Чи змінились ваші стосунки після весілля?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 15 Жовтень 2009.

1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Чи змінились ваші стосунки після весілля?

А наші стосунки і після весілля змінились. Дещо на краще...дещо на гірше... Я холерик по натурі...раніше більше стримувалась, а зараз.... А з народженням дітей стосунки не те, що змінились, вони перейшли на зовсім інший рівень... Ми вже не просто "закохані, які цілуються при найменшій можливості", а батьки, які виховують своїх дітей! А так ще хочеться тих емоцій, тих різних пікантних моментів... і ми вчимось ... найскладніше для мене, це коли діти в бабусі..., а "виключити думки в голові" і розслабитись не думаючи ні про що НЕ ВИХОДИТЬ.

2. Fechka

Fechka Member

...змінились і мінятимуться надалі.. бо таке життя- воно нас "шліфує",підкоректовує,наповнює;щось додає, і щось забирає....
    Я завжди всім кажу:" Сімейне життя -це постійна праця!" Чудово коли це праця обох людей,та буває по-різному...
    Я колись вичитала і з цим дуже погоджуюсь "Подружнє життя -це танець!" Хтось робить крок уперед,а хтось назад;Хтось веде,а хтось дозволяє себе вести...тим паче-ДВОЄ ТАНЦЮЮТЬ,КРУЖЛЯЮТЬ І ОБОЄ НАСОЛОДЖУЮТЬСЯ ТАНЦЕМ...
    Перший рік справді найважчий,це притирання,приглядання,розчарування і закохування знову і знову....в нашому житті було по-різному як у зебрі,полоса чорна,полоса біла ще буває незрозуміла"сіра"...Я завжди чекаю білої... і все роблю аби вона була якнайдовша.... Одного разу коли я дуже образилась на чоловіка,була розчарована нашим життям,непорозумінням пішла розраду шукати в церкві і мені священник дав дуже мудру пораду " Ваш шлюб допустив Господь! Не має в світі такого чоловіка котрий би краще вам підійшов як ваш,і не має такої жінки котра б краще його розуміла і цінувала як ви!"! з цими словами я покинула храм прийшла додому і вибачилась за те в чому не важала себе винною і на диво мій"впертий "чоловік попросив пробачення теж(за наше спільне життя він це робив 2рази!!!!!!)Так ми помирились...і тепер хай ,що там Знаю, ВІН- мій острів у морі,іншого не шукатиму!...

3. Freetany

Freetany Member

У нас ставлення було однакове до весілля і після. Але було інше - коли я була вагітна. Мене кормили, поїли, турбувалися... Ех! Треба знову мабуть вагітніти :).

4. Kosjana

Kosjana New Member

Думаю що змінилися, після весілля, - вже якось на всі 100% впевнений.. що ви належите один одному і перед Богом, і перед людьми, як то кажуть, якось відчуваєш що стали ближче один одному, все ж тепер МИ - СІМЯ!! З роками звичайно ..трохи те відчуття, як би то правильно сказати.. сірішає..менше звертаєм на то увагу.., але все одно .. весь час пізнаєм один одного і , напевно, більше прощаєм .. аже ми вже не просто так.. хлопець і дівчина.. рідні люди!!

5. Galicija

Galicija Well-Known Member

Я теж помітно відчула зміни після народження донечки... Ми стали серйозніші, інколи дратівливіші, бо втомленіші....ну, словом, як в усіх... А після одруження помітних змін не було. Може тому, що ми рік до того жили разом????... Стосунки будуть змінюватись як мінімум з кожним роком спільного життя. І ми, жінки, це сприймаємо часом болючіше, ніж наші половинки. Буває,виглянеш за вікно, там крапає лінивий дощ.....і така ностальгія за першими прогулянками годинами(!!!), безкінечними телефонними розмовами, метеликами в животі після першого поцілунку і... і... і... Спитаєш себе, чому того всього тепер нема??? А тому, шо це все початок... Щоб мати ці всі відчуття, потрібно робити щоразу новий початок. Але тоді не буде тої стіни, за якою можна сховатись від усього світу, довіри, яка не зрадить, і донечки, яка так схожа на татка:d25:...

6. Bobas

Bobas New Member

Перший рік після весілля була ужасна притирка, малеча швидко з'явилась. І вічний недосип давався взнаки. Одним словом сварились трохи, але з кожнем днем я вчилась жити в парі, жити разом. Чути не тільки себе. Вивчила що таке компроміс, навчилась радитись. І змовчати в деяких ситуаціях. (навіть коли дуже хочеться виррррричитись, а знаю, що не вартує... то бубоню тихенько -про себе-мені легше і він не чує).Стала хитріша (зрозуміла, що сварками і докорами нічого не доб'юсь).Іншими способами цілі добиваюсь.:girl_blush2:Пряником і кнутом))))) І свята навчились робити в дом. обстановці .(так як нема кому малу залишити) .. і всі задоволені і дай Боже щоб так було довше!!!!!!!
    ЕХ, життя сімейне то така штука -таке всяке буває. Сьогодні я ужас в чулках, а завтра ангел. Жінка ж така і має бути -кожен день інша, неповторна, щоб не привикав до ласки. Вона має бути і другом і мамою і сестрою і жінкою легкої поведінки в ліжку,( мовою оригіналу звучить трохи по-іншому), тоді мужчина буде мати завжди інтерес......Кажись так.....:girl_claping:

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

змінились.з"явилось якесь відчуття єдності, одного організму. часом не вистачає романтики, бо тепер після роботи ввечері не дуже то й тягне гуляти містом і сидіти в кав"ярнях