Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Жемчужинка, 15 Січень 2010.

1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: Чи змінився Ваш характер після того,як Ви взяли прізвище чоловіка?

не думаю що саме прізвище ось міняє, а от якщо його доплюувати до зміни статусу, місця проживаня і т.д. тоді впливає. Мені було незвично з новим прізвищем поки не привикла. Але на характер це не плинуло.
    ну коротше, як писали дівчата вище

2. chapacha

chapacha New Member

і у мене змінився характер в гіршу сторону

3. Raven

Raven Мама малятка

До того противна була, а тепер деколи сама себе забилам би.

4. mamba

mamba Member

прізвище не міняє....чоловіки міняють...упирі!:girl_feminist:

5. lapusik

lapusik Загублений

В мене нічого не змінилося,окрім того,что в університеті після одруження викладачі при перевірці контрольних занижували оцінки, а потім звикли,що це нова я)

6. lovefreedom

lovefreedom New Member

Повністю підтримую mamba !
    Я не змінилася. Завжди була, є і буду Васильєвою!))))

7. Музик

Музик Мартуська

здається змінилася, але чи винне в цьому саме прізвище? чи, як вже хтось писав, зміна статусу, я не знаю. просто тепер є не я, а ми, моя сім'я, і мої обов'язки. а прізвище, це ніби зовнішня форма цих змін.
    до речі, спочатку було дуже дивно підписувати роботи в універі його прізвищем (ми в одній групі вчимося), а тепер викладачі просто радіють за нас і щоразу як бачать, що нас таких двоє знову і знову вітають з одруженням

8. Gysochka

Gysochka Member

я думаю що тут власне, грає роль не зміна прізвище, ви ж не помінялись одразу ж як вам поставили штамп в паспорті, а з часом помічаєте якісь відмінності в своєму характері, на це впливає те що ви живете близько з певною людиною, ви стали його половинкою, отже і на половину помінялись. :haha:, ви мимоволі переймаєте її звички, слова, підлаштовуєтесь під неї , дітей , і як тут було сказано міняєте місце проживання, появляються нові родичі друзі і т.п це все впливає на зміну нашого характеру.
    Знаєте що я собі подумала а якшо я просто візьму і поміняю собі прізвище, як ви думаєте, зміниться моє життя????

9. solomka

solomka Active Member

Мій характер змінився (і я б сказала в гіршу сторону), але це скоріше за все не через зміну прізвища, а (як було сказано вище) через зміну побуту, середовища, місця проживання, оточення. А прізвище чоловіка навіть дещо схоже на моє дівоче, так що мені нічого незвичного в підписування документів не було, правда перших пів року все-таки плуталась і могла писати старе прізвище.

10. bora

bora Well-Known Member

Зачиняємо гілку і започатковуємо - Як змінив Вас чоловік (сім"я)?
    Я звісно не парапсихолог якийсь, щоб розуміти "ці" нюанси, тому просто завжди веселюсь даній назві. ;) А як же номер будинку, чи назва вулиці на якій проживаєш? А вулиці частенько перейменовують... бідні характери. Вам перехотілось лізти на броненосець після того як Леніна стала Личаківською?:) І т.п. айайай скільки всього пропустили.
    Проте питання - як на Вас вплинула зміна міста проживання - мені здається не позбавленим змісту... Хоча і тут можна сперечатись про причинно-наслідкові зв"язки.

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

ггг..захотілось повзти на Личаків:girl_crazy:

12. Kolezanka

Kolezanka New Member

В мене характер змінився, проте не через прізвище, а через новий спосіб життя.

13. Francesca

Francesca New Member

Я б не сказала щоб в мене характер суттєво змінився взагалі після одруження. А зміна прізвища вже точно ніяк на мій характер не вплинула.

14. mireja

mireja New Member

В своєму прізвищі замінила кілька букв і вийшло чоловікове. Кака була - така є.

15. Valeria

Valeria New Member

А що може змінитись після зміни прізвища?В мене не змінилося нічого.Єдине,що потрібно звикнути до цього.Не розумію,як прізвище може вплинути на зміни в самій людині.

16. Michela

Michela New Member

Повністю погоджуюсь з цією думкою!

17. goriwanka

goriwanka New Member

І я так вважаю, змін не помітила ніяких

18. pywkarik

pywkarik New Member

Я змінилась, сама помічаю. Стала поступливіша, і чомусь домосєдкою... бррр... і ніц не можу з тим зробити...

19. jylanda

jylanda занууууда

Хм, едине, що мене турбуе пiсля змiни прiзвища, так це те, що неможу звикнути)) Не реагую, якщо до мене звертаються мадам ... :girl_yes2:, aле думаю, що на це потрiбно набагато бiльше часу)

20. Ehmeja

Ehmeja New Member

Я до свого прізвища додала ще й чоловікове. Зміни в житті звичайно відбулися, але через новий статус, обо"язки, нове місце проживання, знайомство з новими людьми. І взагалі я думаю, що з віком люди змінюються в багато чому...