Відповідь: Чоловіча краса А я дуже красивих чоловіків боюся,мені здається,що вони усі самозакохані егоїсти. Чоловік має бути симпатичним,але не занадто красивим. цілком згодна... і ще у кожного чоловіка можна знайти щось дуже красиве і привабливе,головне правильно дивитися
Відповідь: Чоловіча краса усєм і усьо якщо серйозно, то вапче може бути некрасивим. Нінащо чоловікам це. Друге діло,що слідкувати за собою чоловікам треба - не відрощувати пузо ну і таке подібне. А чи правильні риси обличчя то діло 25, головне щоб правильні риси совісті були.
Відповідь: Чоловіча краса В точку. А як і те і інше то взагалі супер. Гіпотетично ми усі хочемо бути красивими і бачити навколо красивих людей. В реальності, звичайно, буває по різному. У красивого чоловіка має бути присутня мужність, а не інфантильність чи жіночність, що трапляється не рідко. Чоловіча краса, на мою думку, це не лише риси обличчя, тілобудова, голос а все в комплексі з рисами характеру, інтелектом. ---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- То мусить бути доволі симпатишна обізяна, щоб потомство було файним.
Відповідь: Чоловіча краса а мені мій чоловік такий красивий - я дивлюсь на нього й просто не уявляю когось ліпшого...от пробую об"єктивно дивитись й наче розумію вуха завеликі підборіддя завузьке...а всерівно такий гарний мені, найгарніший! на типових красенів ніколи " не западала" власне через їх красу, всіх кому я симпатизувала, то обирала швидше якимись внутрішніми інстинктами, на запах навіть, але точно не очима + інтелект звісно вдігравав важливу роль!
Відповідь: Чоловіча краса я такого і обрала не знаю чи він красень, для мене найкращий але зовнішність то останнє на що дивилась, мене підкорила його впевненість в собі, його погляд, доброта і щирість, ерудованість,почуття гумору і ще багато-багато... А ще зухвала заявочка, що я всеодно рано чи пізно буду його. а я трошки не погоджусь,бо моєму татові вже більше 55-ти, але його і далі вважають гарним чоловіком. А як на вихідні вдягає а-ля рокерську курточку від Богуцької і потерті "левайси" то взагалі такий нічого мачо ще кілька років тому і на дискотеку могла з ним піти і в магазинах доводилось виправдовуватись,що то справді мій тато , а не коханець звісно сивина присутня і вага вже не та, але як він на лижах катається, як грає футбол,більярд і т.д. він має світлий розум, добрі очі і щире велике серце тому у будь-якому віці він буде гарним мужчиною завжди мене вчив, що чоловік в першу чергу має бути розумним і добрим. І я завжди мріяла про чоловіка схожого на тата, в першу чергу за характером, ну і щоб борода була Тобто краса чоловіча, то відносно, бо і Бред Піт не всім подобається точно! я все до чого? вірю в те,що мужній, розумний, щирий, впевнений в собі мужчина вже красивий.То вловлюється в погляді, голосі, жестах, його енергетиці. отако а про те, що "смазливий личком" -самозакоханий, може і залежність. Просто я дивлюсь з іншого боку і він з самого початку вже не є красивим. за гарні очі не пробачаю. нікомупощо?
Відповідь: Чоловіча краса Так,моя бабуся теж часто говорила:"Якщо чоловік ледве кращий за мавпу, то він красень!"Менi з відомих чоловіків дуже подобається французький актор Луї де Фюнес, хоча зовнішність у нього...самі знаєте!
Відповідь: Чоловіча краса Мiй чоловiк знає, що мужчина, від якого я у захваті це Порєчєнков, я би його чайною ложечкою їла! Класний дяпан, його фото стоїть в мене на заставці в компутері, чоловік деколи вкурвлюється і ставить на фон діток, але я ж знаю ,як поміняти...) мене ґарні мужчини ніколи не лякали, зустрічалась з декількома чарівними хлопчиками, що зовсім не переймались своєю красою, навпаки, свідомо відгороджувались від цьоць, що їх атакували. в житті, не на екрані, подобаються (якщо розглядати тільки зовнішність) мужчини без пуза, без лисини, зі здоровими зубами, нормального зросту, очі НЕ голубі, щоб дупа не висіла, гарно пахнучі, і...т.д. А якщо, як в анекдоті, вміє грати на бубні- то всьо!)) все решта робить харизма, почуття гумору, адекватність, і...т.д.
Відповідь: Чоловіча краса погоджуюсь з вами на усі 100%. Був колись у мене ухажор(наперед скажу що сходила з ним кілька раз на каву і більше нич не хтіла), мужик якому вдалося знайти себе в власній справі, він знав що достатньо заробляє,був троха гарний, і як тільки заходило про яку розмову на рахунок його колишніх то він відразу говорив щось на заразок "ну я ж гарний мужчина, при грошах,от вони і хочуть мене":D,я конечно була в шокови....Но мораль сей басні такова: якщо мужик має достаньо мозгу щоб побачити в зеркалі що він кращий і гарніший за більшість чоловіків-то капець! Не кажу шо всі мужики цим хизуються, і якщо симпатичний то дурний, але ніц з того доброго нема. Не треба казати чоловікам що вони дуже гарні,можна сказати що вони кращі за всіх(при особливій потребі), але не те що він фото модель- корона виросте
Відповідь: Чоловіча краса Як на мене то це черговий стереотип, який не відповідає дійсності. Звичайно, що є такі варіанти, але не всі це 100%. В мене був дуже гарний хлопець, зовнішність, як на мій смак, ідеальна. Зустрічалися ми практично 4 роки, так от за весь цей час до мене було відношення як до принцеси. Ніжний, турботливий, уважний, на нього можна було покластися в будь-якій ситуації. Незважаючи на свою зовнішність в ньому не було ні каплі самозакоханості чи зарозумілості, хоча дівки за ним мліли, але поводу для ревнощів не давав (хоча я людина не ревнива), а от мене трошки ревнував, що теж було приємно. А до зовнішньої краси з часом звикаєш і потім вже сприймаєш як звичайну. Так склалися обставини, що ми розійшлися, так от після нього я ні від кого не отримувала таку увагу, підтримку і надійність. Тому підтримую і
Відповідь: Чоловіча краса В попередньому дописі я вже викладала свою думку на цю тему Так от, поспілкувалася я з одним з найкращих друзів мого коханого Хлопець як то кажуть по всіх канонах, і щодо зовнішності, і решта. Каже мені що дууууже вже б хотів познайомитися з хорошою дівчиною, стосунки нормальні створити, сім"ю, а вони всі від нього сахаються, мовляв, такий хлопець як ти..... От і виходить, що беру частково свої слова назад але тільки частково, бо все одно вважаю що то швидше винятки з правил. от
Відповідь: Чоловіча краса У чоловікові важливий внутрішній світ - його основна краса у повазі до жінок, стриманості, розумі...а зовнішня краса - це теж гарно, але тепер часто зустрічаю хлопців, які такі всі із себе - і доглянуті, і приодягнені, і зачесані - дуже такі красиві на око, але чомусь не поважають жінок (я не про одну жінку, а про загальне ставлення до жінок). Це їх так псує...
Відповідь: Чоловіча краса От в моєму щось таке є.... ну не знаю - він мені щодня якийсь інший, все гарнійший стає. Навіть не можу сказати які чоловіки мені подобаються, але, (то я якась збоченка =)), дійсно дуже подобаються сильні руки (не долоні, не кисті а все інше,як би то пояснити?...) І для мене неймовірно гарно - зосереджений погляд! Розумні очі в чоловіка - це, для мене, 70% його привабливості. Хоча, так, чоловіча краса така відносна, от недавно мені один знайомий сказав: "ніколи б не подумав що то твій хлопець, він же зовсім не гарний". То був для мене страшний шок! Мій і не гарний!? Для мене моє мавпеня - найпрекрасніше!)
Відповідь: Чоловіча краса В чоловіків най привабливіше і най гарніше це підтягнуті сідниці під брюками доброго покрою ІМХО. Мала колись знайомого кремезного і страшного. Вперше як побачила закричала від переляку, так і познайомились, а через тиждень, пам'ятаю дивилась на його обличчя і не могла згадати що мене в ньому так злякало, він був дуже розумною чуйною і доброю людиною з глибокими синьо-зеленими очима.
Відповідь: Чоловіча краса Для мене у чоловіках важливу роль відіграє ріст, підтягнутіть, спортивна тілобудова. У коханому мене якраз це приваблює: сильні руки, широкі плечі, підтянуті сідниці, губи і очі. А найголовніше - це ставлення, як не крути, бо зовнішність - це вже бонус, а якщо чоловік ставиться жахливо до жінки - це перекреслює все...
Відповідь: Чоловіча краса Коли я почала зустрічатися з своїм чоловіком, він мені дуже і не подобався з зовнішності, зовсім не мій типаж. Мені були до вподоби: брюнети з карими очима. А в мого Олежика темнорусе волосся і зелені очі. Але так він мене покорив своєю добротою, уважністю і серйозністю. Зараз він, звичайно, для мене найкрасивіший. Годинами можу дивитися в бездонно зелені очі. Статура в чоловіка красива, не хвалюся, але сідниці - бомба. Обожнюю, коли він в сорочці і гарних штанях. А в інших чоловіках мене приваблює мудрість, не розум, а саме мудрість. Зустрічала таких красенів, але вартувало рота відкрити, вибачте, дурень-дурнем. Не люблю чоловіків-"ляпалок".
Відповідь: Чоловіча краса у мене так само було, а тепер став якраз мій типаж Любов вирішує, кого ми вважатимемо красивим, якось так...
Ой, а я теж сахалась від тих хлопчиків-красунчиків. І на майбутнє думала: ну не може бути справді красивий хлопець добрим, чуйним, а головне толковим((( Таке поєднання не можливе. Та зустріла свого Русіка і всі стереотипи розвіялись. А він ще й говорить, що ніколи не користувався своєю зовнішністю, спочатку я цьому не вірила, але зараз переконав мене в цьому на всі 1000000%. Він сама благородна та вихована людина серед усіх кого я знала.
А мені подобаються красиві чоловіки і не вірю я в ніякі стереотипи Всеодно ж зустрічаємо по одязі. Я з питанням чоловічої зовнішності зіткнулась на сайті знайомств. Перший відбір всеодно йде по фото, нікуди від цього не втечеш Звідки я там знаю, який в нього розум, інтелект, повага до жінок і т.д., а зі всіма переписуватись часу не стане. Тому таке-то у мене предвзяте ставлення