Чи змінились ваші стосунки після весілля?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 15 Жовтень 2009.

1. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

Відповідь: Чи змінились ваші стосунки після весілля?

....ну це мені також "дарує"- я думала,то лише в мене такий практичний чоловік!!!:girl_haha:

• Подобається Подобається x 4
  2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Не знаю, як кого, але мене побут пре :girl_crazy::girl_crazy: не стовідсотково, звичайно, але від спільного побуту я теж отримую кайф.
    Звичайно, коли в хаті, перепрошую, срач рідкісний, а приьирати ніхто з нас не хоче, починається "а я, а ти" і т.д.
    Але не все ж так погано. Побут - то частина спільного життя, а не його ворог

• Подобається Подобається x 15
  3. demko

demko Well-Known Member

Страшно і дуже, а ше страшніше коли ти знаєш що повороту назад немає, і ти йшла на це свідомо, навіть дуже хотячи.Але з часом все змінюється, спочатку з настанням вагітності, потім із народженням дитини, ти починаєш розуміти,що це життя, життя, яке ти обрала собі сама, і тепер просто потрібно звикнути до нього, в дечому змиритися і жити далі.
    P.S. А ще чоловіка потрібно виховувати,але не робити з нього підкаблучника, просто щоб було взаємопорозуміння.

• Подобається Подобається x 5
  4. Красотка

Красотка Well-Known Member

Виховувати треба...але за рік такого не досягнеш. Треба хоч би 3 роки виховання і..отримаєш результат.
    Чи зминілися мої стосунки? Звичайно,я стала нервовіша,дратівлива,бурчу,все мені недогода,хочу спокою,хочу більше грошей)),хочу....
    Він...напевне змінився) не бачу особливих змін,хіба що їсти став більше))...і ще як терпів мене так і терпить! Спасибі тобі!!

• Подобається Подобається x 6
  5. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

І про себе можу таке сказати!!!

• Подобається Подобається x 1
  6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в нас зустрічання як такого і не було, майже одразу поселились разом,потім освідчення(через 2 місяці), сватання і весілля, то все протягом року. Весь той час я капризувала, казала, що буду зла і недобра і кричати буду і готувати не буду і т.д. і т.п. ще й брекети вчепила (без нагальної потреби), але він все витримав і як тут вже писали і далі терпить:) нічого не змінилося, а щодо побуту (не терплю цього слова) то це ж частина життя, оскільки в нас не було квітково-цукеркового періоду ( в класичному сенсі) то й зараз різких змін не має, але квіти і повні пакети з тістечками з Вероніки, подарунки і вечері в кафешках-ресторанчиках як були та і є зараз, от тільки я до того вже по-іншому ставлюсь, шкода мені щось на таке гроші витрачати, бо то ж вони тепер сімейні:) а що точно трохи змінилось то це зявилось відчуття гордості, що то мій ЧОЛОВІК і ще купа гарних відчуттів, які проявляються в різні моменти, то страх як приємно:)тьху-тьху

• Подобається Подобається x 11
  7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Влучно сказано.
    Одне радує, що не заарканила себе ще раніше.
    Правду кажуть, що шлюб вбиває романтику. Так сталось і в нас.
    Щодо побуту, то помочі від чоловіка ніякої. На вмовляння щось зробити йде купа нервів і сил. Тому переважно все роблю сама. Але що зробиш, я ж сама вибирала за кого йти заміж. Маю Лева - царя звірів, якому все подавай на блюдечку з рожевою окайомочкою.
    Лишається одне - сціпити зуби і не помічати деяких речей, знаходити щось позитивне в сімених стосунках і жити разом заради маленьких оченят, які дивляться на мене.

• Подобається Подобається x 6
  8. Deidra

Deidra Well-Known Member

А ми флегматики в побуті... чи просто неряхи :girl_crazy: але якось на тому не зациклюємося... От що іде гладко - так то домашнє господарство, роботи-гроші, походи по магазинах, вибір відпочинку, гулянки з друзями.. :girl_claping:коротше, конфліктів не було би... якби не політика :girl_cray:
    Може, крім того і є якісь "нюансики", в яких я коханого хотіла би інакшим бачити :girl_in_dreams:, а він мене - але то не суттєво.. принаймні, гарячих суперечок не викликає... А от на політичні теми можемо і посваритися... :girl_devil:
    Коротше, нічого нового я для себе поки не відкрила :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 8
  9. Красотка

)) Як я розумію....я вирішила для себе..з ним на цю тему не говорити, а якщо говорити то мовчу або підтакую...не чіпаю його....щоб потім мені не портив настрій. Хай думає,що я цілком підтримую.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Я теж не замітила якихось особливих змін, оскільки до одруження бувало, що на вихідні ми "жили" разом. Тому я і готувала і сорочки прасувала...
    Мені зараз починає здаватись, що все негативне, що було в мені і через що ми сварились починає проявляти чоловік, а я стала такою як був він.
    І взагалі, я помічаю, що багато до чого "притерлася")))

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Наші стосунки змінилися не після шлюбу, а після народження малого:sad:
    Я стала мамою, а чоловік продовжує жити тим життям, яким жив до появи сина.

• Подобається Подобається x 12
  12. Orman

Orman Модератор-бомба

щось жодних змін не помічаю. Але напевне ми таки змінилися, обоє - разом ...

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Так.

Ми навчились сваритись. Раз-два, знайшли проблему, вирішили і забули. Без надувань губ. Бо життя коротке, а спільне - ще менше, шкода часу на з"ясовування, "хто верблюд".

• Подобається Подобається x 8
  14. Аліса

Аліса Well-Known Member

Та у багатьох у нас схожі ситуації. А мені ще подобається вислів : Коли жінка заміж виходить, вона думає, дивлячись на чоловіка: він поміняється...а він не міняється, а коли одружується чоловік, то думаю, вона не поміняється, а вона міняється..

Так це ж у всіх так! Стандартна ситуація. Нічого нового.)))

• Подобається Подобається x 2
  15. Красотка

О!! Молодці....без надування губ,не всім так вдається.

16. Надька

Надька Well-Known Member

так, побутові проблеми є, і від них невтечеш. наші стосунки незмінились.Ми вже давно, ще до весілля жили як подружжя, тобто всі проблеми рішали разом. от тількии він в мене не ночував. а так був господаром в хаті.

• Подобається Подобається x 3
  17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Я повторюсь - все залежить від того, що поставите на горішню сходинку у драбинці ваших цінностей. І все.

Бо якщо там стоятиме власне Я, з його потребами - не бувати спокою і щастю у сім"ї.

• Подобається Подобається x 2
  18. Красотка

Ой...як важко боротися з власним Я...і так його і так його...а воно лізе)).
    Важко боротися з собою,коли пре з тебе та гордість),що ти і тільки ти завжди правий!

19. isachka

isachka Well-Known Member

майже всі дівчата пишуть про появу спільного побуту і зміни,що сталися на цьому грунті. У мене такого не було: ми разом ведемо побут 4 роки, розписалися (лише штамп без усього решти) минулого року, тому впевнено можу сказати, що побут на нас не вплинув, зміни сталися з нами і нашими стосунками. Чоловік за мною більше не впадає, він став менш уважнішим і не лише до моєї особистості, а того що стосується НАС, чуже часто зявляється відчуття належносі йому - чоловік вирішив, а робимо ми. Раніше при поганому самопочутті можна було сказати, що мені зле чи недобре і це сприймалося добре, і давалося трохи спокою, без емоційного тиску, тепер зявляються докори проте, що треба щось, випий таблетки, візьми себе в руки і т.д. А от щоб трохи підкоригувати "наші" плани - то вже ні, хоча знає як воно важко іноді дається навіть чисто фізіологічно добре. А про те, що постійно разом, людям потрібний ОСОБИСТИЙ простір, може і всього 2 годинки і всього 2 кв м і лише 1 раз в місяць, але потрбний.
    А в побуті мій кудлатий Лев - золотце, яким я ні зким неподілюся.

• Подобається Подобається x 5
  20. Hruska

Hruska Well-Known Member

Важко стверджувати, що наші стосунки змінилися...:girl_in_dreams:напевно всетаки - НІ!!!:girl_smile:
    Але хочу сказати, що одружувалися ми (після зустрічань 4 роки) для того, щоб більше бачитися, більше часу проводити разом, щоб завжди бути разом, погомоніти в купочці, помуркати в обіймах ....:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:а вийшло все зовсім навпаки!!!! Приходячи з роботи в 9 а інколи й в 10 год....літаю по хаті з купою побутових проблем - вечерю зготовити, поприбирати оті всі шкарпетки, щось постірати.....і часу на оті "муркотання" зовсім нема....:girl_cray::girl_cray:хочеться дуже хочеться цієї романтики, і є вона в нас....не "замерзли" наші відносини... але просто практично не вистачає часу на всі ці любовні ласки...:girl_cray::girl_cray: