Відповідь: Чоловік та компутер як я вас всіх розумію.... мій В"ячеслав постійно на торенті, як не там - то дивиться фільми або читає новини. інколи мене то так дратує! хочеться посидіти поговорити, чайочку попити разом, та й після роботи на комп дивитися не хочу. ще багато часу займає скайп, то вже безнадійна справа). але коли вже я сідаю за посиденьки, чи якусь гру побавитись, то тоді мене нема для всіх)))
Відповідь: Чоловік та компутер Аналогічно, там постійно якісь війни, хтось когось "мочить" і т.д. А ще така порада з власної практики - ніколи не виясняйте стосунки під час того як чоловік сидить за компом, бо 1 безполєзно відривати його - він тараторить короткими і дурними беззмістовними фразами, 2 злиться в 100 раз сильніше. Тому рекомендую всі ситуації обговорювати без компа - збережете купу нервів.
в нас то саме, з роботи і зразу за комп грати ( воювати), ніяк не може з тим боротися і це зрозуміти +10000 точно, він воює за компом а я з ним
Відповідь: Чоловік та компутер 2 злиться в 100 раз сильніше. Тому рекомендую всі ситуації обговорювати без компа - збережете купу нервів. Однозначно. Нема чого говорити з хлопом, який прикипів до компа і не помічає нічого. Діти хату перевертають, а він "типу випив новопасит"
в мене тоже таке є....тільки замість ігрушок..він в фішках сидить.....ну шо там в тих фішках... і їсть таже за компом,а сил сваритись вже нехватає.... Ага, зате можна щось попросити(гроші на надцяту сукенку) в ці моменти проси шо хочеш.....всьо можна))))))))
Відповідь: Чоловік та компутер У нас комп'ютерна сімейка, у мене свій комп, у чоловіка свій (чоловік програміст) Увечері зустрічаю його з роботи вечерею на таці у компа, їмо ми тільки у компа, ну або під серільчік "Ранетки", ага підсадила чоловіка, а він мене на форуми . Він працює, я читаю, потім разом йдемо спати. Іноді граємо разом у квести (Сибір, дракула ...) Але це буває рідко, тому що півторарічний синочок забирає багато часу.
Відповідь: Чоловік та компутер Я вже все перепробувала. Поки не скажу: Та ні, ти сиди, ти ж змучений, відпочинь" Не повірете - моментально встає і йде до мене)))))
Відповідь: Чоловік та компутер Всім привіт! Комп -надзвичайно велика проблема для мене.Мій чоловік як то зомбі прилип до нього.Сидить до 4-6, бо там треба врятувати планету і створити нову імперію.Розумію, там він намагається здобути те, чого у нашій країні своїми силами зробити нереально. Був у нас затяжний період (біля 9 місяців) онлайн ігор...Ви просто б бачили, як він гнав до компа))Там у нього були свої вірні воїни( такі ж самі розчаровані у житті).Він навіть купив собі навушники з мікрофоном і поночам з отими розмовляв про імперію....Я просто вже мізками "їхала".Ніякі скандали не допомагали.Просто настав час,коли його т.з "соратники" підставили і пройшли онлайни... Тепер у нас X3,X2, gTA сидить в обнімку з компом.Прибігає з роботи мене цьомає і до компа.Їсти подаю йому в кухні, але той завзято біжить з тарілкою до ігри. Буває надоїдає отак зранку сидіти і відтирати стіл від плям... Тепер я на то плюнула)))) не прибираю йому на столі і довкола нього...Через тиждень він бігав з поліролем протирав свою територію))))))). А от штурхати і поцьомати вже не спрацьовує...Йому подарили джойстик і навіть підійти не можу, бо кораблик впаде і пропаде його якась там імперія... Єдиний вихід знайшла- це нагодувати його до самого" не хочу" улюбленими стравами...і під 12 вечора він відразу спати хоче.Або зараз, коли маленьке товчеться, то заставляю животик гладити( так доки ми не заснемо))))))
Відповідь: Чоловік та компутер Бідним буде мій чоловік я вчуся на програміста, і люблю всякі штуки робити, та і ігри захоплюють, тому я вас розумію, але і схиляю перед вами капелюха, що ви таке терпите, бо мої хлопці сказали, що заміж вийду швидше за комп чим за них.
А гра називається "Піратія" чи "Корсари"?А якщо серйозно, то і в нас був такий період онлайн. Здобування фортець та качання левелів до пізньої ночі. Сварок через це не було,бо це б і так нічого не дало. Тому зареєструвавшись на тому ж сервері я і там нікуди від нього не відставала І було досить цікаво воювати пліч-о-пліч з моїм лицарем:tanksmile) І так поступово я скорочувала перебування в грі від 6 год. до 4,потім до 3...доки зовсім не вийшла з неї. А так як ми бавились лише разом і він до того дуже звик, то самому з соратниками стало бавитись не цікаво.Отак ця ера ігор і відійшла у небуття)) То була вже моя перемога Це ще нічого.Страшно стає коли вони реальність з онлайн плутають і бійки в грі втілюють в життя. Навіть в новинах розказували як студенти вбили водія коли між "кланами" щось не поділили.
Відповідь: Чоловік та компутер Гггг.... Та сама проблема) Взагалі чоловіки - то великі діти, тому в них і іграшки мають бути Мій теж бавиться в якісь завоювання, імперії... Я не злюсь, бо сама фанатично люблю комп. Якщо він грається то і я собі беру ноут і в інтернет Обидвоє задоволені. Мені навіть якось спокійніше якщо ми в одній кімнаті сидимо, він бавиться, я собі щось малюю на компі. Мабуть комп це найменше що мене нервує. Хіба починаю злитися коли він займє ноут, і я лишаюсь без "техніки". Тоді голодним вовком дивлюсь на ньоо і риплю щоб віддав ноут))
Відповідь: Чоловік та компутер Де я чула цю фразу: Дивна штука компютер - сів на 5 хвилин, а вже година пройшла. Коли чоловік сидить за компом, сприймає мене не серйозніше, ніж назойливу муху, яка жужжить. Ото дожились - тепер мужчини відчувають себе справжніми мужиками, коли більше замочать персонажів у грі.
Відповідь: Чоловік та компутер А в Аську йому стукнути не пробували? Іноді в Скайпі, з Полковником сядемо попити... бах, і пів пляшки нима... Картинка в тему:
Відповідь: Чоловік та компутер А мій Ромасик назвав би тему "Моя жінка і комп’ютер"... Комп - то моє, цікавлюсь усіма новинками, софтом і програмуванням, в ігри правда не граю ) , в основному я читаю на компі, поглядуючи у декілька форумів. Правда, ганяти мене не тре. ) А от в нього на всій техніці стоїть одна закладка - Формула 1. За комп ми не воюємо, благо в хаті є вайфай, і завжди знайдеться якийсь нетбук вільний. Вважаю, що якщо людину поглинає пристрасть до чогось (комп’ютера), то це тільки тому, що заповнюється якийсь вакуум...
Відповідь: Чоловік та компутер Напевне ви маєте рацію. Хоча боляче це визнавати, але для мого чоловіка комп відіграє першу роль,якби він час за кампом використовував для саморозвитку та здобуття якихось нових знань мені б не було так образливо, а так займається різним непотребом.
Відповідь: Чоловік та компутер Бадайте. Дехто просто хоче відволіктися... від чого? Ну і те, що для однієї людини є непотріб, для іншої може бути річчю потрібною...
Відповідь: Чоловік та компутер А мій сам бавиться ще й малого привчив, як не завоюваня імперії, то вже охота якась ...дитина сидить і тріщиться в монітор як ненормальна. Як з тим боротися поняття немаю, але час від часу падаю в нерви і зтираю всі ігри з компа
Відповідь: Чоловік та компутер Йой мій як сідає в той свій ютубе, хоч хату підпалюй не замітить, весь новий рік просидів там, вже гості жартували що пальці так приклеїтись можуть, йому по барабану))), я вже й не звертаю увагу, хіба деколи розгони роблю (для профілактики)