Читацький флешмоб 2019 розпочато

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем lovikyou, 27 Травень 2016.

1. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Дівчата, пропоную побавитись. Часто от хочеться щось почитати, от щось хочеться, а не знаєш що і тут в нагоді стають рідні ДП.
    Коротко суть - кожен з учасників обирає собі певну кількість книг для участі (кратну 5-ти) для прочитання на рік та вказує свої побажання щодо жанру-обсягу-кольору палітурки :girl_wink:. Далі згідно побажань отримує по книзі у список від інших учасників (один учасник=1 книга), якщо список формується з 20 і більше книг, то можливі по 2 рекомендації від 1-й людини. Від запропонованої книги можна відмовитись, до прикладу, якщо вона вже прочитана, тоді просимо в учасника дати заміну. Якщо запропоновану книгу берете, відпишіться.
    Обов'язкова умова - написання відгуку про книгу (без розкриття змісту, потім ще іншим читати :girl_yes2: ) у відповідній темі - Враження про книги від учасників Читацького флешмобу .
    Щоб було цікавіше, одну й ту ж саму книгу користувач може пропонувати не більше 3 разів.

ВАЖЛИВО: коли підтверджуєте, що книгу приймаєте, формуйте список аби ми поредагували в топі, дуже прошу не робити список цитатами. Якщо книга при читанні "не пішла", просіть дати заміну, аби не залишалось "пробілів".

Наразі список виглядає так:

Список 2018 та 2019 у файлі: Учасники, 2018

2017 р.- Учасники, 2017
    2016 р. - учасники, 2016 р.

Організатори: @lovikyou @Hermi @svoybox

Останнє редагування: 15 Січень 2019
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

прочитала 8 з 10. 2 не мої книги- не читатиму.
    рецензії написані.
    наступного року із задоволенням доєднаюся знову.

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дякую, що нагадали. В мене ще є три прочитані, а про відгук зовсім забулось.

4. svoybox

svoybox Well-Known Member

звичайно!!!! тим більше мене покинула читальна муза і залишаться хвости, а я такого не люблю

5. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Мене можете не штурхнути, а копнути! Маю в читалці книг сім початих (не всі з флешмобу) і ніяк не дочитаю. Я дуже переоцінила свої сили, коли попросила 15 книг. Більшість буду наздоганяти наступного року.

Надіслано від мого Lenovo A5000, використовуючи Tapatalk

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я в процесі читання останньої флешмобної книги від @Vitusja - "Королева пустелі". Скажу одне- це перша паперова книжка, яку я захотіла купити за останні кілька років. З читанням паперових маю проблему - вони не підсвічуються ввечері)))
    Буду наступного року читати знову з вами. 10 книг - то якраз моя "мірка" на рік.

• Подобається Подобається x 1
  7. svoybox

Є такі мальнькі ліхтарики для книжок, мій десь діти заникали)))) включаю на телефоні

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

І я ще 5 книжок візьму з радістю. Єдине,цього разу зрозуміла, що українська проза мені зараз не йде.

9. Khrystik

наступного року можу збільшити ліміт до 15ти книжок. але обирати треба ретельніше:)

10. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

А я дочитуватиму свій цьогорічний список і, якщо можна буде, попрошу ще 5 нових книжечок. Читала достатньо, але багато було позафлешмобного. В цілях економії часу придумала слухати аудіокниги. Чи то вже не рахується?

Надіслано від мого Lenovo A5000, використовуючи Tapatalk

11. lovikyou

Рахується все, на що є Ваш відгук у відповідній темі: )

Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk

12. svoybox

Підбиваю підсумки флешмобу 2017.
    Подужала 9 з 10, одненьку залишаю собі на наступний рік бонусом). Дуже дякую за організацію, чекаю з нетерпінням наступного читального сезону

13. Wildcat

Wildcat Well-Known Member

А я теж попрошусь перенести непрочитане у наступний рік, а то я читала але багато книг читала не зі списку. А чи можна одну книгу замінити? бо не пішла мені "Дрозофіла над томом Канта"

14. lovikyou

Певно вже час наступний рік відкривати =)
    Отже, питання перше - хто зі мною модеруватиме цей рік? @Hermi @svoybox були зі мною минулого - можна сподіватись далі на допомогу Вашу?
    Питання друге - хто приймає участь? Відкриваємо списки, пишемо побажання.
    хто переносить минулий рік, пишуть про це одразу з бажаною кількістю, аби ми не плутались у формуванні списку.
    Ну і ставлю таки умову - якщо з попереднього року відгуків менше половини, то ставлю обмеження на кількість - не більше 5 книг на цей рік.стосовно 2017, мова про:
    @Burchenyatko (3 шт. з 10)
    @Virchuk (1 шт. з 6)
    @Багіра (3 шт. з 10)
    @Masja (3 шт. з 10)
    @OxyFoxy (2 шт. з 15)
    @MissO (4 шт. з 10)
    @Wildcat (4 шт. з 10)
    @Dominika (3 шт. з 10)
    @VikiTiki (0 шт. з 10)
    @Patty (2 шт. з 5)
    Дівчата, прошу розуміти, це вимушений крок, бо геть не цікаво щось шукати, підбирати, радити, а потім не мати на те зворотніх емоцій.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

я з Вами ;) І участь також беру ;) Напевно цього разу відразу буду замовляти 15 книжок. А то мені цього разу 10 було замало ;)

16. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Хочу підтягнути борги ще з 2016 року.
    Можливо в когось є електронна книга "Таємниця мого чоловіка" Моріарті?

17. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Люда, відкривай нову тему і поїхали:girl_wink:
    Я дочитую "Королеву пустелі", але вже занесла її в список найкращих книг року. Відгук напишу)

18. svoybox

так і ще раз так!

19. Shashynichka

Shashynichka Well-Known Member

І я хочу прийняти участь, якщо можна.

20. Khrystik

чекаю на нову темку!:girl_claping:
    нічого не переношу. хочу новенького:connie_pull-pigtail

21. lovikyou

Обговорення буде в цій же темі і далі, назву поредагую хіба, але мушу зайти з ноута

Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2