Чоловік та компутер:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Зорянівонька, 20 Грудень 2009.

1. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

Вламав мене муж недавно купити приставку ігрову... Під"єднали до телевізора, запаслися дисками-маю чистий спокій: комп"ютер мій, в хаті тиша, колЄги його на пиво-футбол-діскатєкі ночами витягнути не можуть-сидить і "шпіляє". )) Тішуся, що не захоплюється стрілялками (бо то би надовго було)-ввечері годинку-другу поганяє пару матчів у футбол, попросить за нього повболівати і в хаті ідилія! Створив свого футб. гравця, мучився, аби той на нього ідентично схожий був- питав, шо не так, шо додати, чи очі такі і т.д. То я йому на це сказала: "Чим ти паришся? Ти в мене всерівно кращий!" :girl_spruce_up: Моя участь в його ігровому процесі мінімальна, але тішить, що його моя думка цікавить навіть в такому!
    Правда, спочатку я трохи ревнувала, що мені часу менше приділяє, ніж міг. А потім перевірила на досвіді: якшо дати мужу то, шо йому потрібно, то він і спокійніший стає, і після роботи може трохи порелаксувати в такий спосіб, і вдячний буде, що все розумію і не пиляю... Наніч тільки скромненько попросить так уступити йому комп. місце, щоб на футбольному сайті новини почитати-і за 15хв. компутера йому вже не треба! Я собі так подумала, що якщо тої "хлопчачої" ігрової залежності в міру-то вона навіть на користь. Або то лиш в нас так ся склало...
    П.с. Оце чекає-не дочекається, аби докупити 2й джойстик і грати зі мною удвох в бої без правил-дуже він перемагати любить... :girl_crazy:

2. Raven

Raven Мама малятка

Коли міри немає - потрібно вживати відповідних заходів

3. kozochka

kozochka Member

Треба і мені так попробувати.:girl_tender:

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Мій тоже дасть дитині несправну мишку щоб тягала і немішала або посадить собі на коліна перед компом і дитина має втикати в ті ужастики які бігають і бються.

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

На мого неподіє таке.Він як в компі,то нічого і нікого кругом себе небачить.

4. Raven

Raven Мама малятка

Я мала на увазі, коли я йому тре, то всідаюся за компика і теж нікого і нічо не бачу

5. redfox

redfox New Member

у нас тоже у каждого свой комп - у меня казаки, у МЧ - фильмы - всем хорошо)

6. padesnig

padesnig Well-Known Member

согодні ностроїла router так що інтернет на його компі буде тілки у відповідні години ( як для дітей). Поки шо тільки казав , шо не може підключитись (ха-ха). Побачим що потім буде. В нас програміст я .....

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я підсидали коханого на свій серіал. Тож тепер він свого компа навіть з сумки не витягує. Сидимо разом за моїм :)

8. allja

allja Well-Known Member

Хороша ідея, але не на всіх подіє...:)

І у нас так, ми ще й інтернет розбили на два компи , то взагалі супер...я в себе сиджу, а коханий в себе...:d23:

Чекаємо продовження...:)

9. padesnig

padesnig Well-Known Member

Почав звонити провайдеру....
    Довелось інтернет включити, тілки заблокувати улюблений сайт з фільмами.
    Тепер думає шо сайт накрився :)

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нечесно якось ви з чоловіком. Не думаєте, що образиться, що ви з нього ідіота робите?

11. zetta

zetta Well-Known Member

а ми в свiй час разом пройшли рiвнi ферми)) - заспокоiлись. в мене почта, ДП, ну i ше купу чого а в чоловiка новини, нанотехнологii i все в тому ж дусi. Сидить читае, начитаеться , провiрить рахунок по хокеi i все )

12. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

А мого в якісь дурацькі online-забавки постійно затягує((( буває, насварюся, ображуся, то перестає бавитись, але з часом щось нове знаходить((
    А найбільше мене нервує, коли захожу в кімнату, а він скоренько клац-клац-клац всьо позакривав і ніби читає новини, ніби я не здогадуюсь....дитячий садочок((

13. Olyvka

Olyvka Member

В мене муж програміст, тому в дома постійно комп'ютери поновляються на новіші і потужніші. Перше це нервувало, на роботі комп'ютер, в дома комп'ютер, але пізніше я перетянула всю свою бухгалтерію додому, тепер прогами по кресленню. Пройшли всі рівні ферми, а недавно в нас появилась нова забавка - електронна книга. Так що комп'ютер зараз тільки для роботи, мені побавитись-поспілкуватись і дітям подивитись мультики. А то що їсть холодне це напевне біда всіх програмістів.

14. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Мені здається це біда всіх чоловіків, як тільки починаєш гріти їсти, одразу у них зявляються невідкладні справи

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

а мій ні, тільки тепле

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ось цікава статейка про чоловіків-програмістів )))
    трошки внесу позитиву і оптимізму нам - жінкам програмістів )))

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

- феноменально! :)
    :girl_haha: 100%
    і на завершення прикольна фраза
    Цікаво, а їх жінки теж залишаться?:girl_in_dreams:

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

У вільний час не грається в комп'ютерні ігри зовсім! Взагалі до комп'ютера не підходить! Це те саме, якби кондитер приходив додому і їв цукерки...Коханий цілий день сидить за комп'ютером, і не одним, тому весь вільний час він мій!!!:girl_flirt::girl_claping:

20. La esposa

La esposa Moderator

Оооо, як мені то знайомо! миій не прогарміст,але йому для своєї відеозйомки потрібно постійно і програми якісь, і до компутера щось прикупити... і головне, собі купує нове, а мені в комп переставляє все своє старе, я воюю з тим, кажу, що мій комп вже став якимось секонд-хендом :girl_feminist: І кожен раз мені намагається прочитати якусь теорію, про якісь програми свої, про матриці, формати, HDV, якісь розрахунки, цінову політику на наступний рік... ще поки цікаво, то слухаю, а потім кажу: "Все,я більше не можу, йди до тата, з ним говори!"... і він приходить години за дві, такий довоооольниий :girl_haha: ще раніше казала: прийди з 10 хв, їсти готую... тепер вже не кажу, головне щоб зваренебуло, сам собі гріє :d23: