Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? В нашому садочку стоїть декілька ліжечок, бо малюпусіньких там мало. На 5-6 дітей дві виховательки. Я завжди даю свою постіль, яку застеляють моїй дитині в її ліжечко і на якій вона спить. А в цьому ліжечку є забавки - мобіл, на який вона дивиться. Потім на підлозі відведено велике місце, обгороджене парканчиком, щось типу манежу, для діток які вже самі лазять або ходять. В іншому куточку велика шафа - де складають речі всіх дітей. Також є холодильник де тримають молоко і іншу їжу. Присутня мікрохвильова піч для розігрівання молока, каш і обідів. Також в кутику біля шафи є стіл для переодягання малечі. Трошки більше до середини кімани стоїть стіл з прикріпленими кріселками, куди садять дітей бавитись забавками чи їсти. На протязі дня виховательки дозволяють дитині робити те що вона хоче і підлаштовуються під її розпорядок дня, бо вони ще явно маленькі. А якщо малеча не спить то її садять в ходульки чи за стіл і дают іграшки до забави. Зі старшенькими працює вже трошки інакше бо вчить їх різні там буквочки, книжечки, розміри, фігури... Як колись буде час, то вам зазнимкую наш садок.
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? в Англії так само дуже дорого... десь £600-700 з 8:00 до 18:00. але що мені подобається, що з кількістю дітей зменшується податок.
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? На старших трохи дешевше, але в загальному $2,100, бо мені дали дуже добру знижку на дітей.
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Але в загальному це для вас нормально?Ви їх спокійно виділяєте з сімейного бюджету? Бо для мене це досить великі гроші!Ми недавно собі кредит взяли на 2000$, це на рік по 200$ в місяць......
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Тепер легше, бо є на світі добрі люди які за добро тобі відплатять добром. І один мій колєга допоміг мені влаштуватись на добре-оплачувану роботу. Бо дуже до недавна це була моя ціла місячна зарплата:8:
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Сумно, але приємно знати, що "ти не один" Додано через 6 хвилин Ми теж на Виговського Знайомі порадили їхній садочок "в дворах" відразу за перехрестям Любінська-Виговського за напрямком Мотозаводу. Ніби він там один. Я планую сходити у розвідку наступного тижня, хоча є і ближчі до мене, але відгуки погані....
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Це така його назва, чи він просто захований десь посеред будинків. Ну як шось дізнаєтесь, то напишіть.Хоча нам трохи далеко,ми живемо зразу біля кільця.Але якшо умови хороші то подумаємо...
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Мого тата в дитинстві віддали в яслі..Він завше на сидяче бавався і няні його прив"язували рушником до ліжечка,шоб він весь день стояв...В дитини був шок,батьки натяналися по лікарях після того...Так шо...
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Мама моя розповідала що за сталіна в яслі віддавали з 2 місяців бо строго було з роботою. Якщо це правда, то я собі не уявляю такого навіть..
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? правда. Відпустка по догляду за дитиною ще в 50-х роках була півтора місяці. І субота була робоча. Для мам, що годують грудьми, була чи то додаткова. чи то продовжена обідня перерва, але про це щомісяця треба було брати довідку в лікаря.
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? я чула про Ерудит. Може хтось падкаже де знаходиться цей садочок і т.п.
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? вже і зараз є цілодобові групи, скажімо, якщо мами позмінно працюють В моєї співробітниці малий ходить. Коштує близько $300 на місяць. Але якістю догляду вона дуже задоволена
Відповідь: Чиї дітки ходять в яслі? Той садочок, в який ходить моя мала за союзу був цілодобовий - в понеділок зранку дітей приводили, а в п"ятницю ввечері забирали. В той садочок моя однокласниця з братом ходила, так їх тато пару раз забував забрати додому в п"ятницю