Відповідь: Чоловік та компутер О, а мій коханий - програміст плюс системний адміністратор. На роботі цілий день за компом, додому прийде і першим ділом включає комп"ютер. На зауваження про те, що треба, хоч вдома від компа відпочити, - відповідь: "На роботі я за компом працюю, а вдома - відпочиваю". Тобто в ігри грається.(((
Відповідь: Чоловік та компутер В мене чоловік до кампа підходить лише, коли фільм якийсь новий хоче скачати і переглянути. Дуже рідко грається.
Відповідь: Чоловік та компутер Тут у всіх якось нормально з цим, чоловіки-програмісти або баланс сім"я-комп, а в мене це дійсно велика проблема, маю на увазі чоловік і комп. Як приходить з роботи зразу вмикає комп"ютер і невилазно сидить (фільми, форуми, розваги) , навіть їду бере за компютерний стіл.Ще якби працював, може би по іншому відносилась. Але мене бісить до неможливості, коли я, карячучись (якшо щось болить), готую одною рукою їду, другою тримаю малого , аж сльози виступають, а чоловік розглядає голих баб (даруйте за прямолінійний вислів). Дитина постійно бачить тата зі спини або ще іноді в горизонтальному положенні. Не можу знайти виходу з цього, адже мені хочеться, щоб сім"я проводила вечір разом, а не кожен сам по собі, тим більше, що цілісінький день сиджу сама з дитиною і так хочеться, щоб чоловік хоч годинку побув ввечері з сином, щоб я спокійно поробила домашні справи чи трохи відпочила. Всі мої просьби переростають в сварки, завжди відповідь одна, - я змучений з роботи, не діставай, мені треба відпочити... І так відпочиває до 12-1 ночі. Як би я не зашивалась з дитиною-варевом-хатою одночасно, він ніколи мені не допоможе. Знаю, що тут справа ще в його ліні, яку побороти майже неможливо. Поділіться досвідом, як розірвати дует чоловік-комп (ну хоч на деякий час)? Сідати самій за комп - це якось дуже плоско , будем хіба битись (він в два рази більший за мене)
Відповідь: Чоловік та компутер Мій за комп"ютером - рідкий гість. Сідає хіба тоді, коли хоче щось нове дізнатися чи якийсь фільм/пісню скачати (подивитися). А от я - це вже друга справа. В нас доходить часом до того, що може мені пригрозити, що взагалі відключить інтернет , але пару цьомок-бомок завжди вирішують нашу суперечку в мою користь
Відповідь: Чоловік та компутер В мого чоловіка улюбленець техніки- телевізор, комп рідше і все ж інколи щось на нього нахлине і почне кілька фільмів підряд дивитися, а особливо дратує коли це ті, яких я терпіти не можу, тобто страшилки, кроваві бойовики і т.п. Замість того, щоб сказати: "кохана, давай я тобі допоможу з домашніми справами і виберемо щось щоб нам двом сподобалось і в обнімочку переглянемо". Ага, мрії-мрії-фантазії... Розумію вас, хоча мій голих не переглядає (принаймі не наблюдала), але кілька разів застукувала його за любязною перепискою з незнайомками в соціальних мережах. А це вже дійсно проблема, як на мене, тільки от поки не знаю як її вирішити...
Відповідь: Чоловік та компутер Можу вам порадити вдатися до кардинальних методів - стерти віндовс і "нівінаватая я " Він ніколи не здогадається, шо це ваших рук діло. Я таке братові колись робила. як переставить на новий - стерти знов))))
Відповідь: Чоловік та компутер А в нас це серйозно питання стоїть. Чоловікова робота напряму пов"язана з інтернетом. І це не закінчується ніколи. Наівіть вночі перевіряє роботу, читає статті по темі. А як зовсім ніц робити, читає форум своїх "колег". Як ви розумієте, це тема безкінечна. Це "читання" безкінечне мене просто вбиває. Порад не треба, це хроніка, просто добиває.
Відповідь: Чоловік та компутер навряд чи це кардинальний метод... кардинальний - це хіба розбити комп... :shok:
Відповідь: Чоловік та компутер А залишити з дитиною і недовареною зупою і ще чимось в духовці, а самій по терміновій справі вже і негайно, щоб він, допустім, маму на допомогу не встиг покликати. Раз залишила на весь день, ще минулого року, якраз був період, що мала вдень без циці була, а сама в Славськ. Весь день не протримався - мою маму на допомогу покликав (на компутер і X-Box часу взагалі не залишилось). Декілька раз ще лишала Мію на чоловіка (по роботі тре було) і за десятим разом вже навіть виходили печені яблука не згорівші, а солянку яку смачнющу готовив, навіть слойки пік, уже потім , але це при умові, що їсти нічого не було. Кожний раз він він зустрічав мене словами - мені уже дах зносить, вона мене таак вимучила
Відповідь: Чоловік та компутер ну то розбийте, якщо не хочете, щоб ваша дитина згодом мала викривлене уявлення про сім"ю і способи проведення вільного часу ІМХО :/ п.с. не ображайтесь, але це таки проблема, яку треба вирішувати, а не пожалітись і терпіти
Відповідь: Чоловік та компутер Але те що ви пропонуєте, це не вирішення проблеми. Ну розіб'єте, а він новий купить + скандал забезпечений і тоді в дитини буде і вирішення проблем. Ігри дуже затягують - це залежність. Спробуйте самі - за вуха вас уже не відтягнеш, просто у нас спрацьовує здоровий глузд і нема на кого перекласти хатню роботу, догляд за дитиною... Сядьте в двох за гру хто перший відірветься коли дитина заплаче, щось попросить?
Відповідь: Чоловік та компутер Якби ви прочитали мій попередній допис (в якому я порадила стерти віндовс, якщо вмовляння приводять до сварок), то не зробили б таких поспішних висновків. А розбити - це вже сама DarkNess написала Я просто маю на увазі, що це не нормально і треба з тим щось робити. А якщо не хочеш нічого робити - значить не так вже сильно тебе це обурює. Я інколи бавлюсь в ігри, інколи довго, а переважно по мережі з чоловіком. Але все в межах розумного - якщо є час і більше нічого робити. Мене взагалі трохи шокувала ця тема. Я думала тільки в Америці таке буває, щоб людина не проводила час з сім"єю, а натомість бавилась за компом. В моїй сім"ї такого немає. Мій чоловік мені допомагає навіть якщо я не зашиваюсь, а просто - бо є бажання. п.с. я своєї думки нікому нав"язувати не збираюсь. людина спитала що з тим робити - я відповіла. якщо вас, дівчата таке влаштовує, то залишайте все як є
Відповідь: Чоловік та компутер А мій поки ще хлопець від комп'ютера просто не відходить цілими днями і на вихідних також. Весь день торгує на біржі, а ввечері приходить додому і включає всі іграшки, що можна одночасно. Я вже не пам'ятаю коли востаннє ми з ним кудись ходили, коли нормально розмовляли... На будь -які мої прохання, зауваження він не реагує і таке враження, що до нього не доходить, що я йому пояснюю. У нього одні відмовки: ну я ж не п'ю, не курю, не гуляю. Але ж і доброго він нічого не робить. Дівчата підкажіть, як його відівчити від тих іграшок, бо як тільки закінчить одну грати, знаходить іншу. Я вже втомилась...
Відповідь: Чоловік та компутер А він переставятиме, нервуватиметься, злитись буде, якщо якимось чудом не здогадається чиїх тендітних ручок це справа - подумає що комп глючить, цілісінький день налаштовуватиме все щоб ще краще було, зрештою зрозуміє що його комп морально й фізично застарів, треба ставити новіший віндовс, а до нього треба краще залізо, докупить собі комплектуючих на всю зарплату, поставить на оновлений комп ще крутіших забавок і з новими силами просиджуватиме біля нього ще більше часу - і кому від того буде краще? точно не вам і не вашому сімейному бюджету Моя думка - то невиліковно. Чому? Бо в більшості випадків то не хвороба - звичка, засіб від нудьги, робоча необхідність, але не хвороба. Якщо це звичка - змінити усталений розпорядок дня (вам в тому числі - не один він віддуватись мусить), змінити звички. Якщо засіб від нудьги - запропонувати щось інше, цікаве для нього, урізноманітнити відпочинок, вияснити нарешті що йому подобається робити окрім компа, якщо сам сказати не може - самій щось запропонувати, втрачати ж нічого - не сподобається - завжди встигне до коханого компика повернутися, ніде він від нього не дінеться якщо робоча необхідність - не пиляти його за це, все ж для сімї старається, але намагатись вільний від роботи час проводити там, де розеток немає і про вай-фай ніхто й ніколи і не чув
Відповідь: Чоловік та компутер в мене те саме))) вдень на роботі, а ввечері годинка за грою перетворюється у гру до 1 ночі а як же я????
Відповідь: Чоловік та компутер підписуюся під словами Olka Sherolka,що якщо розбити компютер то постраждає тільки сімейний бюджет.Я теж колись вела війни,але марно,він від того ще більше впирався,і ще й купив ноут.Тепер я вже менше звертаю на то увагу,я з тим змирилася.Тепер ми в різних кімнатах на різних компах,і сварок поменшало.Дівчата бережіть нерви то в них вже в крові,воно весь час в щось інше переростає,в іншу гру,стрілялку,забаганку.
Відповідь: Чоловік та компутер І мене це турбує, нема такого щоб весь час грався, але вже як якусь гру почне, то можна про нього забути... Читала, я що це від нудьги, як вже тут писали, від емоційного голоду. От я і думаю, невже не знайдеться, якогось іншого хобі, хтось же з дерева щось майструє, хтось в техніці колупається... Не хочу я щоб це звичкою стало
Відповідь: Чоловік та компутер + ігри бавиться, одне одному не мішає. Мій колонки собі переробляв (старі совдепівські), так я місяць в кімнату зайти не могла. Промусолився з колонками, після треба світ рятувати від всяких монстрів, а то Землю загарбають, де будем жити.
Відповідь: Чоловік та компутер АНАЛОГІЧНО!!! Насварюся, поплачу, поговоримо, на деякий час комп'ютер використовується в міру і чуть-чуть, а далі знову те саме Мені здається така природа у чоловіків - воювати, змагатися, боротися. У реальному житті не вистарчає, тому лізуть у віртуальне