Чим ви робите його щасливим?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 7 Липень 2009.

1. kostuk

kostuk New Member

Відповідь: Чим ви робите його щасливим?

Синочком і собою - це звісно в першу чергу...:girl_in_love:, а ще завжди стараюсь приготувати для коханого якісь смаколики...:girl_dance:...він тоді такий добрий стає: і обнімає, і цьомає, і компліменти говорить...не даром кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок...:ed4d70def841dc74b57

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Я віднедавна знаю як коханого чоловіка зробити щасливим - насмажити йому мисчинку кабачечків з часником! :girl_impossible: не знаю чому, але він від них балдіє - наїсться і літає на крилах щастя посеред часниково-кабачкових хмариночок :girl_in_love:

3. kurochka

kurochka New Member

А в мого зараз якась депресія , що щоб яне робила я не можу зробити його щасливим ! Просто "боркотун" , він вже мене скоро в свою депресію введе...

4. Kordanna

Kordanna New Member

Гарною смачною вечерею, неймовірною ідеєю на рахунок відпочинків

5. olangel

olangel Well-Known Member

Почухати спинку+бажано голову+після цього чмокнути у вушко,а як,що це все ще і зранку.....:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Щасливий настрій гарантований
    P.S. ну а як цьому ще світить продовження,то :girl_dance:

6. kotysja

kotysja New Member

кажу часто просто що кохаю його! і все, довольний як слон таблеткою))))
    а якщо пропущу день-два, то капєц, - ти шо мене більше не кохаєш, ти шо знайшла собі іншого.......... ну просто як мала дитина))))))