Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Solomi, 18 Січень 2011.

1. Princess

Princess Well-Known Member

Відповідь: Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

минулої ночі "почистили" мені машинку, розбили скло, витягнули магнітолу. і все б нічого, вірю, що з бідою забрали, але тепер маю страх перед розбоєм... раніше якось спокійно почувалась, коли сама їду, двері заблоковані, і думаю, що нічого не трапиться. якщо що - двері ж заблоковані, просто так не відкриєш ззовні. а як зіткнулась із розбитим шклом, якось не знаю як ввечері їхати... та ще й перед очима сцена, як я бачу "лівий" ліхтарик, який "шариться" в моїй машині, прям паралізує...

2. Winter

Winter New Member

Їхала в Східницю на свято (дорога ужасна) і якісь п....к почав мене обганяти. машин куча, проїхати нереально. Дообганявся, стукнув мою машину, свою і ще 3 зачепив. Так я тепер боюсь коли мене беруть на обгін

3. pushkina

pushkina New Member

:girl_yes:хіба шо! Бо після подорожі Львів - Ялта (2300км) за 2 доби, одна за кермом, я вже нічого не боюся!!!:girl_cool:

4. sani

sani New Member

5. pushkina

pushkina New Member

сорри дівчата :girl_blush2: це я шось загналась - да 1300, але все рівно пишаюся собою!
    ,

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Вкрали колись і вло к мене так розбили шкло колись і вкрали навігатор... Шкло обійшлося в 5 разів дорожче того навігатора... Тепер нічого в машині не лишаю

7. Princess

Princess Well-Known Member

8. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

що якась коза на світлофорі підріже, ще й загальмує....ледве зупиняєшься 10 см. у капота, все в машині падає....а коли покрутишь їй пальцем до скроні, вона тобі середній палець тиче.......нема слів одні матюки.....Боюсь що не встигну загальмувати....а ще боюсь вбити, в стані ахфекту))))
    ЗІ: вибачте наболіто

9. sani

sani New Member

оце найкраще, нічого в очі не кидається і слюні на чуже не течуть :)

10. kati

kati Well-Known Member

Боюсь застрягнути у корку з малим.
    Сьогодні попала у страшний корок на кн. Романа-Франка. Простояла майже годину. Малий спочатку розкапризничав а потім просто істерив, а я реально немала шо зробити-ні погодувати , ні вийти з машини, ні припаркуватись...Сім потім з мене стекло за ту годину.
    Без нагальної потреби тепер в центр ні ногою

11. Bonita

Bonita Member

А я від площі Петрушевича до однієї з бічних вул.Зеленої їхала 40 хвилин.
    Думала, що шлях трафить, припаркуватися реально не було де, запізнювалася.
    Дивно, там практично завжди вільно їдеш, тільки на світлофорі можна постояти, а сьогодні дурдом повний.
    По темі, коли їду в авто, найбільше переживаю, щоб ніхто не вискочив перед машиною з пішоходів. Одного разу дівчина не дивлячись по сторонам почала перебігати. передня машина ледве встигла зупинитися ну і я, на щастя, також загальмувала в декількох см від його бампера.

12. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

в мене теж таке було, вкрали телефон, що я випадково забула. ВСю машину перерили. (навігатор лежав на задньому сидінні , гроші прямо в кишенці біля коробки))))не найшли. Машина була глухо тонована, з дзеркальною плівкою, сигналізація не спрацювала!!!!Так було неприємно, ніби машинку прям згвалтували.((( Єдиний вихід- не лишати нічого в машині.
    В подружки з під політеху СААБ угнали. Пісяти ходила.....10хв. попісяла млін((

13. Solomi

Solomi New Member

то в мене так 1 вересня було ,трьом людішкам мусила сигналити, бо не дивляться на дорогу зовсім

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

вибачте, не втрималася - вона, що, так поспішала, що двері розчахнуті залишила?

15. shkodnica

shkodnica New Member

інколи боюсь , коли чекаю на світлофорі, що попередня машина здасть назад, дуже потім важко довезти, що це не ти в неї в'їхав. В співробітника таке було. Якийсь джип тойота різко здає назад, власник вискакує з машини і починає кричати. Свідків не було((((прийшлось через суд....купа проблем.

16. shkodnica

shkodnica New Member

це доречі поширена автопідстава

17. Олята

Олята Member

а я боюся їздити з випившими друзями чоловіка........іноді їхні дурні недоречні коментарі та вказівки дуже заважають.

18. Solomi

Solomi New Member

19. Олята

Олята Member

ага. доводиться іноді.

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Купіть собі відеореєстратор. Будете мати докази. Зазвичай, якщо це підстава, то при згадування про відеореєстратор "товариші" зникнуть миттєво.