Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Синочком і собою - це звісно в першу чергу..., а ще завжди стараюсь приготувати для коханого якісь смаколики......він тоді такий добрий стає: і обнімає, і цьомає, і компліменти говорить...не даром кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок...
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Я віднедавна знаю як коханого чоловіка зробити щасливим - насмажити йому мисчинку кабачечків з часником! не знаю чому, але він від них балдіє - наїсться і літає на крилах щастя посеред часниково-кабачкових хмариночок
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? А в мого зараз якась депресія , що щоб яне робила я не можу зробити його щасливим ! Просто "боркотун" , він вже мене скоро в свою депресію введе...
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Гарною смачною вечерею, неймовірною ідеєю на рахунок відпочинків
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Почухати спинку+бажано голову+після цього чмокнути у вушко,а як,що це все ще і зранку..... Щасливий настрій гарантований P.S. ну а як цьому ще світить продовження,то
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? кажу часто просто що кохаю його! і все, довольний як слон таблеткою)))) а якщо пропущу день-два, то капєц, - ти шо мене більше не кохаєш, ти шо знайшла собі іншого.......... ну просто як мала дитина))))))