Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Solomi, 18 Січень 2011.

1. mysha

mysha New Member

Відповідь: Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

Місяць тому, моя знайома виходила з Арсену на Зеленій. На плечі - сумка, за руку - 3х річна дитина. Підходить да машини, відкриває передню дверцю (пасажира) - кладе на сидіння сумочку, відкриває задню (теж праву) - садить в дит. крісло дитину, обходить машину ззаду, хоче сідати за кермо. До неї підходить мужчина і каже: "Жіночко, будьте обережні, у Вас під заднім колесом лежить пляшка", вона подякувала, підійшла да заднього колеса, пляшка дійсно була, вона відкинула її ногою (в думках ще промайнуло "який хороший мужчина"). Сіла за кермо, глянь, а сумочки немає. Питається в дитини "А де сумка?", малий відповідає "Хлопчик відкрив двері і забрав". В неї в кишені лишився лише мобільний, бо ключі від машини теж поклала в сумочку. Чоловік віз другий комплект ключів, а документи потім ще викуповували.
    Добре, що дитині нічого не заподіяли. А сумочку треба завжди тримати при собі...

2. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Оце так історія. Вже різних начулася, але такого ще не чула...
    Нічого собі!:) А я напевне,як більшість жінок-водіїв ще й з дітьми,якраз так і роблю як ти написала.
    Тепер буду боятися так робити.Буду чемно,якщо не забуду сумку на плечі тримати.
    Хоча то так незручно....

3. Solomi

Solomi New Member

4. pushkina

pushkina New Member

А в мене така от фобия - боюсь паркуватися у центрі. навіть не саме паркування а то що не знайду місця і буду кружляти як дурна у тій пробці а потім побачу малесенький шматочок вулички и буду тиснутися туди, маневрувати туди-сюди сто двадцять разів, а сзаду будуть сигналити якись психи чоловічой статі мов-дурна-блонда-невміе-ни...я-сиділа-б-дома :girl_feminist: ЖУТЬ А поті ще й виявиться що там ставати не можна - або виізд, або заізд або..... и знов спочатку - От такий страшний сон!

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  5. orki

orki New Member

Коли їду в машині найбільше боюся ДАІшників (коли їх бачу на дорозі, руки починають трястися....), а ще боюся, що хтось вискочить мені перед колеса на дорогу.

6. RUSlana

RUSlana Active Member

Найбільший страх - коли ти їдеш з дитиною своєю полосою, а на зустріч вискакує якийсь джип на шаленій швидкості і зробить з тебе "пляцок", самому ніц поміняє машину, заплатить "мєнтам" щоб зробили ніби то ти вискочила на зустрічну, отримає пару "лимонів" страховки, а людей не повернути.
    П.С. Страх пішов від того що десь бачила передачу про те, що таке реально буває.

7. kati

kati Well-Known Member

ви напевне недавно за кермом:) Пригадую, як першй місяці боялась теж в центрі паркуватись, хоч тоді мала маленьку машинку, мені все здавалось що я не влізу ніде))))) і отак могла накружляти 2-3 кола в пошуках парковки.Але то скоро минеться.

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

я після шкрябаних дверей, в гараж ще не заїжджала... паркуюся біля дому. а як були снігопади, то просила знайомого, щоб заганав машину. боюсь...

9. Angel

Angel Well-Known Member

а я ніколи не заправляюсь сама,завджи чекаю заправщика.Боюсь що зпозорюсь,неправильно той пістолет вставлю,короче в мене 100 різних "мультиків" на рахунок цього:girl_haha:

10. bora

bora Well-Known Member

Коли були кучугури на дорогах - боялась пішоходів навіть на зебрі. Бо зчеплення з дорогою було близьке до нульового - і ніби нікого немає на горизонті, і їду пригальмовую попри пішохідний, а якщо хтось вилітає на нього в останню мить - в мене починалась троха паніка, бо розумію, що зупинитись прямо вже не можу і є одна надія, що загальмує цей поспішаючй пішохід. бррр. А наші комунальні служби зовсім обнагліли. По Зеленій їхала бачила як одна жінка лопатою з дороги прибирає сніг, а через 50 метрів рівно - чоловік з тротуару на дорогу викидує його. В мене мізки закіпали від такої картини.

11. pyzurj

pyzurj New Member

тут пишуть ті, що за кермом катаються.
    а я напишу про свій страх, коли їду з коханим. Він в нас шумахер ше той, і якби мав якусь спортивну машинку (боронь Боже ), то навіть важко уявити, що ю тоді було. Кажу йому, що для нього треба авто, де максимально буде 80км на спідометрі ))) бо караул!!!
    так от, до чого я веду. Боюсь, коли по цетрі їде впритик до тих всіх машин і стін, і людей... а ще коли трамвай в пару см від нас збоку... боюсь, що хтось назустріч виїде з машин, чи з пішоходів вискочить... деколи проїжджаю з ним на одному диханні і заплющую очі, щоб не бачити того всього...
    от і йди здавати на права після таких *маньоврів*. Боюсь.
    але боягузів водіїв просто не переношу... є в мене знайомі, які приїжджають до Львова, і ставлять машину на стоянку, бо *ми по тих дорогах і в тому *безпрєдєлі* їздити не можемо*. То виїжджайте на поле, і їздіть собі на картоплю чи буряк!!!

12. bora

bora Well-Known Member

Навпаки треба, щоб кермо у шумахера забрати))
    Я чоловікові не давала ганяти - сказала, що передачки не носитиму як щось втворить, то є місто з купою людей, нема чого.
    Попри трамваї мені не страшно їхати. Знаю де то дозволяють дороги. Трамваї в нас їдуть 20 км на год., тому повзти за ними - немає сенсу.
    До речі, вчора бачила знесли на Під Дубом світлофор..Це як треба було летіти?

13. Відповідь: Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

А я завжди коли їхала поруч з водієм в машині, або тепер сама за кермом, боюся, що вискочить собака під колеса. Раніше не розуміла чому в мене такий стах, що саме собака, а не наприклад. людина.
    А декілька років тому мама мені розказала, що як була вагітна мною, їхала за кермом і збила собаку на смерть. От така в мене фобія.

14. pip

pip New Member

А я також боюсь що якийсь пяний чи тварина вискочить під колеса, через це стараюся не перевищувати швидкість.!

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ми коли їздимо до Львова, то також ставимо машину на стоянку, тому що по-перше, правил руху з трамваями я до сих пір не можу вивчити, боюсь, що не туди заїду і чи не тоді рушу і все, гаплик мені (стукнуся в трамвай), в нас трамваїв нема, тому коли вивчала правила, на то не звернула великої уваги, а варто було б.... Ну і по-друге: я не знаю міста, раз кружляла довго і нудно, а потім поставила на стоянку....
    Зараз дуже боюся, що в нас просто хтось стукнеться, коли ми їдемо з дітьми. Чоловік, коли діти в машині, їде дуже акуратно, але ж всякі є придурки, які ганяють і не дивляться.

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

Коли була меншою страшно боялась коли їхала в машині,а збоку проїжджали фури.Це для мене бів великий стрес.Зараз ніби не так вже страшно,але осад залишився.
    Я теж боялася їздити між трамваєм і тротуаром.Але якось їхала сама і наважилась,було страшно,але все пройшло добре.Потім їхала з мамою,і був затор,а щоб проїхати її треба було проїхати між трамваєм.Я боялась,бо мама збоку і вона завжди переживає коли я за кермом,але ми спішили і вона казала,що я зможу і я змогла:girl_claping:

17. mysha

mysha New Member

Такі "гонщики" на "вісімках-дев"ятках" та Ланосах найчастіше зустрічаються. І за кермом сидять переважно пацани.... Остерігаюсь таких машин, навіть деколи зайвий раз пропущу.
    Хіба на тракторі?

Чоловік навіть бачив раз як хлібовозка трамвай випереджала по Вітовського. Але є такі водії, які самі бояться чи не можуть випередити трамвай і іншим не дають! Рагулі!

18. Barbie

Barbie Well-Known Member

Таки є такі.Не раз жене страшно,просить його пропустити,я його пропускаю,а він навіть і не думав випереджати трамвай.А потім так і їдеш за ним,і думаєш,що чим не рагуль.

19. true

true New Member

Мій свекор теж так робить. Він був проти моєї їзди, бо у нас у Львові неможливо їздити і всі вбивають одне одного. Він один раз мене колись з дитиною віз у лікарню, то я думала, що він туди сам ляже, якщо доїде. Він просто звик, що корок на дорозі, це 2 машини і ритм Львова для нього шалений.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Мій свекор все чудово знає, вулиці, дороги. Просто не може напевно пристосуватись і напрягтись.

20. MALYSH

MALYSH New Member

боюсь сидітина передньому сидінні, завжди сідаю із заду, тому що було раз:
    Їхала з одною людиною, і вибігла собака на дорогу, то ми так затармозили що я влипла в лобове скло
    Моя вина була в тому що я не пристібнулася:girl_devil: