навпаки навіть допомагаю, удвох швидше справимося (просто за 2 роки життя з ним він мене вже навчив по компютерах багато чого,і я тепер можу з задоволенням допомагати). А якщо мені скучно, або є якість нагальні справи,то залишає свій компютер.

15. Olyvka

Olyvka Member

Я в принципі теж проблем не бачу, особливо тепер мій вдома дуже рідко працює вдома. Але з дітьми займатись всеодно не спішить, а це засмучує, але це не від професії залежить :shout:
    Раніше часу в нього не було, а тепер бажання.

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мій багато працює! але от про вірність, сімєйність в тому творі багато співпадає)) він сам мені його й вислав))) але коли має час - то завжди поможе, з одної сторони - злить, бо як прошу помити ванну і попилисосити, то за той час, що я б все зробила, він робить лише ванну - зате як! кожну шпаринку! от що значить терпіння виробилось при роботі з компутерами ))))
    а з іншої сторони - ото хронічне зараз.... ми вже виходим - а він ще згадав, що щось там не подивився... і всьо... то його затягує...

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Потрапив якимось чином чоловікові на очі мій вчорашній допис у цю тему.:girl_yes:
    І сьогодні дав він мені почитати таке:

#4674: Хозяйке на заметку

12 ноября 2010, 12:45

рейтинг: 2350

Уже три года я являюсь счастливой женой админа. Нет, не так: Админа. С бородой, в грязном свитере, с бардаком на рабочем месте и живностью в чашке. Я счастлива, он тоже, поэтому позвольте дать пару советов молодым хозяйкам.

Админ — тоже человек. Он вас любит, честное слово. Если вы его попросите (или пригрозите), он вымоется. По крайней мере мой, женившись, стал мыться — догадайтесь почему. Это требует обоюдных усилий, но в общем решаемо.

Бардак в комнате? Ну, милые мои, это его комната, его работа, его атмосфера. Если бы он обратил внимание на полочку в ванной, он тоже нашёл бы там много с его точки зрения лишнего. Вам так мешает жить ёжик? Убирайте остальную квартиру, а логово админа не трогайте. Вообще это вам любой мужчина скажет, кроме маниакально чистоплотных — такие встречаются, но с ними не проще.

Грязный свитер? Работа у них действительно пыльная, костюм испачкается, да и неудобно. Смиритесь и следите, чтобы теплота свитера соответствовала показаниям термометра.

Зелень в кружке? А вас это касается? Вас пить не заставляют, а он этим точно не отравится. Ему даже вкусно. А если надо будет вымыть, он попросит. Честно.

Да, и самое главное: он вас любит, честное слово, иначе бы он с вами не был. Но голова у него по-другому устроена. Ему не приходит в голову подарить цветы или конфеты, он забывает о праздниках. Напоминайте, не стесняйтесь. Он запомнит: ему просто не приходило в голову, что это важно.

Счастья вам, девочки! Админы — прекрасные мужья, любящие, неревнивые, не болтающиеся под ногами. Цените их. А вы, суровые повелители компов, иногда идите навстречу вашим вторым половинкам. Они будут счастливы.

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Звідси: http://ithappens.ru/

19. puma

puma Well-Known Member

Я теж дружина прораміста вже 8 років:girl_wink:, і погоджуюся з кожним словом. Отже не всі програмісти такі погані :girl_blum:

20. Sitara

Sitara Active Member

Мій чоловік за компом сидить 5-6 разів в місяць грає у різні стрілялки. Інколи по декілька хвилин в неті щось шукає. Решту часу з ранку до ночі комп мій :girl_dance: Зате чоловік полюбляє подивитись телевізор, дивився би його цілими днями, якби не робота.