Чим ви робите його щасливим?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 7 Липень 2009.

1. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Відповідь: Чим ви робите його щасливим?

напевне тим, що я у нього є!:)

• Подобається Подобається x 3
  2. lydmila

lydmila Well-Known Member

для мене це дивне запитання "Чим ви робите його щасливим???" ... думаю відповідь на нього буде дуже суб"єктивною. Об"єктивно можна лише відповісти на запитання "Чим він робить вас щасливою?".. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мені здається питання навіть дуже непогане...:girl_smile:
    Можна "підглянути чужі дописи" і щось для себе винести позитевне...а як після цього позитивно моєму коханнячку:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 4
  4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

От власне, що відповідь має бути суб"єктивною, бо у всіх різне щастя, і просто цікаво читати різні погляди

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вчора зробила свого чоловіка щасливим, ніц не вимагала:girl_crazy: - був за його побажанням гарний лінивий день:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 8
  6. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

і я так іноді роблю, нічо не кажу зробити ,купити, віднести-принести) і я помічаю, що чим менше нависаєш - тим більше він сам розуміє шо треба пропилососити, допомогти мені варити їсти

7. loreniya

loreniya Well-Known Member

а мій щасливий коли я його на душевні бесіди не пробиваю - бо йому вони зовсім не вдаються. Колись домучувала, а потім перестала... Не можу навіть запитати чого він мене любить. Люблю і всьо... Отакий в мене чоловік... ну і закрита бузя робить своє :girl_in_dreams:... Ніколи не кричу на нього... а при чужих навіть фе не висловлюю... то всі думають шо я така поступлива... Але ж ми знаєм яка я :girl_devil:...

8. Hruska

Hruska Well-Known Member

Тим, що серед ночі можу встати і пити йому зробити чай за його бажанням!!!!:girl_crazy:
    Ох, за що то мені таке....??? Так мирненько собі спала, нікому не заважала:girl_smile:....а на тобі..."Хочу чаю....золотце, збігай зроби чайку"....:girl_cool:

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Привчайте до зимного чаю! І заготовку звечора робіть. ;)
    Це я про Iced tea.

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

хм... хорошим моїм настроєм, не заважанням під час роботи, гарною і смачною стравою... А загалом турботою і розумінням.

11. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

..............СОБОЮ :)

• Подобається Подобається x 1
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Розумінням

13. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Він щасливий (на 99:wacko: від того, що в нього є Я і Донечка. А на той 1% ніяк не можу його ощасливити, переїхати жити окремо від батьків(не хочеться мені).

14. Kvakywa

Kvakywa Member

і в мене теж так....особливо якщо це неочікувано

Щасливий тоді, коли готую вечерю, навіть якщо це примітивна яєшня (раніше я взагалі не готувала)..., щасливий тоді коли він спокійно бавиться контру, а я собі біля нього тихенько вишиваю......але це все дрібниці, порівняно з найбільшим його щастям.....я виношую нашу з ним донечку.....ось це справжнє щастя!

15. Vika

Vika Well-Known Member

тільки сєкас.:girl_blush2:

16. sonjah

sonjah New Member

Я можливо трохи не по темі але хотіла би поділитися інформацією що треба робити щоб чоловік був здоровий, а отже і щасливий (це нам говорили на лекції з валеології) 1 - це фізична праця, навіть якщо сидяча робота треба якось стимулювати його рухатися 2) повноцінна і різноманітна їжа 3) секс. А от для жінки трошки інша картина 1) достатньо спати 2) багато пити (1 літра в день) 3) наявність сім'ї та атмосфера в ній:girl_mad:
    Звичайно все це індивідуально, це оприлюднив якись науковий іноземний журнал
    Є ще і інші моменти такі як взаєморозуміння і терпимість до певних рис характеру, адже людей об'єднує, на мою думку, не спільні чи різні інтереси, погляди чи світогляд, а те чи спроможні дві людини пробачити один одному ті недоліки, з якими інші мабуть би не змирилася.

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

-але я молодець - саме так і роблю коханого чоловіка щасливим - часом даю йому морального копнячка під дупку щоб за компом цілими днями не просиджуав, щодня готую йому перше-друге і компот, ну і пристаю регулярно з непристойними пропозиціями:girl_haha: як мало потрібно нашим коханим для щастя!:girl_in_love:

18. WildWind

WildWind Member

Шото тут не правда, бо мені треба секс. А йому для щастя треба спати і багато пити, літра пива в день саме то.

Значить записуйте:
    Лазанья, тірамісу, плов, солянка, сметанковий кисіль, еклери, пельмені, суші. А якщо то все зразу і в перемішку, то він дістане найбільш бурхливий оргазм смакових рецепторів з еякуляцією вухами, носом а також всіма порами тіла.

19. Galicija

Galicija Well-Known Member

Щоб підтвердити титул найуважнішої дружини, маю ввечері зробити коханому масажик. Яким буде продовження, то вже інша тема....:girl_cool: Чоловік просто обожнює масаж, під час нього маю змогу добитись багато-чого:girl_dance:...... Добре тако-во знати слабкі місцинки коханих....:girl_crazy:

20. VERO

VERO Well-Known Member

Собою, бо добивався і чекав так довго)))
    Синочком, якого просто обожнює)))
    Донечкою (в животику), про яку так давно мріяв)))
    А що ще потрібно для щастя????
    А решта- лише між нами. А я вже за 9р. знаю, що треба і коли.