Чоловік та компутер:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Зорянівонька, 20 Грудень 2009.

1. kozochka

kozochka Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

А мій на роботі за компом і вдома іграшки бавиться до ночі, дітям взагалі уваги неприділяє, щось попросити зробити, то такі нерви в нього, бо відриваю від гри.

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в нас часом не спільний чоловік?:connie_pull-pigtail

3. kozochka

kozochka Member

А як ви з цим боретеся?

4. Stella

Stella New Member

а боротися "бесполезно", і тим більше сваритись... нема чим зайнятись, уваги бракує... а там в іграх - він "герой" віртуальний.
    зацікавте його, приділіть більше жіночої уваги, пару компліментів. дайте йому зрозуміти що він особливий вже є, тут - в вашій сімї ... поступово все... чоловіки як діти, з одного увага перескочить на друге

5. WildWind

WildWind Member

Беру попкорн і сідаю збоку, періодично кричу :"Мочи його!", "Давай! Так тим зеленим гуманоїдам!"(то нова стратегія, скоро його то дістане, я знаю!))), можу чайочок зробити з солоденьким і підсунути збоку. Отак сиджу і відпочиваю поки він рятує землю. Ну паралельно на посиденьках сиджу))) Ну тут потрібно додати, що я щаслива власниця другого компа в домі) Бо інакше хіба би турнір за комп влаштували..( в червячки (гра така))

6. Raven

Raven Мама малятка

Чоловік підсів на веселу ферму, а я назло всілася за свій комп (добре шо кожен має свій) і теж підсіла на ту ферму, його так дратує, коли я бавлюся, а на нього уваги не звертаю. ТАКИ ПОДІЯЛО :girl_cool:

7. puma

puma Well-Known Member

Ми колись теж бавились:girl_bye:, але його це зовсім не злило, а навпаки, заходив зранку з роботи, щоб щось вкрасти. А як вкраде, то тішився як маленький:girl_claping::girl_claping:

8. Raven

Raven Мама малятка

Мій постійно за якимись порадами до мене підходив, а я типу зараз-зараз....., то тепер, якщо дійсно зайнятий якоюсь роботою, то просить не заважати, а коли відірвеш від забавки то принаймі не нервується і робить то шо просять:d7:

9. Fast

Fast Well-Known Member

100% А мій ще й малій дає джойстик (правда не підключений) і сидять перед телевізором як зачаровані (правда мала з хвилин 5-10). А сьогодні його "зачарувало" на цілий день, навіть не їв нічого. :girl_devil:

---------- Додано в 01:19 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

10. Biryza

Biryza New Member

це напевно найдієвіший варіант )))) сама б так робила )))

11. WildWind

WildWind Member

А даремно, тоді він знову сяде за комп. Будьте такою, щоб йому хотілось повертатись до реальності, а не тікати.

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми з Милим домовилися, що вдома компутер включаєм лише для задоволення ОБОХ - фільм, музика... все...
    Працює :girl_cool:

13. Fast

Fast Well-Known Member

І так сяде, бо місія ще непройдена :) Я уже йому навіть навушники купила, щоб тієї стрілянини не було чути, а він все рівно на всю хату колонки влючає, бо об'ємний звук. І вдіває вісля того як рявкну до нього, що дитина повинна ще якісь приємні, мабуть, звуки чути! Це у нього вже третій X-box!!!

14. Tygryk

Tygryk New Member

А мені напевно повезло. Чоловік тільки новини в інтернеті почитає і все. Просто він далеко не компьютерний геній, в ігри б бавився, але нема кому їх закачати.Тому чоловік і компьютер поки що для нас не проблема.

15. Seredinka

Seredinka Member

В нас у сім’ї досить цікава ситуація - ми регулярно одне одного від комп’ютера відганяємо. Рідко дивимось щось чи слухаємо разом, все ж таки, частіше нарізно, бо в нас різняться вподобання, а ще коханий полюбляє фільм "проклікати", а мене від цього аж тіліпає :girl_devil:, тому навіть спільні за смаком фільми часто дивимось окремо.
    Але загалом я якоїсь проблеми в тому всьому не бачу - ми з роками помудрішали і навчились поступатись одне одному не лише комп’ютером :girl_claping:

16. Raven

Raven Мама малятка

Таки по компу для кожного пару проблем знімає:connie_pull-pigtail

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

А мій чоловік цілий день сидить за компутером, тому вдома треба відганяти мене:girl_haha:, иоже лише пошукати фільми або якусь інфу і все!

18. Vendy

Vendy Active Member

19. puma

puma Well-Known Member

А внас навпаки, я люблю так зробити:girl_haha:

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

А внас навпаки, я люблю так зробити:girl_haha:
    А тепер вже не треба його довго виганяти. Раз скажеш і встає, з малою бавитись:girl_claping:

20. Molecule

Molecule New Member

мій чоловік з компутером не розлучні, його робота повязана з кресленням,відповідно більшу частину часу він сидить перед монітором. Я ніби змирилася (іншого виходу нема),але інколи хочеться,щоб більше часу проводив зі мною.:girl_sad: