Чоловік та компутер:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Зорянівонька, 20 Грудень 2009.

1. Муська

Муська Well-Known Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

Отак з чоловіком ми просиджували в асьці цілий день коли я на роботу ходила,ніяк не могли наговоритись. Чоловік працює вдома ,практично живе за компом. Але головне, коли приходжу додому,сідаю за ноут,і пишу в аську чоловіку якесь повідомлення типу "ходи їсти",бо інакше до нього не доходить. Хоть бери йому додавай інструкцію "Як вийти з інтернету".

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Згадався анекдот: Оголошення в газеті "Шукаю вихід з інтернету!":)
    Для мого хлопця комп"ютер - це робота, але я не можу сказати, що вдома він часто за ним сидить. Ми цілими днями на роботі, тож вечір використовуєм, щоб побалакати і поїсти :) максимум - подивитись якийсь фільм, але разом. Але бувають аврали, коли дійсно треба сидіти за компом до ночі, але як треба, то треба. Мені тоді залишається принести йому пива, щось перекусити, а самій піти спатки :)

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене зараз з мамою конкуренція за комп ввечері - я тільки на 10 хв., бо і Сашеньці треба увагу приділити, малюк важливіший :), навіть за ДП. :) А мама відкрила для себе нет як поняття, то все..сидить там до 2-3 ночі тепер...

4. Anelija

Anelija New Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Я би за інтернет забилам би!!!В мене до повної чаші терпіння лишилось пару крапель, не сьогодні-завтра взірвусь. Може хтось мав таку проблему, порадьте як чоловіка від того відівчити.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Дописів: 38
    Тю...
    Зробіть простіше - присідайте в Нет.

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А пробували вже якось?

7. Anelija

Anelija New Member

Та пробувала і розмовами, і скандалила троха, певно сьогодні буду складати план контрнаступу поки він на роботі :tanksmile:

8. levandivka

levandivka З яйцями...

на граблі? [​IMG]
    Капітуляції теж підготуйте...

9. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Наш тато беруть собі дитину на коліна - та й гайда по сайтах з поїздами-паровозами. Задоволення отримують обидвоє. Бавляться також разом (деколи). В нас також була така проблема. ВИрішилась вона купівлею ноута.Тепер, коли я "зависаю" в інтернеті , то чоловікові доводиться коригувати і свої посиденьки . Справа не в тому , скільки сидить , а в тому , щоби він зміг відірватись від споглядання в монітор і ще щось робити вдома.
    Але відривається наш татко на вихідні - ніченька п"ятниці і суботи до години 3-4 ранку присвячується компютеру :girl_yes:

10. Un.Known

А чому Вам його інтернет так заважає?

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А він працюєчи просто сидить? Якщо просто - відключіть:) А серйозно - то тільки пояснення, прохання допомогти можуть спрацювати. Від сварок - буде ще більше сидіти - ховатися

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Прально!
    Краще в клюбі йому сидіти! :)

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А деколи і краще в клюбі...

14. levandivka

levandivka З яйцями...

То що їй, потім з дитиною туди бігати, аби посваритися?

15. Anelija

Anelija New Member

До народження другої донечки для мене це не була проблема, я ходила на роботу, зустрічалась з друзями, тобто спілкування мені деколи було аж забагато, а зараз я постійно з дитиною, я хочу трохи розвіятись, поговорити з ним, в мене брак спілкування. Думаю ви через кілька місяців зрозумієте мене на всі 100

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Я це розумію, тай нарікати, що він не допомагає не можу, бо робить все, що я попрошу. Просто тільки закінчить роботу, зразу ж біжить за комп. Це так бісить!

16. natka75

natka75 Well-Known Member

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Коли я ходила до псиголога то вона розповідала про пару у яких була власне така проблема, і щоразу були сварки через те що чоловік зразу з дверей до компа. Коли вони почали розбирати ту ситуацію вияливось що він нічого поганого в тому не бачив а ще просто втікав в комп від ненависної дружини, яка постійно чогось хотіла і його пиляла. Бо він саме так бачив її вимоги.
    А коли вони сіли і спокійно розказали про свої почуття один одному тоді все направилось.

Мій он також впевнений на всі сто що я просиджую штани в компі аби нічого не робити, а він просто не розуміє що комп мені рідніший за нього. Принаймі комп не обзивається, комп часами може сказати що я від нього забагато хочу але ж не обзивається. :girl_yes:

18. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Вичитала анекдот про свою сім"ю: Для щасливого і довгого шлюбу треба мати принайнмі чотири речі: Терпіння, довіру, любов і хоча б два компютери))))

А якщо серйозно, в мене чоловік не так інтернет любить, як книжки, оскільки їх в тому саамому інтереті є дуууже багато, то він весь свій вільний час проводить за їх читанням. Коли почалось літо, і на науку я перестала їздити ( а звернути увагу, то того вільного часу до кінця серпня не так і багато))), то попросила, щоб він порадив і мені декілька книжок. Тепер після моїх слів на прохання дати їсти, я відповідаю:"чекай, зараз главу дочитаю" його трохи почало попускати. І мені добре, і він починає мене краще розуміти))

19. Un.Known

А йому з Вами нецікаво. Цікавіше з компом. Чомусь.

З"ясуйте нишком, чому.

20. Mirabellka

Mirabellka New Member

В нас з компом все просто....ми домовились...в нього іграшка 1 год в день...на вихідні жодних іграшок хіба інтернет, як комусь щось треба...але то всьо дурне....головне коли в мене якась цікава книжка, то мене нема...а муж тоді може робити що хоче:haha: