Відповідь: Чоловік та компутер Я би не сказала, що мій чоловік залежний від компа, то скоріше його хоббі, яке приносить нам прибуток Але теж як засяде за якусь іграшку, то ніхто йому на заваді не стане Саме ліпше моїй подрузі, її наречений днями і ночами сидить за компом - робить сайти і вони мають шалені гроші, бо замовник іноземець. Вона ніц йому не говорить - навпаки вчиться біля нього сама) Тому в медалі дві сторони: просидіти цілий день за компутером і при цьому взяти для себе щось корисне чи тупо вбити час: це геть різні речі...
Відповідь: Чоловік та компутер Компоманія це те саме, що і сидіння біля тв, вічне копання яка машина краща, що би до неї докупити. Просто зацикленість на якомусь занятті. Але є й такі, хто того компа стільки має на роботі, що вдома дивитись на нього не може, скільки б йому не треба було здати на вчора. Вони займаються здоровям, їздять в тури і походи, приділяють час дітям. Залежить від людини
Відповідь: Чоловік та компутер Повністю погоджуюсь, але...є багато хатніх клопотів! Свого я відівчила від такої залежності за 3 роки - постійно включала язву (мені повезло мій терпіти не може коли язвлять, хоча я деколи під настрій вважаю це цікавим заняттям), так мій тепер сідає за ком тоді коли всі свої обовязки по дому ввечері зробив (я маю на увазі обовязки по темі чоловіка - коли поприбирати допомогти, коли дитиною занятись, коли щось корисне зробити, щось поремонтувати, ну і " не попрезгувати" деколи собі їсти розігріти і дитині дати). Ну і стали більше виходити кудись. А раніше сімейне життя для нього знаходилось в компі! І ще, я при кожній нагоді завжди жалілась girl_blum як я втомилась і як я тоже хочу постійно в компі сидіти, і приговорювала - ой що ж буде як ми двоє будем сидіти, хто за нас робити буде (і так практично кожен день) - не знаю точно що, але спрацювало!!!
Відповідь: Чоловік та компутер А мій присів на машинки:gamerNeed for Speed), а як проходить всю ігрушку, то на інтернет "засідає". Потім знов записує нові машинки...... А мені сварись, не сварись, він тільки відповідає: "Ти чо перша не сіла?, а так я сів, тепер чекай". (Я тоже любітіль побавитись, так що мушу чекати).
Відповідь: Чоловік та компутер У нас была тоже проблема с компом несколько лет назад. Муж сисадмин и часто работал дома. Я к этому относилась нормально, а когда подсел на онлайн игры - вообще пропал . Первые 2 недели я возмущалась... а потом решила из "вежливости" посмотреть как он играет, начала расспрашивать, поболела за него в битве с монстрами и ... втянулась сама :xaxa:. Кто знает сколько ночей мы провели вдвоем шатаясь по данжам и помогая друг другу с квестами ))). Познакомились с кучей людей из разных городов, иногда встречались в жизни. Мы пережили вместе захваты территорий, были в одном клане... Это ОЧЕНЬ сближает! Сейчас уже не играем, так как стало меньше свободного времени, больше работы да и все когда-то надоедает. Хотя до сих пор иногда с умилением вспоминаем те ночи и выходные, проведенные в режиме "онлайн" И главный вывод, который я для себя сделала - нужно постараться разделить интересы и увлечения мужа (если избавиться от этого не получается ).
Відповідь: Чоловік та компутер мене теж зараз чоловік підсадив на одну онлайн-гру. Не скажу, що проводимо багато часу за тим ділом, але дійсно, вдвох бавитись цікавіше і це дійсно зближує.
Відповідь: Чоловік та компутер А я спеціально не хотіла щоб новий комп"ютер купувався(на ньому більшісь ігр не йшло) то він тепер он лайн бавиться....:confused:
Відповідь: Чоловік та компутер Хоча мій чоловік цілий день працює за компом але кожного вечора хоч годинку йому треба "розрядитись" (це він так каже ))) і побавитися онлайн ігри а потім і на авто форум зайти, почитати одне і друге, потім фільм пошукати і так і вечір пройде.Одне добре, що привчила його бавитися у навушниках а то стрілянина на всю квартиру мене страшенно нервувала.
Відповідь: Чоловік та компутер У однієї моєї однокласниці 4 діточок, а чоловік від компутера не відходить - вони всі живуть в одній кімнаті, він всю ніч бавиться, потім зранку треба дітей вести до школи і садочка, молодшому дитю менше року, чоловік до останнього сидить за компом, вона всіх одягає, вмиває, збирає, він встає і веде їх, непричесаний і невмитий.. І так уже років зо три. Заробляє він зовсім небагато, жінка планує бюджет і розтягує ті гроші щоб на все вистачило, одягаються у секонді, харчі ходить шукає де дешевше купити. А чоловіку це не цікаво, по дому не допомагає, приходить додому, поість і гратися.
Відповідь: Чоловік та компутер Ех, люди, що я вам скажу.. Є в мене знайома. Теж з чоловіком просиджують ночами в онлайн забавці. Вони ще як зустрічались то обоє бавились в забавки. Одружились - бавляться. Живуть з її батьками, її мама все по хаті робить. Дітей в них ще немає. А один колега навіть пожартував до її мами "Ночами в забавки бавляться? То ви ще довго внуків не дочекаєтесь" То все жарти, звичайно. Я теж в 9 класі як побачила вдома компутер - з іграшок не вилазила. Тоді ще "Козаки" були модні. Потім інтернет зявився. То взагалі - рай. А от десь років через 7 надоїли мені онлайн забавки. І чоловік мій в забавки вже дуже рідко бавиться.. Бо вважаю, що забавки - справді марна трата часу. Просидів, а толку?? Якщо мало спільних інтересів, то може забавки і зближують. Але краще зближуватись без забавок ))) Тепер моя слабкість - форуми.
Відповідь: Чоловік та компутер І як, зближують? Бо мого чоловіка та тема дуже злить, каже, що то марна трата часу. Йому не зрозуміти. що в мене дефіцит спілкування Мій чоловік використовує комп тільки для роботи. А що роботу свою страшно любить (от пощастило ж людині), то ми частенько вечорами бачимо його тільки зі спини.. Але то не найгірший варіант. От іграшки - то дійсно проблема. В моєїй подруги чоловік тільки ся бавив весь вільний час. Так шкода було її, бідаку, коли вона була на 8 місяці, а він навіть на вулицю з нею вийти не хотів, не кажучи вже про купити хліба або винести сміття. Але потім йому таки щось перемкнуло. Виросла дитинка
Відповідь: Чоловік та компутер Це добре, коли переростає а є такі затяті геймери, що в них то ніяк не минається, та ще й ігри кожен раз нові виходять. Я теж колись пробувала грати, але, просидівши за стратегією 6 годин, відчуваєш, ніби всього півгодини пройшло, справи по дому не зроблені, починаєш себе картати, день пройшов даремно..
Відповідь: Чоловік та компутер Їсти за компом в нас табу. А загалом також чоловік любитель побавитись в бездумні ігри... хоча те ж саме на роботі робити можна. Стараюсь помаленько відлучати. Більше гуляти. Читати разом якісь розумні книги, прибирати і готувати, щоб менше часу залишалось на комп. Бо також досить злить коли я щось роблю, а він бавиться.
Відповідь: Чоловік та компутер Дівчата, а як ви ставетесь до того, що (наприклад) ваші хлопці чи чоловіки спілкуються в інтернеті з молодими дівчатами? Фліртують, діляться всяким наболілим, і взагалі спілкуються там з ними більше чим зі своєю дівчиною (дружиною) вживу ? Ледь не любов (це не переходить в реал,але це є постійно...починають з однією інтернет стосунки, надоїла , охолонув ...починається з другою...інтернет пристрасть ...і т.д.) От що робити в таких випадках? Стільки на інших форумах читала таких історій, недавно про таке вчула від подруги в чому була шокована, бо в них здавались такі класні стосунки...і їй дуже образливо за таке .
Відповідь: Чоловік та компутер І я маю програміста, який до того ж працює вдома Тому сидить за компом весь час коли не спить...Зранку встає і йде в "офіс" (то в нас сусідня кімната), після 18:00 вже відпочиває за компом, - бавиться в шось, читає, і форум свій пише... Теж інколи ну дуже хочеться його взяти і відтягти, але зі свого досвіду розумію що воно дійсно затягує. І їмо ми завжди перед моніторами - обов"язково за трапезою мусимо щось дивитися, навіть не згадаю жодного разу за три роки коли б ми їли без техніки, то хіба як їмо не вдома. Але я вже з тим змирилася, розумію що то його робота, і програмісту завжди не вистачає комп"ютера, так що надто сильно тим не переймаюся. Коли погода гарна то просто тягну його з хати
Відповідь: Чоловік та компутер І в мене хлопець програміст, який просто "закоханий" в свою роботу. Ну все б нічого, але от останнім часом каже,що надзвичайно втомлений і виснажений, від того відповідно дратівливий і нічого по дому помагати він зараз просто фізично не може. І то при тому, шо він недавно вийшов з відпустки, перед відпусткою була така історія, і от знову вона повторюється. Мене, звісно, це не влаштовує і злить бо він вважає, що втомлюється він набагато більше, ніж я, при тому, що точно так само працюю по 8 годин в день, як і він (ну звісно, на його думку, не так продуктивно і високоінтелектуально) І з недавнього: тепер найкращий відпочинок для нього після важкого, напруженого дня-якась онлайн гра. Ухх, ну невже не хочеться людині відпочити від того компа, за яким просиджує цілісінький день, а тепер ше й вечір
Відповідь: Чоловік та компутер І я свому кажу "Відпочинь, книжку може почитай, в парк пішли погуляємо", а він каже що книжки теж очима читають, і то не відпочинок така от бескінечна історія...
Відповідь: Чоловік та компутер В мене теж чоловік програміст-початківець то інколи багато проводить часу за компютером,але всетаки більше часу проводжу я,тому що я фотограф і завжди майже сиджу та роблю фото.Але попри все в нас хватає часу на все і погуляти разом і поїсти не за монітором )
Відповідь: Чоловік та компутер для мене це рівносильно зраді. Як так щоб мати дружину а загравати з якоюсь тьоткою яка виставила класну фотку..? Поспілкуватись можна звісно, але не на такі теми. Тим більше що є дівчина чи дружина. Це просто ненормально, хочеться йому погратися чи показати комусь який він мачо... при цьому ранячи як мінімум одну а мабуть таки і двох.. та інша теж може ж на щось розраховувати... не знаю як там в них, але по-моєму йому стосунків не треба серйозних.. в нас теж дивні відносини з компутером часом прокидаються... а так як він у нас один на двох був, то ми навіть різними браузерами користувались (бо то приватна територія)... а ігри то святе, особливо коли я б хотіла хоч кудись вибратись походити( але без фанатизму, і то добре)