Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Solomi, 18 Січень 2011.

1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Чого Ви боїтесь, коли їдете в машині?

на жаль, правила передбачають наразі тільки з жовтня по травень... Скупердяїв на МИЛО!!:girl_devil:

2. MsViolet

MsViolet Member

Я боюсь неадекватний водіїїв і пішоходів!

3. Rostok

Rostok Well-Known Member

Коли я пішохід, то боюсь водіїв, коли водій - то пішоходів:crazy::crazy::crazy:
    а ще .... велосипедистів, вони такі непередбачувані бувають:8:

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні бачила красавца на Любінській - темно, їде назустріч транспорту, не тримає кермо і пританцьовує під музику з навушників. Ну просто мєчта дальнобійника:girl_yes2: Хрустик...

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

о, ми також його, здається, бачили біля будинку меблів - навушники великі і з наплічником. Ну просто ігри з вогнем, не чує і не бачить навколо нічого, аж проситься під колеса :girl_mad:

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Так-так..Саме він, холєра...:girl_feminist: І найсмішніше, що велосипедисти недавно збирали підписи на встановлення обмеження швидкості 50км/год в місті, але дуже обурились ідеї автомобілістів заставити їх здавати іспити на права, платити штрафи і їздити в необхідному спорядженні. Хитро**пі які..

7. Rostok

Rostok Well-Known Member

полюбому нас більше буде:girl_crazy:

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

9. instruc

instruc New Member

Найбільше боюсь пішоходів!!!! Особливо дітей, діти на дорозі це дуже не бередбачувано.

10. Rostok

Rostok Well-Known Member

деколи хочеться вийти з машини і тицьнути по чолі мамі з візком і з другою дитиною збоку, щоб по телефону не говорила, коли дорогу переходить:girl_impossible::girl_mad:

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

боюся фір і роверистів без жодних ліхтарів. Боюся бухих пішоходів у сільській місцевості.
    Боюся дороги на Перемишляни, там не ями, а суцільний Армагеддон.
    Боюся застрягнути у корку, коли Їжак на задньому сидінні.
    щось забагато всього я боюся.

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Боюся себе, бо дуже злюся останнім часом на козлів і козлих. і починаю сама козлити (((а це погано і неввічливо:girl_cray:

13. Rostok

Rostok Well-Known Member

а ми привикші:girl_crazy::girl_crazy:
    хоча весною було анріал:girl_mad:

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

цієї буде так само:girl_cray:можу поспорити:girl_crazy:Їхала і подумки хрестилася, бо темно, дощ і ЙАми

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а, є такі роверисти, які вважають себе чимось середнім між транспортом і пішоходом :) вони ще люблять без попередження дорогу переїхати на нерегульованому пішохідному переході. Типу "правила читали, но не вчили". Їх теж боюся.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

коли я ще Сергійком вагітна була, я раз їхала і плакала, бо не знала, чи то доїду, чи то вроджу, чи то евакуатор викличу нафіг.
    Взагалі, то "наш" напрямок, але навіть мій чоловік з надцятирічним стажем водіння деколи влупиться в яму.
    А навесні - анріал, точно, а цієї весни не уявляю що буде. Як там взагалі їздить автобус?

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

власне, що можна тільки подумки, бо кермо тре тримати так, щоб на другий день крепатура в плечах була :)

16. Rostok

Rostok Well-Known Member

можу вас втішити, почали класти асфальт:girl_bye::girl_bye::girl_bye::
    ну по крайній мірі до мого повороту вже дорога є))

17. Rostok

Rostok Well-Known Member

нині по дорозі на роботу їхала по трасі і з-під зустрічної машини вискочив каміньчик, в результаті тріщина на лобовому:girl_cray::girl_cray:
    НЕНАВИДЖУ наш автодор:sad::sad::sad::sad:

18. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

В Америці боюсь лише неадекватних водіїв, що ідуть поруч. Коли збиралася в Україну, то взяла свої права українські, але навряд чи сяду за кермо. Дивуюсь, як я могла тут їздити колись! Дівчата, ви такі молодці, хоть боїтесь, але іздите.

19. AlinaCh

AlinaCh New Member

Просто вибору нема... Я один раз (весною)дзвонила в автодор, щоб поскаржитись на дорогу коло дому - вони ніяк не могли зрозуміти, чого я хочу і три рази кинули трубку

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

дійсно!! ну ви балувана:girl_blush2: