Відповідь: Чим ви робите його щасливим? нема ліпшого мужа, як муж шо вернувся з триденного походу вгори! носить мене наруках коли відпускаю його в якісь походи з друзями, вночі помагаю зібратись на поїзд, або коли вертається вночі зустрічаю і грію їсти
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Може ліпше я вам телефончик свекрухи дам, а ви їй мужа на виховання? )) Все буде "как в лучших домах Парижа"
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? думала- думала, згадала! коли ми повертаємось з шопінгу він завжди говорить: який я щасливий, що то кінець! :radist::radist::radist:
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Вчора підслухала розмову між двома бабульками про зятів. І там одна казала як чоловіка щасливим зробити. Цитую: "Мужик, то як собака, його тре годувати, забавляти і час від часу випускати гуляти. Тоді він буде щасливий" Як тут не погодитись?! :D:D:D
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? ну Соколова розсмішила ти мене!!! це 100% правда!!а ще за ними тре прибрати!!
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? а хіба є вибір??? як то кажуть: " Був би мій чоловік профффесор, то і я б була пані професорова!"
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? ви ще молоденька сімя. з часом завідайте в тему "Сімейні стосунки....з роками.."
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Сподіваюсь, що з роками нас ще будуть робити щасливими наші дітки..
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Рибалкою і всім що з нею пов’язано! Цей процес завжди був каменем спотикання в нашій сім’ї , оскільки до рибалки чоловік готується заздалегідь - купляє купу різних прибамбасів, їди різної для риби стільки, що в холодильнику стільки нема для нас Далі їде на рибалку з ночівлею, трубки не бере, бо в нього процес - стоїть по коліно в якісь калабані Коли повертається (найчастіше без риби, брудний з купою речей в болоті) то відсипається і усі вихідні пролітають. Тому рибалка ніяких позитивних емоцій у мене не викликала. До минулих вихідних. Бо дитину вперше забрала бабуся і я залишилася "не при ділах" і зі скуки поїхала з ним на рибалку. На ніч в польові умови на озеро в якомусь дрімучому селі за 7км. до цивілізації! Бо окрім мене жіночої статі там були хіба комарі Чоловічок страшно оживився, дві години розкладав оте причандалля, в нього його на пів-багажника, потім танцював біля вудок бо дзвіночки дзвеніли а потім так гарно облаштував мене в зручному кріселку, запалив спіральки від комарів, налив трохи вина. І я зрозуміла що не все так погано. А коли він з видом 5 річної дитин яку забрали з дитсадка до сну витяг на вудці рибку, я зрозуміла що робить його щасливим!!! А я і не проти, тільки на другий раз буду їхати на рибу поближче до цивілізації.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Мій чолвоік на це запитання відповів коротко подивись на весільному диску відповідь. В нас перед весіллям брали інтервю і запитували як ми бачимо своє спільне майбутнє, мій чоловік відповів так:"Після роботи мене зустрічає щаслива дружина з посмішкою і готовою вечерею". Як мало чоловікам потрібно.
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? крім всіх звичних речей, які вже тут були названі - то конкретніше: пельменями (бо рідко сама тим бавлюся, а він їх обожнює) рибалкою (без мене, звісно) спокійним переглядом "Солдатів" чи ще якоїсь мури бездумно-смішно-розслабляючої після роботи
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Моє коханнячко любить, коли я йому роблю масаж і своїм волоссям так званий "дощик" по тілу..... ТОДІ ВІН ТАКИЙ ЩАСЛИВИЙ!!!!
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Як це не банально гарячою вечерею після роботи і мовчанням(ледь не ночує за тим комп'ютером)
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? А мій чоловік радий з того, що у нас одинакові погляди на життєво- вважливі речі, а ще любить за те ( це з його слів), що я його завжди підтиримую...Він багато працює на роботі, іноді повертається не о 18,00, а о 20,00/23,00 і дуже втомлюється, а я тоді стараюся догодити йому вечерею, тістечками смачненькими, кавою чи капучіно...і ніколи не забороняю дивитись футбол( хоча, відверто між нами, - раніше я ніяк не могла зрозуміти як це 22 мужики бігають за одним футбольним м"ячем( у нас його називають ще " бальоном") , я б дала кожному по м"ячику- то хай собі там, по полю і бігає), але коли зустріла свого коханого- полюбила і той футбол, і тепер пиво смакуємо і рибку їмо разом
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Заліпити собі бузю, коли коханий збирається на рибалку, ну і головне-не перешкодити на неї вирушити!
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? Взагалі то , гадаю- кожна дівчина чи дружина і сама вміє зробити коханого щасливим! І знає як...
Відповідь: Чим ви робите його щасливим? кожному свій підхід, для мого - не нависати, не колупати, підтримати у божевільних ідеях) а ще смачною гречкою (це його улюблена їда)