Чоловік та компутер:)

Discussion in 'Ти + Він' started by Зорянівонька, Dec 20, 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

А в нас хоч два компутери в хаті, всеодно завжди двоє сидимо за одним:) новини разом читаєм, всякі цікавинки переглядаємо. А як коханий сам засяде якусь роботу робити, то я маю можливість якийсь серіал подивитись:girl_dance:, бо з ним то нереально :)

2. allja

allja Well-Known Member

Знайома ситуація :girl_cool:Спочатку злостилася коли коханий приділяв багато часу комютеру, а тепер минулося, адже сама частенько "зависаю" за компютером:blush::ninja:

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

А мій чоловік напевно радіє від того, що є комп, тільки він включає футбол, я абстрагуюсь в неті, щоб його не пиляти (в разі якщо завершила хатню роботу).

4. IKA

IKA New Member

В нашому випадку, чоловік бореться зі мною, бо ніяк не може мене стягнути з комп"ютера:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дівчата, в мене аналогічна проблема. В нас останнім часом в основному сварки саме через це, ось зараз чудом мені вдалося сісти за комп між готуванням їжі і то після ранкової серйозної розмови. Я вже не знаю як його від того відучати, а то я лягаю спати він ще за компом, прокидаюся - вже :girl_cray: і то якби ще щось корисне читав, а то ігрушки ...

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ну раз навчили, то комусь прийдеться відучати...

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мого робота така... і я нервуюся, бо прокидаємся з компутером і лягаєм з кумпутером.... але по-трошки вчу себе - то наш хліб, і Він зараз так старається заради нашого майбутнього і впринципі, заради МОЇХ захцянок.... бо зрештою, максимум з розваг, що Він собі дозволяє - це почитати якісь цікавинки і подивитися якесь кіно (здебільшого разом дивимся)... альтернативи розвагам наразі нема, тому що приходить дуже пізно - вже ніде й не погуляєш, лишається кіно на тому ж компутері :girl_crazy: але зате я знаю, що Він в мене профі у своїй справі, і зауважую, що останнім часом клієнти в нього дуже серйозні - мабуть таки ото часопровдення Його за компом тільки сприяє Його професіоналізму... (якби ж я завжди така мудра була як оце пишу :girl_crazy:)

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

не зрозуміла до чого це ви?
    Я нікого ні до чого не вчила. Хіба тут хтось сам навчив би свого чоловіка такого?

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Ви якось агресивно це сприйняли. Я думаю, що Uknown мали на увазі те, що Ви прогавили той момент, коли чоловіку компутер став важливішим за спілкування з Вами.
    Від себе додам - що в стосунках завжди винні обоє, і вчинки однієї людини ведуть до вчинків іншої людини.
    Звісно, що Ви не вчили його до компутера свідомо, але що Ви зробили, щоб запобігти цьому?

10. Un.Known

Дякую, Consuelo. :)

Так, направду, я не мала на увазі, що Ви чи ще хтось з подібною проблемою казав чоловіку:"А от тепер натиснеш на цю кнопочку, включиш і будеш бавитись годинами у забавки, хочеш чи ні."

Мабуть, не сталось так, що Ваш чоловік не звертав на комп уваги, а одного дня раптом почав жити коло нього, а не коло Вас.

Я писала зовсім недавно - з'ясуйте, чому йому з Вами нецікаво.

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

перш за все перепрошую, якщо я висловилася грубувато, просто зараз це мене болить, мабуть і тому сприймаю все "в штики".

12. Un.Known

А, то ви не знаєте, як матусі позбутись і спихаєте її один одному?

Вам треба поговорити і домовитись, що мама - ваша гостя, і увагу їй мусите приділяти порівну. Я розумію Вас - то є чоловікова мама, і не мусить бути рідна людина, але розумію і його - чоловік може з нею поговорити, як з мамою, але навряд чи він з нею буде говорити на суто жіночі теми.

Складайте програму, аби були задіяні всі.

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дякую за пораду :girl_wink:.
    Ми сьогодні ніби дійшли до спільного знаменника, подивлюся що з того вийде

14. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

В мене цей момент називався - " Роздупляння в інтернеті". Я йому кажу" Ти ж колись не сидів так багато за компом". А він мені "Я просто не знав можливостей нету)))))"

15. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Моє чудо від компа важко відірвати(Кликати їсти як він сидить за якоюсь ігрушкою я приходжу мінімум 3 рази(((А як лягаємо спати то разом дивимось якесь кіно.Спочатку засинаю я а потім він.Потім я прокидаюсь і виключаю ноут бо він мені заважає спати.А йому з включеним ноутом краше спиться)))

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

18. Maldiva

Maldiva New Member

а в нас інша тема - в чоловіка на компютер алергія, працює на ноуті тільки по роботі. зате в нас мамуся, тобто я - любитель пізно вечором, після того як всіх домашніх вкладу спати - полазити в неті, посидіти на форумі)

19. LGalT

LGalT Member

Мій чоловік любить комп'ютери))) І на роботі працює за ним і вдома шось постійно там "вдосконалює". А недавно ше принтер купив))) Але то без фанатизму звісно. Моя компанія йому завжди приємніша)))

20. talja

talja Member

Павутинка щораз більше ловить, та і мало хто задумується, що влип!
    Одного разу гуляли із знайомими, то знайомої чоловік спокійно відпочити не міг, все підганяв жінку - бо у дома важливіша персона чекала паучок(він всі соки випиває, жінці вже нічого і не залишається, як спати самотній)! Знайома казала, що кілька років поборолась, а тепер нічого не залишається як сприймати як належне. (Він ще як виявляється комп'ютерщик не останній!)
    Я б так жити не змогла!