Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Жемчужинка, 15 Січень 2010.

1. avatarwin

Відповідь: Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

Скільки разів виходила заміж то своє призвіще ніколи не змінювала, по перше воно мені подобається , по друге щоб не мати проблем з документами, по трете чоловіки ніколи на цьому не настоювали, по четверте характер від народження не змінювався..

2. vikad

vikad New Member

А я прізвище міняла. Але характер у мене змінився не з прізвищем, а з роками, оточенням, досвідом, роздумами, народженням дитини, зміною діяльності (професійної), зміною (неодноразовою) місця проживання...

3. Drizzle

Drizzle New Member

Я залишилась на прізвищі першого чоловіка. А в другого прізвище таке трохи смішне, та й він сам не наполягав. А характер ніяк не змінився.

Останнє редагування: 24 Грудень 2012
  4. zestim

zestim New Member

міняла прізвище 2 рази - думаю, мене вже ніщо не змінить :)

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, я щось не знаю на рахунок характеру, але я чомусь вже від дівочого прізвища відвикла, а з прізвищем чоловіка за 7 років так і не звиклася повністю, чуже воно мені все ще.

6. Balu

Balu Member

Мій характер точно не змінився після зміни призвіща. Але я дуже не люблю прізвище чоловіка. Скоро буду знов мати своє дівоче прізвище. Не дочекаюсь вже :)

7. Sitara

Sitara Active Member

8. Жменька

Жменька Well-Known Member

Я прізвище міняла. Але характер не змінився, можливо, спокійніша стала - але то вже вікове:girl_smile: От, правда, декілька звичок чоловікових перебрала, як в принципі, і він мої...але, я думаю, це "неизбежно", коли люди разом живуть

9. Tsypulka

Tsypulka Member

А до мене разом з прізвищем від чоловіка перейшов склероз...

10. Galin Max

Galin Max Member

я взяла чоловікове прізвище, бо хотіла, щоб вся сім'я була на одному прізвищі. Хоча дуже з дівочим не хотіла розлучатися, тим більше, що в мене братів-сестер нема і нікого з таким прізвищем не залишиться.
    Чоловікове також рідним не стало, хоча воно дуже зручне (моє дівоче по сто раз перепитували і все одно неправильно записували ;)
    Характер змінився з появою малятка ;)
    А ще в мене вийшла кумедна ситуація: і мамине, і татове, і чоловікове прізвище починається на "Б"

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Аналогічно, читаю як про себе:girl_haha:

12. rycola

rycola New Member

Після того як поміняла прізвище на чоловікове, стала спокійніша, можна сказати навіть покірніша, думаю що дуже помінялася.

13. Ari

Ari Well-Known Member

Ніколи не задумувалась над тим чи помінявся мій характер. Та недавно моя свекруха палюнула фразу:"Всі невістки добрі до весілля, а по нім ....." три крапки це мавчанка. А я собі подумала, "мамо та я ж ваше прізвище маю, можливо це воно мене так поміняло")))))))))))))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

хм.. цікаво,думаю ,на мене не вплине,але скоро це перевірю!Хоч би зберегти ту рівновагу в душі ,яка зараз є.

15. Ringo

Ringo Well-Known Member

А мій спокій з'явився з появою коханого в моєму житті. Він мене врівноважує. А от щодо прізвища ще досі не визначилась. Думаю між подвійним і його.. Так люблю своє прізвще,що дуже мені якось тяжко його позбуватись:girl_impossible:

16. Margarett

Margarett Well-Known Member

Я свого не змінюва, чоловік проти не був. Казав, як хоче, лише одну умову постави: діти - на моєму і крапка. Так і сталось. Та най там. А характер

17. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Діти ітак реєструються на батька! Тут без умов :)
    А по-темі: то не характер має мінятись, а переоцінка цінностей чи шо....
    P.S.Без вас погано, кохані жіночки, і з вами зле...:girl_crazy:

18. DValyaD

DValyaD New Member

Прочитала назву теми і вирішила написати, що стала спокійна))) Зайшла на останню сторіночку... і тут перша фраза)))

Не знаю чи це через прізвище, можливо це дійсно вік бере своє...

19. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

не знаю, чи на мене вплине зміна прізвища, але не думаю, що це щось міняє. характер може дійсно трохи змінитись, але від дорослішання людини, життєвого досвіду. думаю, що більше характер чоловіка, наше спільне життя може щось змінити (надіюсь на краще:girl_flirt:), але аж ніяк не саме прізвище

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

На мене ніяк не вплинула зміна прізвища. Хоча...Воно стало коротшим, зручніше вписувати в різних документах, завжди поміщається в рядок.