Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. В майбутньому ми також плануємо всиновити дитинку. І не обов"язково здорову. Хворим діткам також потрібно відчувати любов мами і тата, чи ж не так? Але болючим залишається питання фінансів...
усиновлення дитини Дорогі батьки!! Дуже цікавить ваша думка з приводу даного питання. Буду вдячна всім, хто відповість, чи поділиться досвідом. Це питання мало розкрите...Як ставитест ви до усиновлення? Чи всиновили б чужу дитину?
Відповідь: усиновлення дитини Я збиралась всиновлювати дитинку, але через свою маму не можу зробити цього... На жаль, ми живемо в квартирі моїх батьків... Мама категорично проти, щоб я приводила в її квартиру "чужу" дитину.
у мене аналогічно....У мене ця думка дуууууже давно. Хоч мене всі відмовляють, типу гени і се таке, але я впевнена, що вода камінь точить. Особливо категорична моя мама. Мені серце стискається, коли дивлюсь репортажі з дит.будинків...... Тоді чому ви такі категоричні? Якісь серйозні проблеми з вихованням, чи проблема у їхньому здоров"ї? Чи в браці терпіння, любові, часу?..........Дуже треба знати!!!!!!!!
Відповідь: усиновлення дитини Чомусь я ще школяркою почала задумуватись над тим... Так, я б змогла всиновити дитину. Теж вважаю, що гени-генами, а людське тепло, любов і старання зрозуміти всиновлену дитинку зможуть все виправити. Був період, коли після одруження думки про усиновлення до мене повернулись... але з чоловіком так жодного разу цю тему повноцінно не обговорили... Напевне, найважче справитись не з всиновленими дітьми, а з нерозумінням оточуючих. Маю знайому (старша жінка), яка всиновивши двох діток (хлопчика і дівчинку) вимушена була через це виїхати в Росію. Діти приїжджають щороку на літні канікули в Україну... а основне - вони нічого про себе не знають... Але це вже інша тема
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Я колись сама собі задавала такі питання, переживала, чи буду доброю мамою для всиновленої дитинки, а тепер знаю відповідь. Я знаю, що однаково би любила і всиновлену, і рідну дитину. Бачу це хоча б по своїй роботі. Я працюю з студентами, хоча між нами невелика різниця у віці, але люблю їх як дітей, переживаю за них . Часом думаю собі, от би в мене колись була така доросла дочка або син А ще дуже прив'язуюсь до маленьких діточок, з якими спілкуюсь в гостях, потім сумую за ними... Спілкувалась з мамою всиновленої дитини, яка має ще і рідні діти. Вона не бачить ніякої різниці між рідними і всиновленою дитиною. Для любові, терпіння, часу нема різниці, чи це рідна дитина чи ні. Рідні батьки ж навіть не знають як їх рідна дитина буде виглядати, знайомляться з нею вже після народження, але не думають, чи будуть її любити, мати терпіння тощо. А при всиновленні є вибір - можна вибрати дитину, яку серце підскаже.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Мені ДУЖЕ важко писати (говорити і т.д., хоч пройшло вже майже 4 роки, але для мене це.... я тут(на форумі можу висказатись, бо в житті мені ніхто не може висказатись, бо бояться зачепити за живе ітак воно і є..., а на форумі все інакше.... і я диву... але НЕ ТАК Як РАНІШЕ,,,,,) РАНІШЕ в мене був Брат, Кум...... і САМА рідна Людина......і в один день Його не стало................. В батьків ВІН був один.... Його Мама (моя сама рідна людина - моя тьотя, яка мене вибавила і в честь якої мене назвали.....) не змогла по стану здоровя мати більше дітей.... Мені дуже тяжко це все писати навіть через ті всі роки..... Але....... Моя тьотя з чоловіком в своєму горі і з БОЖОЮ поміччю через 2 роки всиновили хлопчика (ровесника моєї Каті) і які врни тепер ЩАСЛИВІ!!!!!!! Я не можу і не буду зараз писати більше нічого, але це НАША (МОЯ) САМА ЩАСЛИВА РОДИНА!!!!! (хоча ні батьки, ні родина (ні я НІКОЛИ) не ЗАБУДЕМ Нашого ЮРАСИКА!!!!!!!!!!(((((((((((
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Я б однозначно змоглаб виховувати і любити всиновлену дитину..навіть якось розмовляла з чоловіком на цю тему.Просто в нас на кожному кроці висять Бігборди з написом"тій дитині потрібна сімя"а коли зголошуешся..то треба чекати дозволів,збирати купу паперів тощо.Знайома пять років чекала-правда аж двох забрала!!!
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Сонце! Це дійсно, мене бісить, те, що вон по тєліку показуюють, "цій дитині потрібна родина", якби моя родина з тим не стикалась.... Моя тьотя вона і так ДУЖЕ сильна жінка, що я не могла пережити смерть свого Брата і кума і НІКОЛИ не зможу ЙОГО забути, а вона навіть без ліків трималась і всі переживання тривала в собі......а потім наважилась і до останнього нікому не говорила, що всиновлює хлопсика... Всім вона сказала за тиждень до того як малий мав бути в них вдома.... Я була перша, хто знав, бо моя доця (перша племінниця і перша похресниця її покійного сина на три місяці старша від її прийомного сина!!!!!), кароче то в нас в сім'ї настільки се тяжко..... Але зараз той малий ходить в садік, без моєї Каті жити не може і вони (батьки) мають смисл і тому житті! Я ДУЖЕ за них рада, бо якби не та дитина то не знаю що би було..........І вони душі в ньому не чаять, а він, то (Слава Богу) забув, що таке дит. будинок!!!!! І я щаслива!!!!!!! Хоч мій Юрася мені щонайменше 2 рази на тиждень сниться! Всім здається, що ніби майже 4 роки пройшло і то забудеться.... а я не забуду НІКОЛИ,,,,,,, То таке МОЄ РІДНЕ і сижу зараз пишу і завжди плачу і не хватає.....................................................................................
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Це міфи, міфи. Всі документи на всиновлення, включаючи всі дозволи - це НЕ купа паперів! На любу субсидію ви збираєте більше всяких папірців. Документи на всиновлення робляться швидко і безпроблемно. Головне - мати хату (прописку) і роботу хоч у чоловіка або рахунок в банку (якщо ні в чоловіка ні в жінки немає офіційної роботи). Документи можна зібрати за 2-3 тижні! І я знаю, що говорю - тому що вже сьома моя подруга зібрала документи на всиновлення. А попередні шість вже щасливі мамусі. Тому знаю всі подробиці цього процесу. І 5 років чекають (вибачайте на слові, але це правда) ну вже зовсім ліниві всиновлювачі. Або вони шукають якусь ідеальну дитину - а таку, звісно, і за 5 років не знайдеш. :xaxa: А діти є, і їх багато. І нікого довго шукати не тре - Україна велика, дітей без бітьків тисячі, на жаль.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Я знала сім'ю, в якій дуже довго не було власних дітей (десь біля 10 років). Жодні лікарі/ліки не допомагали. Через рік після того, як вони всиновили хлопчика в них народилась Яринка, а потім Петрик, а потім ще була дитинка. Зараз в них четверо дітей, та сім'я живе за кордоном.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Одного разу на якомусь форумі прочитала допис однієї жіночи, вона не розуміє чому всиновлюють дітей пари, які можуть мати своїх дітей. Начебто для того, аби вночі не вставати, з зубками-животи не мучитись, підгузники не міняти. Але чомусь вона не подумала, що чужу дитину треба полюбити, як свою рідну, а скільки там тих підгузників... А я б всиновила дитину, і чоловік не проти. Але хочу ще одну свою лялю народити. Як хтось вже писав, відчуваю потребу в цьому, вже дуже давно... А гени - взагалі не розумію такої думки. А людьми, які всиновили хочаб одну дитину, просто захоплююсь
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Ще в школі я відвідала вперше дитячий будинок і зрозуміла, що обов"язково всиновлю дитинку, коли буду мати свою сім"ю. В перший місяць після народження синочка мені постійно снилися сни, що ми всиновлюємо ще одного хлопчика, але старшого за нашого. І тепер я постійно живу з думкою, що обов"язково всиновимо дитинку, але після народження другої власної. Чоловікові м"яко натякала, він ніби не проти, але бачу що він не думав над цим питання ретельно! Та маю час з ним попрацювати!!!:xaxa:
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Прочитала цю гілку і я в шоці. Про які гени можна писати в покинутих дітей, якщо в нормальних сімях виростають такі виродки, яких світ не бачив. Один приклад. Я знаю сімю, де 2 батьків інтелегентні люди, на добрій роботі, а син зек, який чинив звірства. То як на рахунок генів???? Покинуті діти вже і так наказі, так що не треба їх наказувати і далі тими розмовами про гени і т.п. Діти не відповідають за вчинки своїх батьків. Я знаю, що б всиновила дитину. Я колись ходила в сиротинець і мені вистарчило подивитись на очі тих манюнь. В них було стільки розуміння, болю. Вийшовши звітам довго не могла прийти до себе.Я вам скажу одне: в нас суспільство ще не готове до всиновлення. Завжди знайдеться якась "добра пані", яка зробить боляче всиновленій дитинці і все розкаже.
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. дивилась диск, який дала мені Aster, дотепер під враженням.....Дивилась іТАК сумно було....З чоловіком давно веду бесіди, вода кммінь точить....Помаленьку готую всіх близьких, що незабаром в моєму житті з"явиться ще одна дитинка....Налаштована я дуже рішуче, от тільки чоловік просить, щоб родити ще другу дитинку, і тоді третю всиновлювати/вдочеряти...Буде видно
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. А що за диск? Тань, ти молодець! Говорити то одне, а от дійсно взятись за діло - зовсім інше. Потрібно мати мужність і силу,а ще велике серце... Успіху тобі!
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Десь з років 8 я двічі на рік приходжу до діток на Антоновича. Коли приходила вперше, дуже привязувалась, особливо коли під-час наступного візиту їх уже переводили. Коли прийшла туди вперше після народження дитини в мене була легка істерика, я плакала, бо почала дивитись на тих діток через призму свого материнства. Тоді зрозуміла зміст вислову "чужих дітей не буває". Я вже майже готова. Проблема в чоловікові. Попередньо домовились після народження другої дитинки. Я думаю що своє ще треба зачати, виносити, народити а тут вже є готові дітки які потребують уваги і ласки вже. Збираюсь до діток на Паску. Минулого року я крім всього ще привезла 10 пасочок і боялась що вони будуть зайвими, а виявилось що їм навіть пасок ніхто не привіз...
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. дуже хороший....частіше б таке "кіно" по телевізору показували.....16 хв. перегляду, а вражень!....Вкінці показано прості пари, не олігархи, які навіть маючи 2 своїх дітей не побоялись всиновити 3, чи 4....Такий позитивний настрій від того!....Хоч останні кадри, де дітки приплюснувши носики виглядають у вікно дит.будинку за потенційними батьками дуже вразив....Та такі очі!...Диск дала Aster, я їй маю повернути, якщо Вас зацікавив, напишіть їй в приват, але не знаю, коли вона зможе прочитати, щось сталось з її синочком, вони в лікарні.....
Відповідь: чи всиновили би ви дитину?.. Так, якщо хтось хоче, я можу передати диск. І ще, знов пишу, маю книжочку "Усиновлення. Крок за кроком (посібник на допомогу батькам)". Теж, якщо хтось бажає - дам почитати.