Чоловік та компутер:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Зорянівонька, 20 Грудень 2009.

1. Torog

Torog New Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

Це жорстока правда життя, модель сім'ї, перевірена століттями. Вам цього не змінити. Може вашим дітям вдасться, залежить як їх виховають.
    Можете лише дякувати боженці що ваш чоловік хоча б сидить за компом, а не ходить на ліво і не пропиває зарплату.

2. marife

marife Member

Моя думка така: "Клин клином вибивають".
    В даному випадку чоловік черпає враження з компа. Можливо йому потрібно додати яскравих відчуттів в реальності, принести щось нове у вашу звичайну обстановку? Ну наприклад: більше усміхайтеся, жартуйте,можна придбати квитки в театр,можна придбати абонемент в тренажерний зал, басейн, фітнес-клуб. Варіантів можна надумати безліч, було б бажання і звичайно результат. Все ж таки віртуальність, якою б захоплюючою не була, ніколи не зрівняється з живим людським спілкуванням.

3. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

це не жорстока правда, це те що вибирає багато людей бо бояться подивитись на альтернативу...
    коли писалась Кайдашева 7я, автор думаю теж надіявся що наступне покоління щось змінить) але ж ні)
    ви і я можемо міняти щось і не треба надіятись на дітей) І я за ЦЕ вдячна Богові (за можливості), а не за те про що ви кажете)
    Якщо щось робиться тисячоліттями це ще не означає що воно добре, гріх існує тисячоліттями і що?
    Ви хоча б на одну хвилину можете подумати що ваша дівчина/дружина/сестра... теж заслуговую на щось? Помийте посуд (1 хв.), а потім верніться на форум) це ж так просто... почніть виховання дітей з себе.. А я з себе)

4. orange girl

orange girl Well-Known Member

цікаво, а де ж це я писала про таке? Розчарую Вас і таки скажу Вам, що не надає перевагу комп"ютерній грі:girl_smile:
    нумссс, а тепер поясніть мені чого це в мене, на Ваш погляд, такий вузько-направлений світогляд? І на особистості Ви таки почали переходити тут, а не хтось інший, ми ж таки не знайомі, щоб Ви змогли в повній мірі "осягнути" мій світогляд. Судите по одному дописі? Якщо так-то Ваша особиста думка, я ж не висловлюю тут думку, яка склалася в мене про Вас :girl_smile:
    ой дівчатка, чиста правда, такий в нас тут тепер цікавий чоловічий контингент, просто слів нема, одні емоції :crazy::xaxa::mocking::rofl:

5. New look

New look Well-Known Member

Тююю...
    Поки він буде сидіти за компом, я вдіну обтягуюче чорне плаття, нафарбую губки червоною помадою, взую 12 см каблучки і піду розважатись) А він хай сидить
    і задовільняється своїм компом, якщо на більше фантазії нема.
    Тільки от в один чудовий день я можу прийти з розваг і забрати речі і піти до адекватного чоловіка, які ще дякувати Бозі є)

Torog у Вас явно прослідковується неприязнь до жінок. Можливо Вас хтось образив ? Ну там дівчина киданула, мама в дитинстві по попці надавала? Ну може продавщиця нахамила в магазині? Ви скажіть правду, ми тут хароші всі, допоможемо Вам змінити свій світогляд нарахунок жінок...

О і ще якщо Ви зачепили тему грошей (хто більше заробляє), то ще давайте тоді будемо рахувати хто більше тратить. Бо він то може заробляти більше бабок, але зате і тратити 60% зарплати на причандалля до компа) Так шо ето дєло тонкоє...)))

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

щось слова такі знайомі...

7. New look

Але так кумедно, що чоловіки свої пороки виправдовують природою. Невірність вони виправдовують тим що вони по природі полігамні, небажання допомогти в побуті -
    :bazar:

8. Torog

Torog New Member

Так хто ж вас тримає? Якщо людині захистити замок в грі важливіше ніж ходити з вами по магазинах і слухати про те як ви провели день на роботі - то це її вибір. Чим швидше залишите чоловіка спокійно качати персонажа - тим краще. Якщо ж він вважає вас найдорожчою в світі і т.д., то він не буде захоплюватися забавками. Вкотре кажу - якщо людина обирає ніч з ельфом 80-го рівня а не з вами в чорному облягаючому платті - йдіть сміливо.

9. New look

А я взагалі не схопила що це нік з цього форуму. А Ви так відразу)

10. orange girl

orange girl Well-Known Member

ну якщо узагальнюєте щось, то не потрібно перед тим цитувати якісь репліки (дописи) і всім все буде ясно.

11. Kvakywa

Kvakywa Member

цілком підтримую....взагалі, в реальному житті все набагато цікавіше ніж в тому комп"ютері, інколи тааак хочеться взяти той ноутбук і розтрощити його об голову коханого....

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

або ж ноутбук об голову, або ж кулачком по моніторі(
    у мене мій - системний адміністратор, тож до техніки у нього особливе ставлення. все має бути ідеально, тому аж занадто багато часу приділяє цим комп'ютерам
    інколи заїдеш в кімнату, глянеш на незмінну картину і якось сумно стає, що цей час можна було б провести разом :girl_sad:

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А не шкода буде комп*ютера? Ви за компом не сидите, тільки чоловік?

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

за комп'ютером практично не сиджу, переважно за своїм ноутом. Тому, напевне, не буде так шкода його техніку. :girl_wink:
    це звичайно, на словах я така смілива, до діла справа, швидше за все, не дійде.

15. Lanasweety

Lanasweety New Member

найгірше для мене це не те, що він користується комп'ютером, а те, що грає на ньому в карти, добре хоч без грошей!!! але доходить до того, що бере його в ліжко і грає перед сном, бо дньом немає часу!

16. maxtess

maxtess New Member

Красивое бельё и пеньюар! И покажите ему в какие игры играют в постели:girl_blum:
    У меня "компьютеризированная" вся семья. И иногда они (муж и сын) своими танчиками доводят меня до состояния бешенства:girl_devil:. Если уж совсем допекут я угрожаю им волшебной кнопкой "off"

17. Gutsulka Ksenya

Gutsulka Ksenya New Member

В мене раніше чоловік також любив по півночі в ігри грати, але вже десь рік не грає, переріс напевно, чи що.... я цьому дуже рада, не прийшлося боротися і відучати

18. vins

vins New Member

Раньше, когда у меня был ноутбук, у сына комп, вечером жена жаловалась, что ей скучно. А сейчас, когда я отдал ей ноутбук, а себе купил планшет, всем хорошо. Вечерами лежим с женой на кровати, читаем, смотрим, обмениваемся разными интересностями, а если находим что-то интересное для нас обоих, то смотрим вместе. Так что - даешь компьютеризацию всей семьи!

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Який ЖАХ!!! А як же живе спілкування?
    В нас дома теж є комп. Але один (ура!). Він корисний/може пригодитись/розважити у час хвороби (як от зараз), коли дома нікого нема, але коли дома чоловік, діти - він краде мій час спілкування з ними. Я теж неідеальна, і деколи, замість почитати дітям книгу, залажу в нет. Потім дуже соромно і відчуття назавжди втраченного часу.
    А діти і нелімітований комп - це вже просто КАТАСТРОФА.
    Просто, думаю, що треба зробити так, щоб у реалі було цікавіше))).

20. vins

vins New Member

Не, ну мы общаемся и не только... Жена прочитает или посмотрит что-то интересное и делится впечатлениями, и я так же, нам это нравится. А в реале раньше с сыном все вместе играли, а сейчас ему с нами уже неинтересно :sad: