Чоловік та компутер:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Зорянівонька, 20 Грудень 2009.

1. marika28

marika28 Well-Known Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

У нас трохи легше. У мене свій ноут у чоловіеа свій . Вечером після вечері і після душу обидвоє залазим в ліжко ноути на коліна і вперед. Я переважно на посиденьках а чоловік у пошуках. :girl_haha: вчора на інтернетівських просторах шукав світильники з кристалами сваровські до зали. Позавчора до ванної. Мене трошки злить що він постійно мене відволікає чи мені це подобається. а це кождні 2 хв. а то і частіше.

2. sani

sani New Member

мда, камасутра якась у вас нова :)

3. Torog

Torog New Member

Перепрошую за нетактовне запитання, та чи можна поцікавитися - скільки заробляєте ви і скільки заробляє він?

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

а то хіба має якесь значення? Якось від сум залежить продуктивність роботи, чи обов'язки в сім'ї?

Ну і по темі:
    Мій коханий теж багато часу проводить за комп'ютером, бо робота така, та і вдома часто посидіти може. Але і я така сама, можу зачитатись і відірвати мене нелегко:)
    Обоє бачимо в цьому проблему;)
    Стараємось ввечері не сидіти за комп'ютерами багато, більше часу проводити разом. Поки ще літо, то краще прогулятись, чи фільм якийсь разом переглянути.

5. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

це абсолютно не має значення) в нас я заробляла одну пяту від його зарплати, але виснажитись можу так, що вже до дверей офісу нема сили добратись, а потім ще треба було поприбирати, наготувати, нагодувати, обіпрати, попрасувати... а він перепрошую втомлений з роботи і йому требаа побути на самоті з компом....і я це все можу зрозуміти, але має бути справедлива міра, і не в з/п тут справа)

6. Torog

Torog New Member

Очевидно має, інакше навіщо відповідати запитанням на запитання?...
    В даному випадку проблема не в комп'ютері. Проблема в тому що після емансипації жінка вже не хоче стояти біля плити, мити підлогу і робити з дітьми уроки, бо вона, бачте, заробляє гроші, як і чоловік. Тому чоловік так само має виконувати частину хатньої роботи. Ні, не частину. Половину. А ще на вихідних піти на город, помогти мамі зібрати картоплю. Що, чоловік заробляє для сім'ї в 5 разів більше грошей? Яке це має значення? Каже що паше як проклятий і хоче відпочити після роботи, посидіти за комп'ютером, випити з друзями пива, поїхати на риболовлю? От ледащо!
    Жіночки, ця історія стара як світ. Одна справа якщо людина проводить надто багато часу за комп'ютером через залежність. Інша - коли людина просто хоче відпочити в такий спосіб. Від роботи. Чи від вас.

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

8. New look

New look Well-Known Member

А якщо жінка зароляє стільки ж як і чоловік або більше, то як тоді по Вашому? Тоді також чоловік не повинен працювати в домі?

9. Fistawka

10. Torog

Torog New Member

І по темі - якщо хлопець цілими днями грає комп'ютерні ігри, забивши на все - на роботу, на оточення - то у такої людини навряд чи з'явиться супутниця в житті. Якщо ж ви пожаліли бідолаху, вирішили силою своєї любові його перевиховати, заставити подорослішати і взятись за розум - то це був ваш вибір, успіху вам. Таку поведінку, гаяння часу за онлайн-іграми, я вважаю єдиною вагомою проблемою. Хоча це й не зовсім комп'ютер чи ігри винні. Якщо людина лінива, і не хоче працювати над собою, то спосіб прожити життя без мети і цілі вона знайде завжди.

11. Fistawka

Згідна, але чомусь ваш попередні допис був абсолютно іншого змісту.
    Ну і розмова почалась з питань про зароблені гроші, тоді коли людина пожалілась на те, що хлопець ніц не хоче бачити крім комп'ютера...

Як на мене, то не конче ставити оті рамки "порівну". Якось воно в сім'ї має бути природньо. Часом чоловік змучений і хоче відпочити(посидіти за комп'ютером). Часом жінка втомилась після роботи, то й чоловікові корона не мала б впасти, як шось по-дому допоможе. Є хатня робота і її треба зробити, а не спихнути все на жінку, бо бачте вона менше заробила грошей! Часом люди за своєю втомою не бачуть чужої.:girl_sad:

12. Tsabuleva

Tsabuleva New Member

Це справді болюча тема,бачу не для мене одної,
    "Компютер це святе".Йду на роботу він в компі,приходжу знову комп і ігри:gamer:Я пробувала усі варіанти,але спроби були даремні((((

13. Torog

Torog New Member

Пробуйте секс. Якщо не допомагає то це клінічний випадок.

14. Just me

Just me Member

Комп"ютер - секс - комп"ютер - секс - комп"ютер... Насичене життя, нічого не скажеш :biggrin: Якраз така порада глобально вирішує проблему ігроманії :crazy: Головне жінці, якщо в неї на порядку денному НЕ секс, встигати :ed4d70def841dc74b57 і :d25: і :d64: і :d7: і :d23:, ну, поки чоловік :gamer:

15. orange girl

orange girl Well-Known Member

так, я заробляю менше. Але тут є важливий аспект, ми ще не сім"я, і він аж ніяк мене не утримує, тому всі Ваші сентенції, викладені вище, взагалі не стосуються даної ситуації. І, напевно, Вам скоріше треба було поцікавитися цією стороною питання, а не тим, хто скільки заробляє.

+ 100:girl_wink: Я теж знаю багато людей, які заробляють значні суми не особливо то і напружуючись, а користуючись статусом, зв"язками і т.д.(звісно, зусилля докладаються, але їх важко назвати "вимотаними роботою"), тому аж ніяк сума отриманого доходу не дорівнює потраченим на це зусиллям, є купа інших (часом набагато більш вагомих) факторів.

---------- Додано в 06:40 ---------- Попередній допис був написаний в 06:35 ----------
    :

---------- Додано в 06:44 ---------- Попередній допис був написаний в 06:40 ----------

хмм, яка дієва порада:D Ну звісно, що ж ще треба "справжньому мужчині" для "повноцінного життя"? :crazy::D:crazy:І якщо секс не зарадить-то вже "клініка":crazy:

16. Zuzulka

серйозно? відкрили очі, дякую))) так і знала, що марне я щось випікаю і вишиваю) а виявляється вся справа в сексі...
    не на цьому будуються стосунки)

17. Torog

Torog New Member

Ви живете разом чи окремо? Якщо разом, то яка різниця - сім'я чи ні? Хтось з вас оплачує житло, хтось купує продукти. Якщо це все робите ви, і ще й миєте посуд за своїм коханим - то хто в цьому винен? Якщо чоловік приносить додому м'ясо, то свою функцію здобувальника він виконує вправно, і вам лишається роль берегині домашнього вогнища. Хай побавиться собі за комп'ютером, якщо він заслужив.

Якщо людина віддає перевагу комп'ютерній грі, а не пристрасній ночі любові, то це дуже сумно.
    Вам може це все здаватися смішним, в силу вузько-направленого світогляду, та дуже просто зрозуміти одну річ - комп'ютерні ігри це свого роду сублімація. Якщо людина з вами не отримує того що їй потрібно, і задовольняє свої потреби у комп'ютерній грі, то може справа у вас? Може щось ви своєму обранцю дати не можете?

18. Zuzulka

хм... не думаю що ДП це місце для образ! Є люди і з широко-напрямленим світоглядом які теж живуть функціями... Муж-здобувальник, виконав функцію, ще одну (якщо жінка відволікла його від компа) відвалився на другий бік і хропить, бо має право.
    Жена-рожальницьо-доглядальниця, сказала так біля вівтаря і терпи, гаруй, не нарікай...
    це смішно. Сублімація кажете, ну як ви в психологію вдаєтесь то чому не зважити на жіночу потребу в афіліації і самовиражені (самоактуалізації) Якщо жінка працює і заробляє менше (з яких би то причин не було) то що вона меншовартісна як і її зарплата і повинна скромно нести свій хрест поки чоловік має право відпочити, бо він виконав свої функції?
    Не може ж бути так щоб в чоловіка було дві функції а в жінки всі решта)

19. zaderyshka

zaderyshka Member

20. Fistawka