Чим ми вмиваємося?

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Надька, Feb 18, 2015.

1. Jasmin

Jasmin :)

У мене комбінований тип шкіри. Останніх 3 місяці вмиваюсь гелем Lirene Dermoprogram Не дуже піниться, але дуже гарно очищає шкіру.
    А ще маю дуже класну ощищаючу річ з Кореї, очищаюча киснева пінка - O2 Bubble cleansingНаносиш наче гель, а від контакту зі шкірою за секунду гель перетворюється у пінку. Таке враження, що ті бульбашки ощищають шкіру із середини. Після використання обличчя нагадує личко фарфорової ляльки. Мега класна річ:girl_in_love:
    Для зняття косметики використовую міцелярну воду Лореаль. Теж задоволена. Закінчиться, обов"язково придбаю таку саму.

2. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

У мене жирна шкіра з прищиками,то вмиваюся дьогтевим милом та милов з чорного кмину(nigella sativa). Перше висушує а друге дуже подобається! Гарно вмиває,знежирює і не сушить шкіру!

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

"зелена аптека" демакіяж для повік

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А мені воно пори забивало. На разі ввечері змиваю макіяж аптечним молочком Толеран і все, а зранку просто освіжаю прохолодною або літною водою шкіру обличчя і наношу крем ("Урьяж сюпленс" подобаєтья, Нівея в синій банці), ще прикупила Нівея "Енергетичний денний крем від перших зморшок з ягодами Годжі", але щось не вразив (хоч зморщок поки не маю особливих, тому може він і дієвий, не знаю).

5. Ellelia

Ellelia Вереснева

А я ним собі так висушила шкіру, не на жарт. Ледве відрятувала)) Головне, що висипи залишились + пересушена дуже шкіра.
    Спочатку було мило в бруску, потім гель дегтярний купила( до речі досить важко було його знайти). Але добре, що косметолог заборонила ним користуватися, бо що було б далі не знаю.

6. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А я маю гель для проблемної шкіри від Академі.Гарно очищає і головне не сушить,так як в мене комбінована шкіра мені дуже підходить)

7. Komashka

Komashka Active Member

Дiвчата, ви пробували мило для рук Mariana Benz? Якi враження? Дiйсно натуральне чи черговий пiар? Менi сподобалось, але вже не вiрю, що в наш час буває мило без хiмiї.
    Ранiше користувалась Dove

Last edited: Mar 18, 2015
  8. Ellelia

Ellelia Вереснева

Хто може порівняти Ля Рош Позе Еффаклар з Ля Рош Толеріан гелем для вмивання? Мій ефаклар закінчується і не знаю який купити. З такими цінами як зараз, не будеш вже три різних купляти, треба шось одне)
    Ще на Урьяж Ісіак гель для вмив. дивлюсь. Хто користувався підкажіть щось))

9. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

у мене дівчата шкіра взагалі не подарунок (зневоджена, дуже чутлива і схильна до висипів). Моя косметолог порадила взяти цукрове мило від Холлі Ленда, ціна звичайно кусюча трохи, але я ж його таки взяла. Дуже задоволена зосталася результатом, гарно очищує шкіру, сприяє зменшенню висипів та не пересушує шкіру. Ось саме те, що я шукала)

• Подобається Подобається x 1
  10. Luxury lv

О супер!!Я теж люблю цю фірму))Професійна косметика це супер.Мала їхній Альфа-комплекс фейс лосьон з фруктовими кислотами(суперовий так вирівнює тон шкіри,я сама не сподівалася,але знайомі почали питатися чому в мене така гарна шкіра і чим користуюся.)))зараз взяла Азулен гарно заспокоює шкіру,бо маю трохи висипання на чолі.Взагальному ціна (хоть не дуже дешева)але себе оправдовує на всі 100:wacko:
    --- дописи об"єднано, Mar 19, 2015 ---
    Я колись користувалася Ефакларом.Спочатку ніби нічого,а потім щось не було результату...Потім і Авене купувала,мені подружка з Франції привезла і теж щось не те.Це косметика така більш по догляду,а в кого є проблемна шкіра,то воно нічого не дає.Переконалася на собі,бо перепробувала вже багато.А тепер перейшла на Академі і ХоліЛенд.

11. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Колись мала обидва зразу, ефаклер мені більше подобався у весняно-літній період, тоді шкіра була комбінована, схильна до жирності і висипань. А зимою мені було засильно його, нічим не могла зволожити шкіру після нього, постійно хотілося наносити крем, толеріан менш агресивніший, більш м"якший, все таки він призначений для чутливої шкіри. Власне їх добре чергувати. Але якщо ви всю зиму прокористувались ефаклером, а тепер на літній період візьмете толеріан, то може здаватися, що гірше очищає.

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Зараз закінчую користуватись гелем з айхербу

Вже певно рік маю, там майже півлітри, це в мене універсальний засіб і для лиця і для інтимної гігієни і інколи для душу. Взяла, бо не має запаху, я собі олійками і ефірками його збагачую, іноді в убтан додаю і кожен раз як новий засіб. Але хочу вже щось піноподібне, бо набрид:)
    А так засіб дуже навіть нічого для кобі шкіри (суху засушить, хіба з олійками пополам), може колись повторю.

13. NutkaNezabudka

А що таке Азулен?

14. Luxury lv

Скажу вам так на хлопський розум як я знаю)Його отримують з ефірної олії квітів ромашки аптечної.Це така рідина синього кольору.Він має заспокійливу,протизапальну,і протиалергічну дію.А так як в мене бувають часті висипання на лобі,то він зменшує це подразнення і заспокоює шкіру.Зранку немає такого почервоніння.:girl_wink:

15. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене також є такий універсальний засіб: для обличчя, тіла, інтимних зон)) Вже тут всюди розрекламувала дитячий гель для тіла і волосся Babydream. Склад чудовий, не агресивний. Зараз шкіра в доброму стані і мені його цілком вистачає. Потім можна буде й ефірки накапати...

16. NutkaNezabudka

прикольно, мені б таке також непогано б підійшло)))))

17. Luxury lv

Так бо воно підходить для будь-якої шкіри просто додаткове тонізування після очищення)Тим більше вже як виявилося беремо з вами в одному і тому самому місці:girl_wink:

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

в мене жирна шкіра, то вмивалася я цим милом, результату ніякого не помітила. Зараз вмиваюся милом від Dove ( повелася на рекламу і вирішила спробувати) і очисником 3 в 1 Бавовна та персик від Avon. Після очисника шкіра ніжна, і результат здається є.

19. NutkaNezabudka

О, правда) ну що ж робити оце, все хочеться. Роздразнили, тепер кортіть буде і ще й цей засіб. Може і куплю з слідуючої зп

20. ginseng

ginseng Well-Known Member

@Luxury lv Підкажіть, будьласка, де саме купуэте Холі Ленд? Почитала дописи, дійсно Ля рош і Авене ніби нічого, але проблемній шкірі не дають вау-ефекту. Як ви думаэте цей гель з фруктовими кислотами забере пігметацію, подібну на веснушки, яка з'явилась після вагітностей?