Чоловічі сльози. Смуток чи слабість?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Businka, 10 Грудень 2008.

1. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

Відповідь: Чоловічі сльози. Смуток чи слабість?

чому нонсенс? :girl_smile: сльози - нормальна людська реакція, коли життя сильно "допече".

• Подобається Подобається x 3
  2. Олька

Олька Well-Known Member

Мій при мені плакав один-єдиний раз - коли мій брат загинув!

• Подобається Подобається x 5
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

а мій-коли померла його мама і коли я відійшла від наркозу після кесарського.....

• Подобається Подобається x 5
  4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Мій 2 рази плакав. І я також дуже вдячна йому за ці сльози...Думаю, що чоловічі сльози дуже скупі, і плачуть чоловіки лише в тих випадках, коли серце вже не може справлятись з емоціями. Але коли чоловік плаче постійно - нууу, це вже точно не "чоловік" ( хай пробачуть мене ті ,в кого такі чоловіки)

• Подобається Подобається x 1
  5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я теж бачила сльози свого коханого! Перший раз коли в його бабці стався інсульт і вона йому сказала, що вже напевно не дочекається правнуків, другий раз на похороні в тої самої бабці... і третій раз вчора, коли ми дивились весілля мого брата, ну і під час того як він вдома просив благословення, то звичайно ж, всі плакали. Я також, як завжди ревіла і тут дивлюсь на свого Маркіянчика, а в нього очка на мокрому місці. Мені так приємно було:girl_in_love:

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я просто трішки не так висловилася...просто рідше можна побачити чоловічі сльози ніж жіночі...
    Адже розумію-такий вияв емоцій, як сльози статі не вибирають..

7. Linet

Linet Well-Known Member

Я тими днями побувала в лікарні сиділа в приймальні і чекала на лікарку і тут приходить один молодий чоловік і щось почав договорюватись з доктором з усього я зрозуміла що його жінка іде на операцію і цей доктор її має оперувати він бігав туди сюди переживав потім я його зустріла на вулиці коли він виїжав на машині з трясучою рукою курив сигарету і з обличя витирав сльози. Я вам скажу усі наші мущини плачуть але надають нам це побачити бо таким твердим духом нас плаксів підтримують і знаєте їм ще тяжче на душі чим нам бо сльозами ми полегшуем собі страждання.А ще їм вагше наш засмучиних бачити і знати що нічим тільки підтримкою можуть помогти.

• Подобається Подобається x 9
  8. UnLikE

UnLikE Фотограф

Коли чоловік плаче, то це нормально, це смуток і емоційність людини.
    Багато людей говорить що це слабість, я не погоджусь з цим, він ж теж людина, теж має серце, теж має почуття, не можна ж усього тримати в собі...!

• Подобається Подобається x 2
  9. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Дивилась чемпіонат світу з плавання, то там один плавець, здається з Австралії на найвищому місці п'єдесталу пошани під час виконання гімну стримувався бідний скільки міг, а потім як потекли сльози, аж мене здушило, емоціїї беруть гору і над чоловіками.
    Є в житті моменти, коли не соромно чоловіку заплакати, сльози щастя ще більше розкажуть про чоловіка, ніж сльози горя...
    А є чоловіки: натовче жінку, в хаті скандал, а воно потім на коліна падає і плаче (знаю таке сімейство), то сльози ті крокодилячі і втікати від такого плаксуна треба подалі...

10. adyl

adyl Well-Known Member

Коли чоловік плаче від болю чи втрати- це одне. А коли від щастя - це зовсім інше. Мені пощастило побачити сльозу свого коханого, коли у нас народилася донечка і він перерізав пуповинку. Це були найсолодші сльзи в моєму житті:girl_in_love: