Чоловік та компутер:)

Discussion in 'Ти + Він' started by Зорянівонька, Dec 20, 2009.

1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Чоловік та компутер:)

Я би не сказала, що мій чоловік залежний від компа, то скоріше його хоббі, яке приносить нам прибуток:girl_blum: Але теж як засяде за якусь іграшку, то ніхто йому на заваді не стане:girl_devil: Саме ліпше моїй подрузі, її наречений днями і ночами сидить за компом - робить сайти і вони мають шалені гроші, бо замовник іноземець. Вона ніц йому не говорить - навпаки вчиться біля нього сама) Тому в медалі дві сторони: просидіти цілий день за компутером і при цьому взяти для себе щось корисне чи тупо вбити час: це геть різні речі...

2. Komashka

Komashka Active Member

Компоманія це те саме, що і сидіння біля тв, вічне копання яка машина краща, що би до неї докупити. Просто зацикленість на якомусь занятті. Але є й такі, хто того компа стільки має на роботі, що вдома дивитись на нього не може, скільки б йому не треба було здати на вчора. Вони займаються здоровям, їздять в тури і походи, приділяють час дітям. Залежить від людини

3. Lietti

Lietti New Member

Повністю погоджуюсь, але...є багато хатніх клопотів! Свого я відівчила від такої залежності за 3 роки - постійно включала язву (мені повезло мій терпіти не може коли язвлять, хоча я деколи під настрій вважаю це цікавим заняттям), так мій тепер сідає за ком тоді коли всі свої обовязки по дому ввечері зробив (я маю на увазі обовязки по темі чоловіка - коли поприбирати допомогти, коли дитиною занятись, коли щось корисне зробити, щось поремонтувати, ну і " не попрезгувати" деколи собі їсти розігріти і дитині дати). Ну і стали більше виходити кудись. А раніше сімейне життя для нього знаходилось в компі! І ще, я при кожній нагоді завжди жалілась :)girl_blum:) як я втомилась і як я тоже хочу постійно в компі сидіти, і приговорювала - ой що ж буде як ми двоє будем сидіти, хто за нас робити буде (і так практично кожен день) - не знаю точно що, але спрацювало!!!

4. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

А мій присів на машинки:gamer:sad:Need for Speed), а як проходить всю ігрушку, то на інтернет "засідає". Потім знов записує нові машинки......
    А мені сварись, не сварись, він тільки відповідає: "Ти чо перша не сіла?, а так я сів, тепер чекай". (Я тоже любітіль побавитись, так що мушу чекати). :girl_tender:

5. KitiKet

KitiKet Member

У нас была тоже проблема с компом несколько лет назад. Муж сисадмин и часто работал дома. Я к этому относилась нормально, а когда подсел на онлайн игры - вообще пропал :girl_crazy:. Первые 2 недели я возмущалась... а потом решила из "вежливости" посмотреть как он играет, начала расспрашивать, поболела за него в битве с монстрами и ... втянулась сама :xaxa:. Кто знает сколько ночей мы провели вдвоем шатаясь по данжам и помогая друг другу с квестами ))). Познакомились с кучей людей из разных городов, иногда встречались в жизни. Мы пережили вместе захваты территорий, были в одном клане... Это ОЧЕНЬ сближает!
    Сейчас уже не играем, так как стало меньше свободного времени, больше работы да и все когда-то надоедает. Хотя до сих пор иногда с умилением вспоминаем те ночи и выходные, проведенные в режиме "онлайн" :girl_in_dreams:
    И главный вывод, который я для себя сделала - нужно постараться разделить интересы и увлечения мужа (если избавиться от этого не получается :)).

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

мене теж зараз чоловік підсадив на одну онлайн-гру. Не скажу, що проводимо багато часу за тим ділом, але дійсно, вдвох бавитись цікавіше і це дійсно зближує.

7. nata1

nata1 Member

У нас обах компютероманія, злюся на чоловіка, а сама теж така

8. frank

frank New Member

А я спеціально не хотіла щоб новий комп"ютер купувався(на ньому більшісь ігр не йшло) то він тепер он лайн бавиться....:confused:

9. zhabusya

zhabusya New Member

Хоча мій чоловік цілий день працює за компом але кожного вечора хоч годинку йому треба "розрядитись" (це він так каже ))) і побавитися онлайн ігри а потім і на авто форум зайти, почитати одне і друге, потім фільм пошукати і так і вечір пройде.Одне добре, що привчила його бавитися у навушниках а то стрілянина на всю квартиру мене страшенно нервувала.

10. garnazirochka

garnazirochka New Member

У однієї моєї однокласниці 4 діточок, а чоловік від компутера не відходить - вони всі живуть в одній кімнаті, він всю ніч бавиться, потім зранку треба дітей вести до школи і садочка, молодшому дитю менше року, чоловік до останнього сидить за компом, вона всіх одягає, вмиває, збирає, він встає і веде їх, непричесаний і невмитий.. І так уже років зо три. Заробляє він зовсім небагато, жінка планує бюджет і розтягує ті гроші щоб на все вистачило, одягаються у секонді, харчі ходить шукає де дешевше купити. А чоловіку це не цікаво, по дому не допомагає, приходить додому, поість і гратися.

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ех, люди, що я вам скажу.. Є в мене знайома. Теж з чоловіком просиджують ночами в онлайн забавці. Вони ще як зустрічались то обоє бавились в забавки. Одружились - бавляться. Живуть з її батьками, її мама все по хаті робить. Дітей в них ще немає. А один колега навіть пожартував до її мами "Ночами в забавки бавляться? То ви ще довго внуків не дочекаєтесь" То все жарти, звичайно.

Я теж в 9 класі як побачила вдома компутер - з іграшок не вилазила. Тоді ще "Козаки" були модні. Потім інтернет зявився. То взагалі - рай. А от десь років через 7 надоїли мені онлайн забавки. І чоловік мій в забавки вже дуже рідко бавиться.. Бо вважаю, що забавки - справді марна трата часу. Просидів, а толку?? Якщо мало спільних інтересів, то може забавки і зближують. Але краще зближуватись без забавок ))) Тепер моя слабкість - форуми.

12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І як, зближують? Бо мого чоловіка та тема дуже злить, каже, що то марна трата часу. Йому не зрозуміти. що в мене дефіцит спілкування :sad:

Мій чоловік використовує комп тільки для роботи. А що роботу свою страшно любить (от пощастило ж людині), то ми частенько вечорами бачимо його тільки зі спини..

Але то не найгірший варіант. От іграшки - то дійсно проблема. В моєїй подруги чоловік тільки ся бавив весь вільний час. Так шкода було її, бідаку, коли вона була на 8 місяці, а він навіть на вулицю з нею вийти не хотів, не кажучи вже про купити хліба або винести сміття. Але потім йому таки щось перемкнуло. Виросла дитинка :)

13. garnazirochka

garnazirochka New Member

Це добре, коли переростає:) а є такі затяті геймери, що в них то ніяк не минається, та ще й ігри кожен раз нові виходять. Я теж колись пробувала грати, але, просидівши за стратегією 6 годин, відчуваєш, ніби всього півгодини пройшло, справи по дому не зроблені, починаєш себе картати, день пройшов даремно..

14. Betska

Betska New Member

Їсти за компом в нас табу. А загалом також чоловік любитель побавитись в бездумні ігри... хоча те ж саме на роботі робити можна.
    Стараюсь помаленько відлучати. Більше гуляти. Читати разом якісь розумні книги, прибирати і готувати, щоб менше часу залишалось на комп. Бо також досить злить коли я щось роблю, а він бавиться.

15. New look

New look Well-Known Member

Дівчата, а як ви ставетесь до того, що (наприклад) ваші хлопці чи чоловіки спілкуються в інтернеті з молодими дівчатами? Фліртують, діляться всяким наболілим, і взагалі спілкуються там з ними більше чим зі своєю дівчиною (дружиною) вживу ? Ледь не любов (це не переходить в реал,але це є постійно...починають з однією інтернет стосунки, надоїла , охолонув ...починається з другою...інтернет пристрасть ...і т.д.) От що робити в таких випадках? Стільки на інших форумах читала таких історій, недавно про таке вчула від подруги в чому була шокована, бо в них здавались такі класні стосунки...і їй дуже образливо за таке .

16. CoffeeFairy

CoffeeFairy New Member

І я маю програміста, який до того ж працює вдома :girl_smile: Тому сидить за компом весь час коли не спить...Зранку встає і йде в "офіс" (то в нас сусідня кімната), після 18:00 вже відпочиває за компом, - бавиться в шось, читає, і форум свій пише... Теж інколи ну дуже хочеться його взяти і відтягти, але зі свого досвіду розумію що воно дійсно затягує. І їмо ми завжди перед моніторами - обов"язково за трапезою мусимо щось дивитися, навіть не згадаю жодного разу за три роки коли б ми їли без техніки, то хіба як їмо не вдома. Але я вже з тим змирилася, розумію що то його робота, і програмісту завжди не вистачає комп"ютера, так що надто сильно тим не переймаюся. Коли погода гарна то просто тягну його з хати:girl_yes:

17. orange girl

orange girl Well-Known Member

І в мене хлопець програміст, який просто "закоханий" в свою роботу. Ну все б нічого, але от останнім часом каже,що надзвичайно втомлений і виснажений, від того відповідно дратівливий і нічого по дому помагати він зараз просто фізично не може:girl_devil:. І то при тому, шо він недавно вийшов з відпустки, перед відпусткою була така історія, і от знову вона повторюється. Мене, звісно, це не влаштовує і злить:girl_devil: бо він вважає, що втомлюється він набагато більше, ніж я, при тому, що точно так само працюю по 8 годин в день, як і він (ну звісно, на його думку, не так продуктивно і високоінтелектуально) І з недавнього: тепер найкращий відпочинок для нього після важкого, напруженого дня-якась онлайн гра. Ухх, ну невже не хочеться людині відпочити від того компа, за яким просиджує цілісінький день, а тепер ше й вечір:girl_sad:

18. CoffeeFairy

CoffeeFairy New Member

І я свому кажу "Відпочинь, книжку може почитай, в парк пішли погуляємо", а він каже що книжки теж очима читають, і то не відпочинок:girl_sad: така от бескінечна історія...

19. Jasenetska

Jasenetska New Member

В мене теж чоловік програміст-початківець то інколи багато проводить часу за компютером,але всетаки більше часу проводжу я,тому що я фотограф і завжди майже сиджу та роблю фото.Але попри все в нас хватає часу на все і погуляти разом і поїсти не за монітором )

20. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

для мене це рівносильно зраді. Як так щоб мати дружину а загравати з якоюсь тьоткою яка виставила класну фотку..? Поспілкуватись можна звісно, але не на такі теми. Тим більше що є дівчина чи дружина. Це просто ненормально, хочеться йому погратися чи показати комусь який він мачо... при цьому ранячи як мінімум одну а мабуть таки і двох.. та інша теж може ж на щось розраховувати...
    не знаю як там в них, але по-моєму йому стосунків не треба серйозних..

в нас теж дивні відносини з компутером часом прокидаються... а так як він у нас один на двох був, то ми навіть різними браузерами користувались (бо то приватна територія)... а ігри то святе, особливо коли я б хотіла хоч кудись вибратись походити(
    але без фанатизму, і то добре)