Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Всім дівчатам, які звільнилися, захотілося побажати гарного настрою і нарешті веееееличезного задоволення від життя для себе! Тримайтеся гордо і посміхайтеся, присвячуйте час собі, родині, коханому чоловіку, діточкам, друзям, своєму будинку, хоббі, прогулянкам на свіжому повітрі, втіленням мрій, реалізуванню бажань, самоствердженню і самовдосконаленню! Полежіть нарешті у ліжечку подовше, відновіть свої сили, присвятіть час своїй душі та тілу, згадайте, яким було ваше життя, допоки ви не почали відчувати себе стомленою і приниженою! Знайте, що незважаючи ні на що (ні на кого) ви маєте колосальну цінність як відповідальний, чесний, відданий працівник і просто хороша людина! Ніколи не думайте, що ви зобовязані робити те, що Вас ображає чи гнобить. Наше душевне здоров"я вашливіше будь-якої зарплати! А матеріальне, як ми всі знаємо, - то наживне!
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? в даній цитаті мова ішла про особу котра не те що шукає кар"єрних злетів, а розповіда про те що має велике бажання РЕАЛІЗУВАТИ себе. Кожна людина (чи то М, чи то Ж) є особистістю тому зрозуміло, що кожен обирає собі шлях в житті і проявляє амбіції як йому/їй завгодно: хтось займається виключно домівкою, дітьми, в когось є талант до поєднання робота+7"я , а хтось виключно робота- це справа ОСОБИСТА :rolleyes: головним є отримати задоволення від процесу ... та НІ, НЕ на роботі і дуже задоволена життям!!! ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ---------- МОЛОДЕЦЬ, кожна людина кує своє щастя ОСОБИСТО !!! і не варто іти на поводу "ламаючи" себе. Я Вас розумію тому що при моїх звільненнях Я прощалась з роботодавцями (так як і Ви), а не навпаки! чому ж не повірю? Сама була підлеглою, зараз- керівник: теж так роблю! всі задоволені, робота для них задоволення (а не каторга), ніхто не втікає до інших роботодавців, прибутки компанії збільшуються! Так чинять РОЗУМНІ керівники! бажаю Вам задоволення від роботи і дружнього колективу!
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? "чому ж не повірю? Сама була підлеглою, зараз- керівник: теж так роблю! всі задоволені, робота для них задоволення (а не каторга), ніхто не втікає до інших роботодавців, прибутки компанії збільшуються! Так чинять РОЗУМНІ керівники! бажаю Вам задоволення від роботи і дружнього колективу" дякую за побажання. я тут вичитав що ви працюєте івент менеджером. якщо не секрет які ви обовязки виконуєте і скільки вам років?
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? вдячна за зауваження, переходу на особисте не буде, МИ чемні , чи не так jimbonjo ?
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Я звільнилась 2 тижні назад, це було моє перше звільнення. Коли віддали трудову книжку на руки, то якось стало навіть шкода. Вже тиждень на новій роботі, не пожалкувала ще жодного разу, що пішла з попередньої, сподіваюсь, що надалі так і буде.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? здається, що останні дописи вже не до цієї теми.... А стосовно звільнень, і керівна не керівна... Я працювала на різних посадах, і була керівником теж... Але я жодного разу не шкодувала, що звільнялась.. І якщо хтось отримує задоволення від , незалежно скільки освіт, і ще отримує за це достойну винагороду, то треба тим і займатись.. І не зважати на те, що хтось там щось подумає чи скаже... Ми живемо одне життя...
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Ви праві! Часом становище людини, котра хоче звільнитись, багато в чому нагадує становище людини, яка тривалий час стоїть на одній нозі. За певний час м"язи ноги починають зводити судоми. Людина ледве втримує рівновагу. Вже болить не лише нога, але й усе тіло. Людина благає про допомогу. Оточуючі намагаються всіляко допомогти їй. Один із них масажує ногу, яка болить. Інший береться за зведену від судою потилицю і теж масажує її за всіма правилами цього мистецтва. Третій, помітивши, що людина от-от втратить рівновагу, пропонує їй свою руку для опори. Ті, що стоєть навколо, радять спертись на руку, щоб легше було стояти. А один мудрий старий пропонує подумати над тим, що людина, яка стоїть на одній нозі, може вважати себе цілком щасливою порівняно з тими, в кого взагалі немає ніг!!! Ще один серйозний і поміркований мудрагель повчально вирікає: "Ранок вечора мудрішший" Нарешті до бідолахи підходить ще одна людина і питає: "Чому ти стоїш на одній нозі? Випростай другу ногу і стань на неї. В ТЕБЕ Ж Є ДРУГА НОГА!!!" РОБІМО ВИСНОВКИ!!!
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? На привеликий жаль , далеко не всюди її цінять. Не хочу себе хвалити , чи щось на те, але на останньому місці роботи я викладалась на скільки могла. Старалась щось доброго усім зробити, всім догодити, у чомусь допомогти. Начальство побачило мої старання і підвищили мене з "фахівця по роботі з клієнтами" на "товарознавця". Я і на цій посаді рвала одне місце... та чим більше я це робила, тим більше роботи мені докидав мій керівник. За мої надмірні старання на цій посаді я жодного разу навіть "дякую" не почула. Зрештою дійшло до того, що виконувала свої обов"язки , згідно з посадовою інструкцією, і своєї начальниці. При цьому , кожне моє запізнення з обіду , лишній вихід з кабінету, фіксувалось , і мене штрафували. Тільки чомусь за перепрацювання не доплачували. Це все я терпіла близько 5 місяців. Останньою краплею стало те, що ввели систему оцінки працівників, в залежності від оцінки нараховувалась з/п., і мені поставили "4"... Я , як порядний працівник, відпрацювала 2 тижні і пішла на заслужений відпочинок. Відпочиваю вже майже 3 роки. Щось мене прорвало..., може не все сюди мало бути написано, тоді вибачайте шановні модератори
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Звільнялась з роботи тричі, при чому в нікуди, але жодного разу не жалкувала. Перша робота була в школі, після звільнення директриса мені в кошмарах ще рік снилася. Друга робота була в турфірмі, зарплата маленька і нестабільна, шеф міг забухати на місяць і тоді за діло бралась його жінка, ото наставало справжнє пекло. Так як вона матом крила, я ще від жодної людини такого не чула. Звільнилась я там в один день, зарплату за 2 тижні мені пробачили, але я була така щаслива, що звідти вирвалась, що навіть та зп мені настрій не псувала. Потім влаштувалась секретарем до мега боса, пішла звідти за три дні, дізналась, що на тому місці більше 3 місяців ніхто не витримував, шеф трохи психований був, і ще любив з секретарів коханок робити. Такі перспективи мене не влаштовували, тому пішла не роздумуючи. Зараз у мене чудова робота, з якої хочу піти лише в декрет і вернутись назад.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Мені вже теж довелося місце праці чотири рази поміняти, до того ж кардинально. Ні про що не шкодую, адже це цікавіше, ніж сидіти на одному місці.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? ага. Двічі. Не шкодую зовсім. Навіть трішки не так: шкодую, що не зробила цього кроку з останнього місця праці набагато швидше. Коли закриваються одні двері, обов язково відчиняються інші. У когось раніше, у когось- пізніше. Але обов язково відчиняються.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Я звільнялась 3 рази. Останній раз звільнилась не шукаючи іншу роботу.... зараз безробітна.. але не шкодую!!! просто були обставини, затримка зарплати, нервове напруження, і взагалі радиться міняти роботу раз на 3 роки, якшо немає можливості досягти нових вершин в карєрі... але в нас Львів місечко не велике.. і карєри особливо не зробиш на жаль! зараз в мене робота бути мамою)
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Я звільнялась з роботи багато разів, щоб перелічити потрібно глянути у трудову, жодного разу не шкодувала бо відкривались нові двері, як сказала дописувачка вище... А зараз мабуть мене звільнили б, якби працювала на когось, бо роботи повно, а я байдикую
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? і я звільнялась з роботи, на разі другий раз звільняюсь, ось до наступної середи допрацьовую на старій роботі На першій роботі була суто по знайомству.бо не хотілось дома сидіти. на той час була на 3 курсі,пари були в другу зміну. а дома сидіти не хотілось А от на другій роботі вроді і цікаво було ,але зарплата невелика і кар'єрного росту нема, Запропонували мені іншу зараз роботу. більше перспектив і особистого розвитку Правильно підмітили дівчата де закриваються одні двері, відкриваються другі.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Звільнялася з роботи два рази і в обох випадках через наявність набагато кращої пропозиції. Йшла з легкою душею в першому випадку, бо ніколи не вважала ту роботу вартою того, щоб там довго залишатись. Протрималась там 1,5 роки, доки мене влаштовував плаваючий графік та неповна зайнятість і, як тільки знайшла кращий варіант, попрощалася з колективом. З іншої роботи звільнялась, пропрацювавши там 5,5 років також із задоволенням, оскільки майже всі мої колеги вже звільнилися звідти і кликали мене до себе ))) Взагалі вважаю, що роботу потріно міняти, якщо щось не влаштовує, але лише в тому випадку, коли є вже інший "плацдарм" для діяльності.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? І я тричі звільнялась з роботи. На кожній пропрацювала півроку... Ось тепер дуже важко, адже на співбесіди запитують, чому працювала лише півроку. А мені хочеться щиро відповісти - бо не могла там працювати! Перша робота - банк, не моє, ну, зовсім не моє. Я намагалась внести свято в роботу, за що отримувало скептичні погляди колег, мовляв " А Тобі воно треба?". Друга робота - а...я в неї була закохана...О 8 ранку я вже була на роботі, а о 10 вечора ще могла бути на робочому місці. І зовсім я не стомлювалась. Це було моє життя. Але в силу певних обставин мене змусили піти... Звичайно, зараз я у хороших стосунках. Залишилось багато незреалізованих проектів...але... Третя робота - пготрібні були гроші, пішла у рекламу...ах перші 2 місяці-це було нестерпно, я не могла звикнути, а потім поступово почала вникати в усі процеси від маркетингу, піару, верстки...і т.д. Мене було всюди і багато. Робота мені не дуже подобалась, але я бачила куди можна рухатись, якби не з.п. і не відношення безпосереднього керівника до колективу. ось я знову лише підробляю і шукаю справжню омріяну роботу!
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Двічі. На першій роботі я працювала аж 5 місяців, хоча думаю за це вже можна було дати мені медаль. Друга робота була хороша, але далеко добиратись (1.5 години двома маршрутками), колектив був чоловічий (без пліток і заздрісників) і зарплата пристойна. Якби попросили - то повернулась би. Деколи навіть сниться таке. Зараз працюю, але це не моє. Ще трошки потерплю, може в декрет получиться.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Я теж звільнялась двічі. Першого разу через дуже низьку з.п. і необгрунтовані дуже високі вимоги начальства. Другого разу звільнилась через те, що я себе почувала наче не в своїй тарілці. Мені та робота абсолютно не підходила. Йшла легко, з готовністю до нового досвіду, але з жалем за колегами. Я всюди була в дуже хороших стосунках з колективом. Зараз я на третьому місці праці, але в декретній відпустці. Повертатись туди теж не хочу через низьку зарплату і довгий робочий день. З появою дитини хочу мати більше часу для сім'ї.
Відповідь: Чи звільнялися ви з роботи? Я звільнялася двічі- вперше просто звільнилася ще будучи в декреті, бо знайшла собі краще оплачувану роботу, а нещодавно звільнилася, щоб йти вчитися на перукаря. 2 вересня починаю вчитися!